Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trivensat.pl [VPS][4FUN/PVP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona na chwile obecną nie działa!

Dostaliśmy taką informację z serwerowni:

Witaj, Trwają prace konserwacyjne związane z zaobserwowanym problemem w naszej sieci. Przez następne 30 minut problem zostanie rozwiązany. Przepraszam za niedogodności. Jeśli problem będzie występować po 30 minutach, skontaktuj się z nami, podając szczegółowy opis sprawy. Z pozdrowieniami, Paul

banner.gif

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
4 godziny temu, marcin941 napisał:

DODANY BS oraz iformacja dla osoób które szukają IS

1209_163557.jpg

w pizde sobie wsadź tego zbugowanego BS'a ten serwer to jakieś nieporozumienie albo to BETA jak gdzieś ktoś na czacie pisał albo chłopaki się uczą i odpalili ten syf z ciekawości czy złapie chętnych do grania nie polecam szkoda czasu  

Opublikowano

Beznadzieja, exp na serwerze PVP od 103 lvla to kilka godzin, żeby wyciągnąć maxa - i to farmienia jednego dunga, który oferuje tylko cztery itemki po zabiciu bossa. Jakaś wielka masakra.

Poza tym to, co każdy serwer pvp - jedna droga rozwoju postaci, dokładnie takie same bonusy w ekwipunku jak u innych postaci, co wiąże się z oczywistym brakiem najlepszego gracza. Jakiekolwiek pvp opiera się tylko na krytykach, w broniach pvp nie ma średnich i umek, więc 1-5 każdy również ma takie same. Beznadziejny, niedopracowany balans, mała ilość graczy, mało rzeczy do roboty. Nie ma tu czego szukać - już lepiej się ponapierdalać na cortiumie, gdzie chociaż nie wieje chujem w M1 jak na jakimś hamachi.

Pozdrawiam, Kononowicz.

Opublikowano

Kończ waść, wstydu oszczędź. 10, 8 osób online, brak bsa (śmiech na sali), na start broń i tarcza? Powodzenia, zrezygnowałem po 5 minutach gry xD

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak jak obiecałem serwer stoi do ostaniego gracza ;) Dziś pożegnaliśmy się z ostatnim graczem dlatego zamykamy serwer.

banner.gif

Opublikowano
18 minut temu, marcin941 napisał:

tak jak obiecałem serwer stoi do ostaniego gracza ;) Dziś pożegnaliśmy się z ostatnim graczem dlatego zamykamy serwer.

Nie będziemy tęsknić.

@Aive Czyń honory.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...