Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do usuniecia

Korn27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Team Hackers :D Pamiętne czasy Minecrafta i Combat Arms :P

Opublikowano

Przede wszystkim bym wywalił wszelkie itemy z xshopu webshopu czy innego za wcoiny. All z dropu i mnie macie. Nie ma praktycznie serwerów gdzie liczy się szczęście. Wszędzie klepanie resów żeby uzbierać set a eventy i drop gdzieś.

Opublikowano

@gwtim

Xshop nie bedzie napakowanym niewiadomo czym to co napisalem wyzej  to tylko przyklad. 

Co do  resow jestem  strasznie na NIE - to nie jest wtedy mu tylko nic ciekawego

Chcem tak  zrobic  serwer  zeby  party  bylo na poczatku dziennym, i  tez  zastanawiam sie na  ograniczeniu   wejsc na serwer 1 IP 1 klient  max 2 ale to sie jeszcze  zastanowie.

Nad  serwerem aktualnie pracuje tylko ja. Jedno osoby team :D

Zapraszam Cie na Discorda a kazda pomoc  chodz by w testowaniu 

Dostaniesz konto  z  postacia wylevelowana  bo testow  bo tego mi  aktualnie potrzeba, wszystkie info jest na discordzie. 

Aktualnie pracuje na skinami wingow :) 

Moj taki skromny plan to zmienic  co sie  da  zeby troche  odnowic te mapy itd..

Dlatego Zapraszam chetynych do pomocy na discorda. 

P.S Lece do pracy  do jutro lub jak ktos  wbije na Discorda,  po 2 w nocy.

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

-Update

Dodawane sa aktualnie skrzydla  z sezonu 13

cdxzai9.jpg

Nastepnie jakie znajde ladniejsze mapy to tez pozminiam. 

Wyglad Postaci bez itemow to bedzie na klas

ECgPHGH.png

X9uH37g.png

Lorencia nowe tekstury 

yyW54yyW54https://imgur.com/a/yyW54

yyW54Ktos chetny do testow jestem na discordzie. 

Zapraszam 

Opublikowano

Zrób serwer bez WebShopu, Xshopu, dodaj na stronie wsparcie a za to np. Fenki, serwer sie utrzyma, a jak będą problemy to ktoś dołoży. 

Takie moje zdanie :)

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

Opublikowano

Witam 

Panowie :) strony aktualnie nie mam, 

Potrzebuje  testerow jestem na discordzie i tam jest tez klient do pobrania. 

Konta dla kazdego robie maunalnie. 

Jezeli mnie ma mnie na  discordzie lub nie odpowiadam to albo spie po nocce ( pracy ) albo jestem w pracy. Przewaznie pracuje na nocki wiec wieczorami  od 18 mnie nie ma.

Nie bedzie  zadnego webshopu.

Jedyni jakis tam xshop  na utrzymanie serwera. 

Takze Zapraszam was na Discorda  podaje link jeszcze raz, https://discord.gg/CyaYe6

Napiszcie a kazdy dostanie konto z coinami i zenami, bo samemu nie jestem w stanie  wszystkiego wytestowac. 

Zapraszam 

Opublikowano

Witajcie  w ostatnim  dniu  tego roku. 

Chcialbym ponownie was zaprosic na  discorda.

Jako spolecznosc muonline moze raz wspolnymi silami zrobic  serwer jakiego jeszcze nie  bylo  wszystkie za i przeciw bedziemy rozwazac.

Wszystkie pomysly co jak  gdzie i  dlaczego. 

Chcem  zrobic  taki  serwer  zeby odpowiadam kazdemu,  zeby kazdy sie odnalazl  bez  wzgledu na  grubosc portfela.

Gdzie beda  graczy ktorzy beda  grac razem a nie   robic  tysiace kont postaci i  grac  samemu wlasnym party.

Ale  zeby  to  wszystko  zrealizowac potrzebuje  was Graczy.

A predzej  czy puzniej  beda tez potrzebni GM, Supporty itd...a nawet osoby ktore znaja sie na plikach itd.

Serdecznie  Zapraszam  was  wszystkich. 

A na koniec chcialbym Wam  gracza  zyczyc  Szczesliwego Nowego Roku

Opublikowano

To będzie low rate server?:> jestem zainteresowany Twoim tematem i po nowym roku chętnie pomogę jako, że nie gram obecnie nigdzie i mam trochę czasu

Opublikowano

Tak mysle nad Low EXP 

Moze powiem to tak.

Przedewszystkim   wybaczcie moje  bledy  jak i  nie pisanie  polskich czcionek poprostu ich nie mam na kompie. 

Nigdy nie bylem  jakies super  w pisaniu   czego kolwiek xD 

Czemu jest ten temat jakie mam plany.

Chcialbym  troche  zjednoczyc graczy mu zeby nie musieli uzerac sie na innych  glownie  zagranicznych  serwerach jak i polskich  gdzie  pieniadz robi wszystko.

Nie ukrywam tez  ze jak  juz wszystko  wypali  cieszylo  by mnie to  gdyby  serwer mogl  utrzymac sie sam, ale jak  cos to jestem aktualnie w stanie oplacac host-a 

Bylo  by  super  tez kiedys  w przyszlosci  zakupic pliki  
IGCN  orginalne a nie jakies tam  cracki,  czy nawet to  co udestepnia IGNC w sensie source plikow  starszych i ludzie to straja sie naprawic i ustabilizowac.

Koszt dobrych plikow to na dzien dobry 2000 zl  mniej wiecej takie  sa koszty.

Na tym  serwerze nie bedzie jakis  dziwnych  sezonow ( 2-4 miesiace reset ) 

Nie bedzie slynnych RESOW czy GR itd... 

Drop  tez bedzie  ustawiony tak  ze nie bedzie tak  pograsz troche i juz masz wszystko 

Ale zeby nie  zasmiecac tutaj to jestem na discordzie

Opublikowano

Witam juz  was wszystkich rok później :) 

Pierwsza konfiguracja nad jaka sie  zastanawiam. 

EXP : 60-100

Drop : 50-70

Chaos Gobil szanse Soula Blessa standartowe

2 Buff Boty ktore  beda  trwaly jakies 30-60 minut Soul Barier jak Swell Life oraz Incerase defence rate. 

Serwer bez resetow

Konfiguracja Xshopu

500 Wcoin 15 zl 1000wcoin 25 zl 2000wcoin 40 zl

W xshopie znajda sie przedewszystkim Buffy EXP Drop etc czyli standart.

Jak i  standartowe itemy typu Panda Ringi pety te rozne oak etc.

Resety statow czyli fruity

Mysle tez na uruchomieniem VIP-a 

Koszt Vip-a 19,99 ( Opcionalnie )

+30 % EXPA + 20 % Dropu + 300 Wcoin

Wszystkie fundusze ktore zostana uzbierane beda na pokrycie kosztow serwera ja nie chce nic  aby  tylko utrzymal sie serwer ewentualnie jakis  dodatkowy technik  ktore  raczej bedzie cos  chcial za swoja prace / pomoc.

Opublikowano

Mialem nadzieje ze jednak bedzie to fajny serv z resetami jak za dawnych dobrych czasow ale bedzie non a wiec bezemnie - milej zabawy dla tych co lubia grac na takich servach pozdrawiam i zarazem zegnam ---moze kiedys moze gdzies         

Opublikowano

Dobre dawne czasy to czasy globala na ktorym osiagniecie 200lvlu to bylo cos ;) imo robienie resetowego servera rowna sie wielu problemom z balansem postaci . Jesli chodzi o exp 60-100 to jest to za duzo na low rate, do tego dochodza seale vipy sripy i robi sie serwer na tydzien. Jesli chcesz naprawde zrobic low rate server ktory sie utrzyma zrob tylko i wylacznie vipa za 30-40-50 zl miesiecznie, exp max 10 / mlvl 2-3. Do tego spoty po 4-5 mobow zeby ludzie ganiali na eventy , ewentualnie dodaj na mape po 1hs zeby byla walka/ks.

Opublikowano

OptiMuPVP  Ja tylko  dalem propozycje 

Dwa zapraszam cie na discoda

Ja moge obnizyc expa nie widze problemow,  teraz pytanie  czy  znajda  sie tacy gracze ?

Opublikowano

Gracze znajdą się na pewno, pytanie tylko czy jestes w stanie przygotować dobrze serwer od strony technicznej, ludzie mają dość serwerów które upadają po ddosach. Sprawa zabezpieczeń podstawa, haxy nie mogą działać bo to odstraszy ludzi. Dzis już na discord nie wejdę ale mam kilka pomysłów które na pewno urozmaica rozgrywkę na low rate serwerze 

Opublikowano

Witajcie 

Jest godzina 8:30  ja jeszcze nie spalem :)

Dodalem  strone tylko do rejestracji oraz pobrania klienta. Mozna robic konta bez mojej integracji.

Bylo by milo  jakbym zobaczyl osoby ktore wypowiadaja sie tutaj.

Link do tymczasowej strony  potem bedzie cos lepszego i  bardziej bezpiecznego :O  Chociaz ten system strony nie jest zly ale lepiej mniec cos lepszego i napewno nie bede tego uzywam.

Co do nowej strony ktora bedzie dostepna pod koniec miesiaca na koniec prac zwiazanych z konfiguracja serwera. ( Dopieszczenia ) 

Link do rejestracji : http://35.197.213.70

Ide troche pospac :ZzZz :) 

Osoby ktore juz wbija na serwera zapraszam tez na  discorda :) 

Powodzenia.

• Korn27 zmienił(a) tytuł na [OPEN BETA][MU2.PL][Sezon 9][Start 01.02.2018]
Opublikowano

Myslalem Myslalem i wymyslilem 

Projekt / strona / serwer  nazwalem Mu2.pl

Domena zakupiona Mu2.pl

Jakie macie pomysly co do startowego EQ nie w sensie sety tylko cos na start.

np. x20 Potion HP - Mana, 100kk Zen, 200-300 Coin, jakies dodatkowe  niewiem boxy, pentagram ( Book lub Muren ) 

Za chwile podesle przykalowa konfiguracje odnosnie nowej postaci oraz co dostaniemy na  start

Opublikowano

Coinów itp nie dawaj bo ludzie będą tworzyć konta i wysyłać sobie gifty z xshopu/sprzedawać sobie itemy żeby przelać coiny z 1 na 2 postać.

Opublikowano

Dobra uwaga. Dzieki ziomek

Potrzebuje testerow !!!!!! 

Jeden  z testerow ma problem z uruchomieniem klietna 

Drugi  znowu ma 2 grafiki ( Laptop ) to jak wiadomo przezroczyste okna etc..

Jezeli chcecie pomoc nie mowie  siedziec  calymi dniami ale  kazda chwilka sie przyda nawet sprawdzic czy dziaja qquesty etc. 

• Marchwj zmienił(a) tytuł na OPEN BETA | MU2.PL | Sezon 9 | Start 01.02.2018]
Opublikowano

Ja wbiję popatrzę co i jak. Nie wiem czy to u mnie coś czy u Ciebie na serwerze ale klienta musiałem wznawiać ze 30 razy bo przerywało. Wrzuć na google drive najlepiej dla tych co mają zamiar ściągać.

Opublikowano

Przepraszam ale przez  prace na  bazie wylapalem blad wiec musialem zresetowac baze.

I Przemyslalem  ze dodawanie itemow startowych przez baze  danych to strzal w kolano. 

Zrobie  w Xshopie Darmowy zestaw za 0 WCoin i to bedzie najlepsze wyjscie 

Ok juz wysylam klienta na google drive.

https://drive.google.com/open?id=1HT7D0AFey5KWrSpXd_kiLIjVWD7vMqVE

Opublikowano

Witajcie 

O to kolejna aktualizacja klienta 

ulTjjYt.jpg

Logowanie 

HJlsqFL.jpg

Xshop wyglad

a5WKWl2.jpg

Nadal  poszukuje testerów !!!!!!!!

Dzis juz duzo nie popracuje nad  serverem bo musze isc do pracy, naszykowac etc.

Do  godziny 17 jestem na Discordzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...