Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NemorisMT2

mag888

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez nazwy-1.png

zxc

Client:

xyz

Start godzina 20:30!!!!

Podstawowe Informacje :

Max lv:

180

Ilość Map:

2

Max Staty :

125

6/7 bon :

Nie

Item Shop :

Nie ma!

Start serwera :

Przewidywany na 22 Grudnia Piątek ;)

Sety Exp :

bizu piek.jpg

bizu demo.jpg

bronie zbroje exp.jpg

Sety PVP :

pvp 90.jpg

pvp 130.jpg

pvp 160.jpg

zbrojki pvp.jpg

bronie pvp 2.jpg

bronie pvp.jpg

Mapy EXP:

mapa 120.jpg

mapa 105.jpg

Legendarne Przedmioty :

skrzynia.jpg

Skrzynka z której lecą legendarne przedmioty biżuteria kostiumy pety ale za to nie ma dużej szansy na drop czegoś dobrego.

legenda.jpg

Legedarny boss którego resp jest co 2h nie ma szans na ubicie go solo ;) Lecą legedarne przedmioty jak sama nazwa mówi

Pety Kostiumy i Dodatki :

kost.jpg

pety.jpg

amulety.jpg

Wiem że prezentacja jest słaba. Będę starał się ją aktualizować. Jeśli ktoś by wykonał lepszą prezentacje zapraszam na gg podane w profilu. Start przewiduje na Piątek 22 Grudnia Dodam jeszcze że na serwerze nie będzie item shopu.

Administracja:

[GA]Elosik

wery1.jpg

wery2.jpg

Opublikowano

Kolejny słaby serwer. zrobiony zapewne na jakimś gotowcu...

Jak macie zamiar utrzymać serwer bez ItemShop'u? Serwer w ogóle nierozreklamowany co równa się z tym że pogra max 20 osób.

Szok co się ostatnio odwala ;D

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

5. Zapowiedź obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

11. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji.

Czas do 18:00.

74f31dbf1675f.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź] NemorisMT2
Opublikowano
13 minut temu, Gigoss07 napisał:

Kolejny słaby serwer. zrobiony zapewne na jakimś gotowcu...

Jak macie zamiar utrzymać serwer bez ItemShop'u? Serwer w ogóle nierozreklamowany co równa się z tym że pogra max 20 osób.

Szok co się ostatnio odwala ;D

Czy ja wiem czy taki słaby? Serwer jest zrobiony pod zabawę ale nie tylko bo są takie rzeczy jak bossy legendarne i normalny system ulepszeń. Dla VPS reklamę? 1 słyszę , a co do utrzymania serwera nie jest dla mnie wydatkiem miesięcznie wydać +- 50 zł na VPS

13 minut temu, Ups... napisał:

5. Zapowiedź obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

11. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji.

Czas do 18:00.

Dodane.

Opublikowano

Ale to brzydkie, ja pierdolę. Rzygać idę, dajcie miskę.

Opublikowano
30 minut temu, Reygras napisał:

Ale to brzydkie, ja pierdolę. Rzygać idę, dajcie miskę.

Stwierdzasz że brzydkie po prezentacji? Lepiej iść na serwer vps gotowiec 1;1?

Opublikowano

hm wpadnę na start zobaczyć(coś mi się wydaje że te ostatnie bronie setowe brzydkie w uj będą możesz zrobić ss z gry jak są założone xD..?)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano
2 godziny temu, mag888 napisał:

Stwierdzasz że brzydkie po prezentacji? Lepiej iść na serwer vps gotowiec 1;1?

Stwierdzam to po całości prezentacji - jak ona wygląda, co znajduje się na serwerze. Niepasujące do siebie "sety", które zostały (mówiąc językiem delikatnym) zgwałcone prze liczną grupę osób; jedna po drugiej.

Opublikowano

Szkoda że mam szczerą wypowiedz pisać na ten serwer. 

Ale szczerze to mi się rzygać chcę bo nie widzę nic ciekawego. 

Ale szacunek i powodzenia! 

837341413742376668518.png

Opublikowano
16 godzin temu, MC30000 napisał:

hm wpadnę na start zobaczyć(coś mi się wydaje że te ostatnie bronie setowe brzydkie w uj będą możesz zrobić ss z gry jak są założone xD..?)

luk180.jpg

sztyle180.jpg

Opublikowano

Powiem tak przyznam racje są to pliki od Asfena ale została wykonana duża edycja tak jak widać Nowa biżuteria Nowe bossy są dodane i za niedługo będę dodawał nowe kostiumy fryzury aby urozmaicić serwer. Dodam jeszcze że szukam osoby do wykonania ładniej prezentacji. Bo ta nie ma co się oszukiwać ssie Kontakt GG w prof or PW na forum.

Opublikowano
3 minuty temu, lujek1232 napisał:

Boże kolejny kotlet xD gdzie moderacja? xD 

To niezły Kotlet. Po 1 jest to VPS dla zabawy. A po 2 napisałem że została wykonana duża edycja i nie jest to 1;1 Czy widziałeś wcześniej na tym serwerze legendarne przedmioty czy też bossy?

Opublikowano
2 minuty temu, Niide napisał:

2 mapy na serwerze? W m1 do 100lvl, a w m2 do 180? :D

Hahah można tak powiedzieć..  bardziej mi chodziło że poza av1 av2 są 2 do expa

Opublikowano

Hahah można tak powiedzieć..  bardziej mi chodziło że poza av1 av2 są 2 do expa

itak to w chuuj malo jak ma grac duzo ludzi to nigdy bossa czlowiek nie ubije nie mowiac o polu do expa... kurwa co za prze chuje te servery robia teraz

Opublikowano
4 minuty temu, Fanatic2 napisał:

itak to w chuuj malo jak ma grac duzo ludzi to nigdy bossa czlowiek nie ubije nie mowiac o polu do expa... kurwa co za prze chuje te servery robia teraz

Bez urazy ale jebnij się w ten pusty łeb. Na VPS dużo graczy? A po 2 Bossy mają ustawione resp co 2 minuty jest na razie ustawione po 10 bossów i metinów jak będzie dużo graczy mam zamiar zrobić Drop mapę z samymi bossami i metkami.

Opublikowano

Powiem tak przyznam racje są to pliki od Asfena ale została wykonana duża edycja tak jak widać Nowa biżuteria Nowe bossy są dodane i za niedługo będę dodawał nowe kostiumy fryzury aby urozmaicić serwer. Dodam jeszcze że szukam osoby do wykonania ładniej prezentacji. Bo ta nie ma co się oszukiwać ssie Kontakt GG w prof or PW na forum.

coś włożyłeś od siebie , tyle dobrze.

powodzonka

Opublikowano
2 godziny temu, Matek1193 napisał:

2 rok leci jak co miesiac pojawiaja sie jakies syfy ;3 nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

matek jak na vps-a to tyle dobrze że coś zrobił a nie czysty gotowiec. Pod pvp server może mu pyknąć ;p

@Matek1193

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Dnia 18.12.2017 o 20:52, Matek1193 napisał:

2 rok leci jak co miesiac pojawiaja sie jakies syfy ;3 nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Wydaje Ci się, mpc po prostu spadło na psy i te ''lepsze'' serwery nie widzą tutaj reklamy, skoro online na tym forum to max pewnie ze 150 osób xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...