Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DO ZAMKNIĘCIA!!!

PATYrekV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera.

To to ma być za prezentacja. Widać, że to jakiś dzieciaczek robił.

Szczerze? Stwierdzam, że masz niedojebanie mózgowe.

Opublikowano

@Samrend

Po twoim poziomie wypowiedzi mogę jasno stwierdzić iż to ty masz, jak to ty ująłeś "niedojebanie mózgowe".

Hehe "dzieciaczek" tutaj mnie rozwaliłeś ^^, nie ma to jak "mądre" podsumowanie kogoś jeżeli samemu nie wie się nic ani nie ma się nic ciekawego do przekazania.

Ja w przeciwieństwie do cb chłopcze, mam dosyć rozległą wiedzę na wiele tematów ;). 

Opublikowano

Słaba prezentacja, szczerze ? nawet mnie nie zainteresowała do przeczytania :/
Popracuj nad jakąś szatą graficzną przyjemną dla oka a na pewno wiele ludzi przeczyta 
32 sloty to za mało , każdy może stworzyć serwer z 32 slotami, postaraj sie o lickę NPL lub kup lickę 512 a nawet te 128 wtedy wykażesz się wkładem pracy w serwer i tym ze chcesz za wszelką cenę przyciągnąć uzytkowników 
Powodzenia 

banner1.gif

Opublikowano

5. Własne tematy możemy odświeżać co 24 godziny. Od teraz w tym celu używamy przycisku znajdującego się pod tematem. Odświeżanie wątku za pomocą posta będzie karane. Kara 3 pkt.

Przycisk wrócił, proszę się stosować do zasady.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

cóż..... 

Banner 2/10  chociaż to i tak za dużo xD zły rozmiar, złe wycięty ma białe kontury widać że robiony w gimpie.

Kanały 2/10 rozsypane, Kanał zarządu Serwera jest na środku w kanałach publicznych.

Serwer posiada 32 sloty, moim zdaniem bez sensu to w ogóle reklamować

Domena nie działa

Brak jakiegokolwiek bota Query

Brak music botów

<08:43:50> Ikona dla serwera nie została znaleziona.
<08:43:53> Nie znaleziono ikony dla kanału "╠•>       PROŚBA O KANAŁ - TS3".
<08:43:53> Nie znaleziono ikony dla kanału "╠•>       CENTRUM POMOCY TS3".

I tak w ogóle nie mogę nigdzie wbijać, np kanały publiczne a nawet do strefy pomocy.]

ogólnie gdyby serwer istniał 2 lata miał byś 50+ ludzi przy słabych wiatrach na 'lajcie' ale to tylko moje przypuszczenia :13_upside_down:xD 

w sumie nie wiem czy to żart czy na poważnie piszesz ten post

Nie chcę mi się już reszty wymieniać.

ocena końcowa 1.5/10

Najlepiej zacznij nowy projekt, kup ofertę slotową może na początek, z botem Query oraz kup jakieś MusicBoty. Bo z takim czymś nie osiągniesz za wiele.

Opublikowano

@SneQ

1. Banner został zaaktualizowany (nie wiem gdzie ty widzisz tutaj białe kontury ale spk). 

2. Kanał "Zarządu" został usunięty. 

3. Domena jak najbardziej działa (być może posiadasz nieaktualną wersje ts3, co uniemożliwia ci połączenie się z tym klientem). 

4. Odnośnie bota Query to zastanawiamy się nad tym. 

4. MusicBot został wyłączony,  ponieważ ludzie mało czasu poświęcają na jego słuchanie.  No a takie bycie aby był to strata pieniędzy. 

5. Odnośnie ikonek to postaram się dzisiaj wszystko poaktualizować,  ponieważ po wgraniu kopii serwera ikonki od rang oraz kanałów usuwają się. 

6. Poprawność działania kanałów sparwdzona zostanie dzisiaj wieczorem. 

Podsumowując to jest serwer na potrzeby sieci a nie na setki użytkowników.  

Ale dziękuje za opinie,  postaram się wprowadzić zmiany jak najszybciej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...