Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NemorisMT2

mag888

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
54 minuty temu, *VideCuiFide* napisał:

Jest jakiś link do strony?  Bo nie widzę 

Stronka będzie tylko i wyłącznie do rejestracji pojawi się z 10 minut przed startem. Co do Klienta będzie dostępny już jutro rano ;)

Łapcie SS paru kostiumów epickich do zdobycia z legend:

legkost2.jpglegkost3.jpg

legkost1.jpglegkost4.jpg

Opublikowano

Serwer po prezentacji nie zapowiada się dobrze xD

Opublikowano

Istotne informacja start serwera odbędzie się dzisiaj o godzinie 20:00 z istotniejszych informacji dot serwera :

Została Dodana Mapa tylko i wyłącznie do dropu!

Są 3 Legendy które respią się na Pustyni co 2 godziny dropia z niego unikatowe kostiumy unikatowe pety unikatowe KD szansa na te lepsze rzeczy wynosi około 5%

Equ do expa przerabia się z drewnianego +9 więc radziłbym nie wyrzucać ;)

Dodam jeszcze że na serwerze nie ma ITEMSHOPA i nigdy nie będzie bo dla mnie nie jest wydatkiem wydać około 50 zł miesięcznie.

I jeszcze dla osób które hejtują serwer tylko i wyłącznie za prezentacje zapraszam wejść klient nie waży dużo i potem wyrażać swoją opinie ;)

Client :

xyz

Skan :

Screenshot 2017-12-22 11-40-41.jpg

Opublikowano

To niezły kostium, ninja ma pomarańczowe ręce. Wpisałem wszelakie możliwości w przeglądarkę i nie mogę się dokopać do strony WWW serwera, gdzie ona?

Opublikowano
12 minut temu, Reygras napisał:

To niezły kostium, ninja ma pomarańczowe ręce. Wpisałem wszelakie możliwości w przeglądarkę i nie mogę się dokopać do strony WWW serwera, gdzie ona?

ma byc chyba 10 min przed startem

11111.png

Opublikowano
15 minut temu, Reygras napisał:

Chyba już się wszystkiego przyczepiłaś. Tak trudno zrozumieć że to tylko serwer VPS?? a strona pisałem że będzie przed startem.

Opublikowano
1 minutę temu, mag888 napisał:

Chyba już się wszystkiego przyczepiłaś. Tak trudno zrozumieć że to tylko serwer VPS?? a strona pisałem że będzie przed startem.

To nie czepialstwo, to zwykłe pytanie. Mam prawo się zapytać, a ty masz kurwa obowiązek mi odpowiedzieć do chuja zajebanego.

Opublikowano

nie pobierajcie gówno ma virusa (Neshta) :).. infekuje kompa jak sam skurwesen...

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano
1 minutę temu, MC30000 napisał:

nie pobierajcie gówno ma virusa (Neshta) :).. infekuje kompa jak sam skurwesen...

Kaspersky mi nic nie wykrył.. i jakoś z moim komputerem nie dzieje się nic złego.

Opublikowano

WEŹCIE TO PIERDOLONE GÓWNO WYJEBCIE DO KOSZA, PRZEZ TEGO ŚMIECIA MUSIAŁEM PRZYWRACAĆ SOBIE SYTEM O 10DNI WSTECZ KURWA MAC.

Znaleziono zagrozenie (win32/Neshta.A) w pliku do ktorego probowala uzyskac dostep aplikacja gameupdater.exe

Opublikowano
46 minut temu, mag888 napisał:

Oczywiście można zrozumieć, że to tylko VPS. Problem w tym, że ostatnio zrobiła się moda na tworzenie po prostu słabych serwerów i tłumaczenie tego tym, że to tylko VPS. Wytłumacz mi proszę czym się różni vps od serwera dedykowanego? Dlaczego taki serwer ma być traktowany łagodniej? Nie macie na serwerze itemshopu, ok szanuję ale nic poza tym.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
10 minut temu, kokosik162 napisał:

WEŹCIE TO PIERDOLONE GÓWNO WYJEBCIE DO KOSZA, PRZEZ TEGO ŚMIECIA MUSIAŁEM PRZYWRACAĆ SOBIE SYTEM O 10DNI WSTECZ KURWA MAC.

Znaleziono zagrozenie (win32/Neshta.A) w pliku do ktorego probowala uzyskac dostep aplikacja gameupdater.exe

GameUpdater zostało zaczerpnięte od youtubera paszka.. i nie tylko ja z tego korzystam

4 minuty temu, Ups... napisał:

Oczywiście można zrozumieć, że to tylko VPS. Problem w tym, że ostatnio zrobiła się moda na tworzenie po prostu słabych serwerów i tłumaczenie tego tym, że to tylko VPS. Wytłumacz mi proszę czym się różni vps od serwera dedykowanego? Dlaczego taki serwer ma być traktowany łagodniej? Nie macie na serwerze itemshopu, ok szanuję ale nic poza tym.

Chodzi mi o to że nie liczę na więcej niż 100 graczy , ponieważ ani reklam ani nic. Dlaczego łagodniej? Bo moim zdaniem nie jest to kolejny słaby serwer 1;1 gotowiec jakie ostatnio niestety wychodziły postarałem się nad tym serwerem i mam nadzieje że sie dobrze przyjmnie.

Opublikowano
Przed chwilą, FireOnly napisał:

To jest wirus czy nie ? Nie mozna normalnie pograc?

1 minutę temu, kamilek6323 napisał:

Syf z wirusem, Nie radze pobierac

Za 1h max pojawi się nowy client bez tego zjebanego patchera.

Opublikowano
1 godzinę temu, kokosik162 napisał:

k.png

09386056425067648987.png

Hahahah ciekawy jest 1 ss szkoda że w kliencie nie ma takiego pliku jak Aktualizacja.exe ;) a co do Nestha mi nic nie wykryło ale wam wykrywa dlatego wrzuca się już nowy klient bez pliku GameUpdatera który go zawierał Pozdrawiam.

http://86.105.53.151/index.php

Klient :

http://86.105.53.151/index.html

Jeśli ktoś się boi pobierać tego klienta okolo godziny 20 pojawi się nowy ;) Bez Pliku GameUpdater który był niby zawirusowany jeśli był to z góry przepraszam mój błąd ponieważ sprawdziłem to tylko 1 programem a patcher był od Youtubera "Paszka"

Dodam jeszcze że z powodu zaistniałej sytuacji start przenoszę na 20:30 aby dać osobą czas na pobranie klienta.

2 Client :

https://mega.nz/#!7ctyiYLB!5ALov-GOuab0g0-_ELitR31588b_5TQO15DJJvXF2iI

Skan dodam do 22

Zapraszam na start 20:30!

Opublikowano
Cytat

Hahahah ciekawy jest 1 ss szkoda że w kliencie nie ma takiego pliku jak Aktualizacja.exe

Skan pliku wisi w bazie, jako ze plik jest identyczny virustotal nie robi zbednego skanu i pokazuje stara nazwe. Tak ciężko wrzucić exe na stronę?!

Z ciekawości pobrałem tego "nowego" klienta, NOD krzyczy już przy otwarciu rar a virustotal  9/56 wiec zalecam ostrożność

2vuhg8m.jpg

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...