Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban IP

Sajii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż dostałem  bana na IP w skillu. Na innym laptopie mogę grać normalnie na tym końcie. Ale gdy chce zagrać na tym co zawsze gram to juz nie moge ,bo piszę "Brak Jednostki" Zmiana IP nie pomogła. Ma ktoś jakieś pomysły?

indeks.jpg

Opublikowano

Oki. Dzięki. Dam znać czy będzie działać 

Wszedłem w ten link 1 który działał.. Pobrałem go i gdy go uruchamiam to włącza się coś podobnego do cmd i po 1sec wyłącza to tak ma byc czy coś źle zrobiłem? A ten drugi link nie działa.. Działa ten VolumeId. Załączyłbym ss'a lecz ten program za szybko się wyłącza i nie zdąże zrobic...

Ma ktoś jakiś inny pomysł?

indeks.jpg

Opublikowano

Uruchom grę poprzez VPN'a i zobacz czy coś się stanie. Brak Jednostki to bardzo niepewny komunikat, może być wiele powodów, dlaczego występuje. Niżej parę sposobów rozwiązania

• Możliwe że antywirus bądź firewall coś Ci blokuje, wyłącz antyvirusa oraz dodaj SKILL'a do wyjątków w firewall'u
  • Jeżeli masz Windowsa 10, to istnieje opcja "odśwież komputer bez usuwania plików". Może pomoże?
  • Jeżeli gra nie działa od konkretnego dnia, spróboj opcji "przywracanie systemu". To jest bardzo skuteczne, zazwyczaj, ale pamietaj że stracisz niektóre pliki
  • Napisz po prostu do supportu, co do prawdy, trwa to długo i nie zawsze pomagają, ale może napiszą Ci jakieś wyjaśnienie

117-AwardImgMaster-1475160600.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Ban IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...