Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 - Zarobek

K0SIMAZAKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy grając w metina 2 czy to na globalu czy to na privie można zarobić jakąś kasę na handlu przedmiotami lub goldem? Chodzi mi o sprzedawanie tego na allegro i takich tam.

Opublikowano

Pewnie, że można. Na globalu sprawa jest o tyle prosta, że możesz użyć m2boba do dropienia i sprzedawać yangi. Ludzie wystawiają też konta, ale one nie cieszą się takim zainteresowaniem. Co do serwerów prywatnych - to zależy, na jakim zagrasz. Jeśli trafisz na dobry serwer, to możesz sprzedawać yangi/konta za niezłą sumkę i zwykle to całkiem opłacalna opcja, bo na takich serwerach postać robi się łatwiej, a i popyt na takie jest spory.

Opublikowano

Gdzie można pobrać tego m2boba i czy jest on darmowy? Jak go skonfigurować? Na jakim serwerze globalnym pl najlepiej grać żeby zarobić? Jakiego priva wybrać do zarobku?

Opublikowano

Można pobrać z oficjalnej strony - kliknij tutaj. Jest wersja darmowa i płatna, ale skoro chcesz zarabiać efektywnie, polecam tą płatną. Co do konfiguracji - jest to dosyć łatwy w obsłudze program, ale znajdziesz instrukcje na YT. Co do serwerów - wystarczy popatrzyć na aktualną cenę yangów na allegro i za tym podążać, najdroższe są na Tasmanii, na reszcie serwerów ceny są podobne. Co do serwerów prywatnych - dobrze można zarobić na Samii, aczkolwiek tutaj trzeba podążać za trendami - zazwyczaj na jakiś serwer jest hype, można się na nim dorobić, ale trwa to góra miesiąc.

Opublikowano

Jak duże jest ryzyko bana podczas używania tego bota? Jaką postać najlepiej wybrać pod takie farmienie? Wojownik? Tak dawno nie grałem że nie pamiętam co się do czego nadaje. xD Na początek na pewno sprawdzę bota w wersji darmowej. Jakieś cracki do niego są? 

Opublikowano

Na niektórych serwerach mniejsze, na innych spore - zależy od administracji. Przykładowo na Tasmanii biega kupa botów, więc nie będziesz się wyróżniał z tłumu. Ryzyko jest zawsze, trzeba bocić z głową. Sprawdza się wojownik i WP, to już zależy od Twoich preferencji. Na ostatnie pytanie nie odpowiem, na forum nie popieramy piractwa. Myślę, że skoro planujesz na tym zarabiać, to nie powinno być problemem opłacenie bota. ;)

Opublikowano

Nielegalny jest handel poza grą; jeżeli chcesz zarobić na PLu, to kop rudy, np. ruda łez kosztuje około 1kk na s50

Pomogłem Ci?

Ty też możesz mi pomóc!

Daj Dzięki i też mi pomóż!

Nie pomagam na PW (ew. odpłatnie)

Opublikowano

Ale ludzie sprzedają czas poświęcony :D

Na chuj płatna wersja m2boba, zwykła daje rade ale kurewstwo ciągnie niemiłosiernie zasoby komputera, ponad 500k procka to chyba dosyć sporo? 

Osobiście od 3/4 miesięcy nie wyrwałem bana, ale to głównie dlatego, że nie zostawiam na noc + jestem w pobliżu.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

A to normalne że antywirus mi blokuje tego m2boba? Jak to jest z działaniem innych aplikacji? Nie dostanę bana na steam jak bedę miał odpalonego boba? Ile maksymalnie kont metinowych może być włączonych na raz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...