Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ma wspólnego osoba tworząca forum i zajmująca się kwestiami technicznymi od osoby, która ma rangę odpowiednią do tego, by znać się na czymkolwiek. Czy jak idziesz do mechanika to Ci jest wszystko jedno czy będzie to piekarz czy faktycznie mechanik? O czym ty piszesz proszę wyjaśnij mi bo nie rozumiem tej logiki. Jeżeli twierdzisz, że nie ma różnicy, czy osoba odpowiedzialna za forum, a nie za jego działanie techniczne czy tworzenie nie musi znać tematyki odnośnie czego to forum powstało, to nie mamy o czym rozmawiać. Reprezentujesz poziom intelektualny swojej koleżanki albo nawet swój na tym forum. Przeczytaj moją wypowiedź poprzednią i argumenty a nie rób się czerwona bo ktoś w ogóle śmiał obrazić dziewczynę w internecie. Jeżeli natomiast masz problem z przyswajaniem zdania innych osób, to zapisz się gdzieś na terapię albo wstrzymaj wypowiedzi w internecie. Bo nie napisałem żadnych niestworzonych rzeczy tylko to, co się dzieje na tym serwerze. Jeżeli chcesz grać tam, to graj. Mam prawo do wypowiedzi a jeżeli tego nie uznajesz to schowaj się i szukaj kolegów którzy dadzą ci itemy za darmo bo jesteś dziewczyną. Ból dupy tutaj jedynie może mieć ten, co wyłożył pieniądze na ten serwer albo Ci, którzy wpłacili chociażby złotówkę do item shopu. Bo serwer tak szybko jak powstał tak padnie i to nie moje złe życzenie ale podejście kogokolwiek związanego z tym czymś.

Pisz dalej iks de na pewno sprawi to że będziesz pełnoletnia. Jeżeli jednak chcesz się wypowiedzieć, to najpierw przemyśl o co Ci chodzi i to napisz. Bo to, że masz na forum dodane "kobieta" nie znaczy, że możesz pisać pierdoły nie korzystając z mózgu.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano
10 minut temu, Beryfes napisał:

Co ma wspólnego osoba tworząca forum i zajmująca się kwestiami technicznymi od osoby, która ma rangę odpowiednią do tego, by znać się na czymkolwiek. Czy jak idziesz do mechanika to Ci jest wszystko jedno czy będzie to piekarz czy faktycznie mechanik? O czym ty piszesz proszę wyjaśnij mi bo nie rozumiem tej logiki. Jeżeli twierdzisz, że nie ma różnicy, czy osoba odpowiedzialna za forum, a nie za jego działanie techniczne czy tworzenie nie musi znać tematyki odnośnie czego to forum powstało, to nie mamy o czym rozmawiać. Reprezentujesz poziom intelektualny swojej koleżanki albo nawet swój na tym forum. Przeczytaj moją wypowiedź poprzednią i argumenty a nie rób się czerwona bo ktoś w ogóle śmiał obrazić dziewczynę w internecie. Jeżeli natomiast masz problem z przyswajaniem zdania innych osób, to zapisz się gdzieś na terapię albo wstrzymaj wypowiedzi w internecie. Bo nie napisałem żadnych niestworzonych rzeczy tylko to, co się dzieje na tym serwerze. Jeżeli chcesz grać tam, to graj. Mam prawo do wypowiedzi a jeżeli tego nie uznajesz to schowaj się i szukaj kolegów którzy dadzą ci itemy za darmo bo jesteś dziewczyną. Ból dupy tutaj jedynie może mieć ten, co wyłożył pieniądze na ten serwer albo Ci, którzy wpłacili chociażby złotówkę do item shopu. Bo serwer tak szybko jak powstał tak padnie i to nie moje złe życzenie ale podejście kogokolwiek związanego z tym czymś.

Pisz dalej iks de na pewno sprawi to że będziesz pełnoletnia. Jeżeli jednak chcesz się wypowiedzieć, to najpierw przemyśl o co Ci chodzi i to napisz. Bo to, że masz na forum dodane "kobieta" nie znaczy, że możesz pisać pierdoły nie korzystając z mózgu.

Właśnie osoba odpowiedzialna za forum nie musi koniecznie znać całego serwera. Podstawy wystarczą. Bo nie trzeba wielkiej wiedzy aby temat gry przenieść na małe forum metin2. Chyba że tworzymy forum ogólnie o metin2. W tedy już wiedza jest potrzebna. 

Nie rozumiem czego się tutaj czepiasz osoby od forum. Nie ważne czy jest kobietą czy mężczyzną.

Admin gry (sprawy gry) - Admin forum (sprawy forum)

Tyle w temacie i aby było jasne. Nikogo tutaj nie faworyzuje. Tylko to jest czysta logika kolego. :)

837341413742376668518.png

Opublikowano
31 minut temu, Beryfes napisał:

Ale Ty nie czaisz, że ona ma range administor forum czy coś innego? xD ona nie ma tej samej rangi co typo, który jest odpowiedzialny za grę. Masz jakieś urojenia czy co? Nie wiesz tak naprawdę kim ona jest, ale obstawiam, że laska zarabia sobie na forach. Nie obchodzi mnie kogo obrażasz, a iks de nie muszę pisać żeby być pełnoletnia, bo niestety ten próg przekroczyłam ciut dawno temu. Jeżeli chcesz popłakać to możemy jutro się umówić na ts. xD szkoda mi Cię trochę skoro robisz dziewczynie syf o to, że Ci dala bana jak mniemam z przyczyny działania na niekorzyść serwera. 

ADMINISTRATOR FORUM TO NIE ADMINISTRATOR GRY. Polecam wbić to sobie do durnego łba. 

Czy ktoś wie ile tam gra osób i jak wygląda sprawa bugów? 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
1 godzinę temu, KoxowyWoj napisał:

Wystartował ten serwer bo na stronie widzę pusty ranking?

Chyba wystartował

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
14 godzin temu, Aive napisał:

To teraz dodaj link do clienta oraz jego skan, czas do 12.

Prezentacja nie została uzupełniona, zamykam.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...