Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheGrem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wraz z kolegą robimy Polsko-Angielski server technologiczny, z elementami przygodowymi, takimi jak research technologii itp.

na serverze bedzie można budować własne miasta, które będzie trzeba claimować.

Przewidziany jest system pieniędzy, które będzie można zarabiać pracując, lub sprzedając itemy. 

Transport po mapie będzie odbywał się koleją.

ogółem serwer ma być podobny do Tekkit Main.

a tu kilka screenów z mapy:

lwHsyJD.png

UagTOI7.png

pDzhCVR.png

5UGN8Kr.png

o79nLQd.png

Hpgttbp.png

Twórcy: Damaged_File

Pomoc: TheGrem

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem na twoim serwerze powinien się znaleźć plotme. Wtedy nie będzie zbędnego bałaganu, rozgardiaszu itp. Sam pomysł na serwer jest bardzo dobry, ale jak dodacie to co napisałem to będzie jeszcze lepiej :-)

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano

Nie ten dział, napisz 25 postów i ponownie napisz to w dziale "Publikacje serwerów". Temat można przenieść do kosza. 

Wiem, że mój post nie dotyczy bezpośrednio tematu, ale mówię tutaj o tym, żeby poinformować autora tematu.

Zgłosiłem ten temat, żeby go przenieść, a później przypomniało mi się, że trzeba mieć 25 postów, by pisać w dziale publikacje serwerów, na chwilę obecną można temat przenieść do kosza i go zamknąć, nie chciałem już więcej go zgłaszać, bo wiedziałem, że moderacja zobaczy mój post pod zgłoszonym tematem.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...