Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] XenoX4Fun

.Hydro.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Kenny2k13 napisał:

Pandora sama siebie rozje*ała, a nie gracze poszli bo nic się nie działo. 
- Brak ban'ów dla botów na wszystkie konta
- Yang bug po którym była ultra cofka (kilka razy odpalali serwer mimo iż było wiadomo o bugu i dawali ludziom grać, a i tak robili cofki)
- Za późno naprawili bug'a z DMG HAXEM/NINJA CHEATEM
Więcej mi się wymieniać nie chce, to jedne z najważniejszych powodów. Coś słaby research koleżanko robisz albo kiepsko z pamięcią. :) 

No to masz złe info kolego. xD ludzie zaczęli odchodzić również z powodu nudy, ale nie ma to jak się wymądrzać nie wiedząc nawet połowy.

7 godzin temu, KoYGeR napisał:

Czyli chcesz powiedzieć, ze zanim sprawdzisz dany produkt, dajmy na to telefon to już wiesz o nim wszystko jeszcze przed premierą? Taka bezpodstawna ocena nie ma najmniejszego sensu, bo tak naprawdę gówno na ten temat wiesz ;) Ocenisz po starcie (bez spin ;) )

Tak. Jeżeli miała wcześniej z czymś do czynienia i mnie ten produkt nie zadowala to nie biore tego samego drugi raz. 

Tłumacząc łopatologicznie: neshalie - padło zanim powstało / xenox = to samo + kotlet

3 godziny temu, Azurin napisał:

Wyczysc jakis moderator prezentacje z tego spamu EvilSmile, bo masakra.

Ja chce czytac opinie ludkow, a nie wywody jaka ona jest osoba, sram na to (bez urazy). XDD

ojoj, prawie mi wjechałeś na ambicje.

A nie, jednak nie. Stfu ci wiesz w co.

Poza tym, gdzie tam widzisz wywody na temat jaką to jestem osobą? Odniosłam się do postu lajka, w jednym zdaniu. Chyba czas wrócić do szkoły, albo wziąć się za naukę, skoro jedno zdanie to wywody.  Pogratulować inteligencji, serio.

Jak dla mnie serwer nie ma przyszłości, zabawa na dwa tygodnie, max miesiąc. Mnie to po prostu nie zachęca, nie przekonuje, tyle. A niektórzy płacz i hejty mogą sobie wsadzić w odbyt i wys*ać, bo mi to do życia nie wnosi niczego nowego. Ja wiem, że lubicie jak dziewczęta są posłuszne i przytakują na każde słowo "samca alfy", ale sory, nie ten adres. ;v

Ludzie wejdą, chociażby z samej ciekawości. Ja nie zawitam, bo nie grałam na xenoxie zbyt długo. 

wykończę cię jak podatki.

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
3 minuty temu, Evil Smile napisał:

No to masz złe info kolego. xD ludzie zaczęli odchodzić również z powodu nudy, ale nie ma to jak się wymądrzać nie wiedząc nawet połowy.

Tak. Jeżeli miała wcześniej z czymś do czynienia i mnie ten produkt nie zadowala to nie biore tego samego drugi raz. 

Tłumacząc łopatologicznie: neshalie - padło zanim powstało / xenox = to samo + kotlet

ojoj, prawie mi wjechałeś na ambicje.

A nie, jednak nie. Stfu ci wiesz w co.

Poza tym, gdzie tam widzisz wywody na temat jaką to jestem osobą? Odniosłam się do postu lajka, w jednym zdaniu. Chyba czas wrócić do szkoły, albo wziąć się za naukę, skoro jedno zdanie to wywody.  Pogratulować inteligencji, serio.

Jak dla mnie serwer nie ma przyszłości, zabawa na dwa tygodnie, max miesiąc. Mnie to po prostu nie zachęca, nie przekonuje, tyle. A niektórzy płacz i hejty mogą sobie wsadzić w odbyt i wys*ać, bo mi to do życia nie wnosi niczego nowego. Ja wiem, że lubicie jak dziewczęta są posłuszne i przytakują na każde słowo "samca alfy", ale sory, nie ten adres. ;v

Ludzie wejdą, chociażby z samej ciekawości. Ja nie zawitam, bo nie grałam na xenoxie zbyt długo. 

Tobie odpoczynek od tego forum serio się przyda widzę.

Kotlet? Wejdź na obecnego xenoxa, i jedyne co zobaczysz w naszym to sety broni i zbr, i podaj mi link do prezentacji "tego kotleta" hę? więc skończ pierdolić głupoty. Tak to z tobą jest z tego co koyger mi pisał byłaś u nas na forum moderatorką i jak to on określił "Krowa która dużo ryczy a mało mleka daje " i widzę że sie to sprawdza.

Zakladasz ze padnie xenox bo padlo neshalie o moj boze xD Ogarnij się dziewczyno, Tak jakby jakaś marka wyprodukowala chujowy model telefonu to ty od razu skreslasz całą markę xD

Neshalie był naszym pierwszym serwerem, także mnie to nie dziwi że padł, a człowiek uczy się na błędach ; ) także polecam baranka w ścianę.

Serwer dla Ciebie nie ma przyszłości? bo wyleciałaś z teamu na neshalie?xD Nie znasz, oceniasz tak to wygląda, nawet nie wiesz jak wyglądał stary xenox a porównujesz.

Opublikowano
1 minutę temu, siemaelopro napisał:

Tobie odpoczynek od tego forum serio się przyda widzę.

Kotlet? Wejdź na obecnego xenoxa, i jedyne co zobaczysz w naszym to sety broni i zbr, i podaj mi link do prezentacji "tego kotleta" hę? więc skończ pierdolić głupoty. Tak to z tobą jest z tego co koyger mi pisał byłaś u nas na forum moderatorką i jak to on określił "Krowa która dużo ryczy a mało mleka daje " i widzę że sie to sprawdza.

Zakladasz ze padnie xenox bo padlo neshalie o moj boze xD Ogarnij się dziewczyno, Tak jakby jakaś marka wyprodukowala chujowy model telefonu to ty od razu skreslasz całą markę xD

Neshalie był naszym pierwszym serwerem, także mnie to nie dziwi że padł, a człowiek uczy się na błędach ; ) także polecam baranka w ścianę.

Serwer dla Ciebie nie ma przyszłości? bo wyleciałaś z teamu na neshalie?xD Nie znasz, oceniasz tak to wygląda, nawet nie wiesz jak wyglądał stary xenox a porównujesz.

To właśnie ty sie spłakałeś xD 

Moderatorką? A to dobrze wiedzieć, że moderatorzy mają acp, kk. 

Nie wyleciałam, tylko sama odeszłam po tym jak canecorso zaczął się rządzić i mi odbierać prawa do panelu, heh. X-D Najmniej wiesz, a najwięcej się odzywasz. 

Cytując mój powyższy post "Ja nie zawitam, bo nie grałam na xenoxie zbyt długo. " Twoja odpowiedź " Nie znasz, oceniasz tak to wygląda, nawet nie wiesz jak wyglądał stary xenox a porównujesz."

no, także ten. Czytanie ze zrozumieniem poziom hard. xD 

No tak, dobre wytłumaczenie. Na zasadzie "nie bijcie, to moj pierwszy post, sorki jak sie nie dostosuje do regulaminu" y, coXD?

Nikogo nie obchodzi fakt, że to był wasz pierwszy serwer. Obiecywaliście gruszki na wierzbie, a jedyne co zrobiliście to sie "zes*aliście". xD 

Jak już chcesz tak płakać to pisz pw albo na gg, chętnie przedyskutuje z tobą tą sprawe w innym języku, skoro po polsku nie rozumiesz.

Nie polecam, nie pozdrawiam, zlewam ciepłym moczem. Heh, zobaczymy jak długo. Tymczasem don't cry i elo xD

Nie odpowiadaj już na moje posty, bo twój niski poziom mnie urzeka. W końcu jak ktoś sławny kiedyś powiedział "jaka administracja taki serwer", tu sie sprawdziło idealnie. 

GUCZI GENG GUCZI GENG.

Opublikowano

Niech jakiś moderator ogarnie ten spam, czemu tak jest, że zawsze ktoś (np. EvilSmile) będzie próbował zmieszać z gównem serwer a gówno o nim wie. Ci którzy będą chcieli wbić to wbiją a Ci co nie to nie, na ch*j jakieś kłótnie. Dziękuję.

Opublikowano
4 minuty temu, Dawid_Furkawy napisał:

Niech jakiś moderator ogarnie ten spam, czemu tak jest, że zawsze ktoś (np. EvilSmile) będzie próbował zmieszać z gównem serwer a gówno o nim wie. Ci którzy będą chcieli wbić to wbiją a Ci co nie to nie, na ch*j jakieś kłótnie. Dziękuję.

Su*a szuka atencji, a to forum to chyba dawno nie było czyszczone z takich raków. :P 

Opublikowano

@Evil Smile Kobieto, ogarnij, bo ręce opadają... Serio, musisz przy każdej zapowiedzi, każdy serwer i jego twórców zjechać, oczernić i wylać wiadro pomyj? Życia prywatnego nie masz, to może w jakieś dildo zainwestuj, bo słusznie prawią, że baba bez bolca dostaje pie*dolca. To się naprawdę słabo czyta.

A gdybyś chciała mi pojechać "swoją ciętą ripostą", to pozwól, że zacytuję: 

"Jak już chcesz tak płakać to pisz pw albo na gg, chętnie przedyskutuje z tobą tą sprawe w innym języku, skoro po polsku nie rozumiesz....

Tymczasem don't cry i elo" 

Co do serwera, zapowiada się całkiem ciekawie. Może zajrzę. A jak dacie mi jeszcze te skrzydła, to wlaże w ciemno ;) Powodzenia

Edit:

@Evil Smile nie schlebiaj sobie, bo mam gdzieś Ciebie i Twoje ruchy. Przeglądam prezentacje, a Ty sie w nich zjawiasz jak biegunka. Ciągła, nachalna i cholernie męcząca biegunka... I jeszcze jedno; jak będę potrzebowała rady, to o nią poproszę. 

Opublikowano
2 godziny temu, Evil Smile napisał:

To właśnie ty sie spłakałeś xD 

Moderatorką? A to dobrze wiedzieć, że moderatorzy mają acp, kk. 

Nie wyleciałam, tylko sama odeszłam po tym jak canecorso zaczął się rządzić i mi odbierać prawa do panelu, heh. X-D Najmniej wiesz, a najwięcej się odzywasz. 

Cytując mój powyższy post "Ja nie zawitam, bo nie grałam na xenoxie zbyt długo. " Twoja odpowiedź " Nie znasz, oceniasz tak to wygląda, nawet nie wiesz jak wyglądał stary xenox a porównujesz."

no, także ten. Czytanie ze zrozumieniem poziom hard. xD 

No tak, dobre wytłumaczenie. Na zasadzie "nie bijcie, to moj pierwszy post, sorki jak sie nie dostosuje do regulaminu" y, coXD?

Nikogo nie obchodzi fakt, że to był wasz pierwszy serwer. Obiecywaliście gruszki na wierzbie, a jedyne co zrobiliście to sie "zes*aliście". xD 

Jak już chcesz tak płakać to pisz pw albo na gg, chętnie przedyskutuje z tobą tą sprawe w innym języku, skoro po polsku nie rozumiesz.

Nie polecam, nie pozdrawiam, zlewam ciepłym moczem. Heh, zobaczymy jak długo. Tymczasem don't cry i elo xD

Nie odpowiadaj już na moje posty, bo twój niski poziom mnie urzeka. W końcu jak ktoś sławny kiedyś powiedział "jaka administracja taki serwer", tu sie sprawdziło idealnie. 

GUCZI GENG GUCZI GENG.

Jezu drogi, weź stąd wypierdalaj wywłoko jedna, od pierwszej strony jęczysz, swoje już napisałaś, więc już won mnie stąd xD 
Póki co ciągle tylko tyle ryczysz bez przerwy parapecie jeden. JUZ WSZYSCY KURWA WIEMY, NIE PODOBA CI SIĘ, SERWER NA TYDZIEN, NIE ZAGRASZ xD 
Jak ja nie rozumiem taki łapciuchów xD

P.s: Serwer polecam mimo wszystko, napewno się nie zanudzicie na nim i nie jest to serwer na chwile, wszystko jest dopracowane. poz

Opublikowano
Dnia 30.01.2018 o 18:12, Hawwa napisał:

@Evil Smile Kobieto, ogarnij, bo ręce opadają... Serio, musisz przy każdej zapowiedzi, każdy serwer i jego twórców zjechać, oczernić i wylać wiadro pomyj? Życia prywatnego nie masz, to może w jakieś dildo zainwestuj, bo słusznie prawią, że baba bez bolca dostaje pie*dolca. To się naprawdę słabo czyta.

A gdybyś chciała mi pojechać "swoją ciętą ripostą", to pozwól, że zacytuję: 

"Jak już chcesz tak płakać to pisz pw albo na gg, chętnie przedyskutuje z tobą tą sprawe w innym języku, skoro po polsku nie rozumiesz....

Tymczasem don't cry i elo"

Co do serwera, zapowiada się całkiem ciekawie. Może zajrzę. A jak dacie mi jeszcze te skrzydła, to wlaże w ciemno ;) Powodzenia

a czy ja siedze na każdej? xD przejrzyj dokładnie prezentacje prezentacje W S ZY S T K I C H serwerów i rzuć screeny.

To ty musisz nie mieć życia prywatnego, skoro śledzisz każdy mój ruch. xD 

17 godzin temu, Azurin napisał:

Powinno sie wszystkich wyjasniac tak jak ta typiarke i swiat bylby piekniejszy. :D

Ty sie na szczęscie sam wyjaśniłeś xD

Ale was dupa boli, ale bardziej zaboli jak was wyruchają na itemszopa i zamkną.

rip neshalie.

Im więcej płaczecie na mój temat tym więcej ubawu mam z was, takie czternastoletnie stuleje. xD 

@Ups... możesz już mnie zwarnować, biere to na klate.

Opublikowano

Dobra, zróbmy tak:

Ponieważ dyskusja w tym temacie już dawno odbiegła od dyskusji dotyczącej serwera, autor każdego kolejnego komentarza, który będzie spamem lub offtopem skończy z banem.

Z @Evil Smile na czele.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że nie będę musiał tu wracać.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Ja tylko radzę albo usunąć rzeczy zajebane z mojego clienta albo pilnować strony pajace.

PS. czekam dalej na hajs za layout.

ps2. szykuje cmd :ninja:

Opublikowano

Mam pytanie pajace,

dalej cwaniakujecie że nie mam praw do swoich effectów które sprzedałem na predorie a stawiacie serwer metina?

Jesteście zasranymi hipokrytami oraz polskim cebulactwem że tak to ujmę.

Z tego co się orientuje podatku z dochodów neshalie nie odprowadziliście, skoro ruszamy sprawe praw i licencji od GF'a może czas was do urzędu podpierdolić, bądźmy w końcu uczciwymi obywatelami jak koyger i spółka.

@edit I nie gadajcie mi że odprowadziliście podatek. Wkurwijcie mnie jeszcze raz a złoże anonimowy wniosek do urzędu że ich na hajs opierdalacie.

Offtop: W ile osiągnę maksymalny ekwipunek oraz ile czasu macie zamiar utrzymywać serwer, tydzień/kilka miesięcy?

Z resztą po co stawiać po x razy to samo skoro tyle razy próbowano reaktywacji i dalej mierny skutek?

@Lajk™ Fakt mordo, szacunek ludzi ulicy. Boje się ludzi pochodzących z patologicznych kręgów jak np. Koyger :(

Opublikowano
12 minut temu, TonyBletek napisał:

Mam pytanie pajace,

dalej cwaniakujecie że nie mam praw do swoich effectów które sprzedałem na predorie a stawiacie serwer metina?

Z tego co się orientuje podatku z dochodów neshalie nie odprowadziliście, skoro ruszamy sprawe praw i licencji od GF'a może czas was do urzędu podpierdolić, bądźmy w końcu uczciwymi obywatelami jak koyger i spółka.

@edit I nie gadajcie mi że odprowadziliście podatek, u żadnego sponsora nie widniejecie i stawialiście to sami. Wkurwijcie mnie jeszcze raz a złoże anonimowy wniosek do urzędu że ich na hajs opierdalacie.

Offtop: W ile osiągnę maksymalny ekwipunek oraz ile czasu macie zamiar utrzymywać serwer, tydzień/kilka miesięcy?

Z resztą po co stawiać po x razy to samo skoro tyle razy próbowano reaktywacji i dalej mierny skutek?

Uważaj żeby nie łamali ci kości jak administracja Tamidii 123 za sianie fermentu 123

Opublikowano
10 godzin temu, TonyBletek napisał:

Mam pytanie pajace,

@edit I nie gadajcie mi że odprowadziliście podatek. Wkurwijcie mnie jeszcze raz a złoże anonimowy wniosek do urzędu że ich na hajs opierdalacie.

@Lajk™ Fakt mordo, szacunek ludzi ulicy. Boje się ludzi pochodzących z patologicznych kręgów jak np. Koyger :(

Plis, nie wypowiadaj sie w tematach serwerów, gdzie Twój stał 10 dni z przygodą. I zapewne sam podatku z isa bo tylko po to serwer postawiles, nie odprowadziles. Najwiecej wypowiadaja sie proofesjonalni technicy for oraz serwerow ktorzy, sami stawiaja serwer/forum pod siano/na odpierdol bo mamusia nie chce dac na chlebek za nieróbstwo (hehe w niektorych przypadkach jest odwrotnie).

@topicSkad bronie 75?

obraz.png

Opublikowano

Aż się łezka w oku kręci, stare czasy Xenoxa z odrobiną świeżości . No panowie czekam z niecierpliwością, żeby tylko wypaliło <3 Zawitam z ekipą..

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano
5 godzin temu, Emmanuels napisał:

Plis, nie wypowiadaj sie w tematach serwerów, gdzie Twój stał 10 dni z przygodą. I zapewne sam podatku z isa bo tylko po to serwer postawiles, nie odprowadziles. Najwiecej wypowiadaja sie proofesjonalni technicy for oraz serwerow ktorzy, sami stawiaja serwer/forum pod siano/na odpierdol bo mamusia nie chce dac na chlebek za nieróbstwo (hehe w niektorych przypadkach jest odwrotnie).

@topicSkad bronie 75?

Zacznijmy dzieciaku z porażeniem mózgowym że podatek z serwera był odprowadzony na każdej płaszczyźnie, a to czy serwer stał to było zależne od rozjebanego kodu src którego nie sprawdziłem bo bety nie robiłem więc możesz przymknąć już swój pysk.

PS. Ciekawe jak pod Isa skoro isa nawet na starcie nie było plepsie.

Opublikowano
12 minut temu, TonyBletek napisał:

Zacznijmy dzieciaku z porażeniem mózgowym że podatek z serwera był odprowadzony na każdej płaszczyźnie, a to czy serwer stał to było zależne od rozjebanego kodu src którego nie sprawdziłem bo bety nie robiłem więc możesz przymknąć już swój pysk.

PS. Ciekawe jak pod Isa skoro isa nawet na starcie nie było plepsie.

Dobrze.. Wytrzyj ślinę.. Skoro nie potrafiles ogarnac kodu przez tydzien, co wiecej nie zrobiles bety to tym bardziej uwazam nie powinienes sie tu wypowiadac. Bo udowadniasz jakim zajebistym technikiem jestes.

SM beda do zdobycia w grze?

obraz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...