Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png.ff15966e4996ec908fba2948ec81afc

Ważne Linki:

Thoris.eu

Forum.Thoris.eu

www.facebook.com/thoris.eu

Zapraszamy na fp, konkurs na smocze monety!

Klient:

xxx*

skan:

xxx*

*-będzie do godziny 10 rano

START 17 Listopada o godzinie 18:00!

Numer1.png

Numer2.pngNumer3.pngNumer4.pngNumer5.pngNumer6.pngNumer7.pngNumer1_8.pngNumer8.pngNumer9.pngNumer10.pngNumer11.pngNumer12.pngNumer13.pngNumer14.pngNumer15.pngNumer16.pngNumer17.pngNumer18.pngNumer19.pngNumer20.pngNumer21.pngNumer22.pngNumer23.pngNumer24.pngNumer25.pngNumer26.pngNumer27.png

23660615_544888959177753_518723342_o.png23660618_544889049177744_168269168_o.png

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

• Aive zmienił(a) tytuł na Thoris.eu[Dedyk][Easy/Pvp]
Opublikowano

17. Prezentacja obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Popraw screeny weryfikacyjne tak, aby były zgodne z regulaminem. Czas do 22.

Opublikowano
21 minut temu, Aive napisał:

17. Prezentacja obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Popraw screeny weryfikacyjne tak, aby były zgodne z regulaminem. Czas do 22.

Poprawione.

Opublikowano

Trochę lipa z tymi szarfami, które możemy kupić wyłącznie w IS. Jaki system ulepszeń ? 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano
10 minut temu, xCGB napisał:

Trochę lipa z tymi szarfami, które możemy kupić wyłącznie w IS. Jaki system ulepszeń ? 

Oprócz Is można je zdobyć z wydarzeń serwerowych, a także z legendarnych bosów, które pojawią się co prawda dopiero 2 tygodnie po starcie. 

Ja osobiście wpadnę zobaczyć jak to będzie prezentowało się na serwerze.

Opublikowano
26 minut temu, Ignacy™ napisał:

Oprócz Is można je zdobyć z wydarzeń serwerowych, a także z legendarnych bosów, które pojawią się co prawda dopiero 2 tygodnie po starcie. 

Ja osobiście wpadnę zobaczyć jak to będzie prezentowało się na serwerze.

Wpadnę również obczaić co się dzieje, ale trochę zniechęciło takie p2w ale ogarniemy temat

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano
1 godzinę temu, xMox napisał:

Haha z tymi szarfami to dowaliliście MEGA NIE POLECAM! : ) 

Zdobywanie sm jest w grze a także niedługo po starcie z legendarnych bosow będą dropic szarfy.

53 minuty temu, Jacob S napisał:

Serwer jak typowo inne. 
Ale powodzonka.

Dzięki i zapraszam 

Opublikowano
1 godzinę temu, MrMiniu napisał:

Ja bym tego Easy nie nazwal. Nie zawitam poniewaz no easy to nie jest a na mediumy mnie nie ciagnie, powodzonka :)

To jest serwer easy/pvp xD

Opublikowano

9 minut temu, Legolas. napisał:

To jest serwer easy/pvp xD

Widzę że dalej nie ogarniasz oco mi chodzi, tak więc ci to napisze. Serwer Easy/Pvp nie powinien posiadać Biologa.. a już jeśli to po co jakieś zęby orka? Nikomu nie będzie się chciało siedzieć na dolinie orków.. Jeszcze zaliczenie polowania nie jest 100%!? Druga przyczyna dlaczego ten serwer nie podchodzi pod Easy. Trzecia przyczyna, wejścia KD... 75%? Na serwerze Easy/Pvp? Naprawde.. I do tego widze że stalek nie ma u handlarzy. Zanim napiszesz że to Easy/Pvp, upewnij się że napewno serwer został stworzony pod Easy/Pvp. Bo jak dla mnie, gdzie tylko gram na serwerach Easy lub 4Fun, to ten twój serwer podchodzi pod Easy/Medium. To tylko moja opinia ale napewno nie jestem jedyny :)

Opublikowano

Nie wiem kto zezwala/dopuszcza prezentacje takich pseudo serwerów prowadzonych przez 14 latków, którzy wymarzyli sobie za pieniądze rodziców własny serwer żeby zarobić miliony. Tracicie tylko czas użytkowników tego forum. Serwer to żenada i to w bardzo życzliwych słowach. Kompletny gotowiec nawet nie skonfigurowany. Prezentacja także jest kompletnym gotowcem nie mającym odzwierciedlenia w grze, bo wartości się różnią. Jeżeli ktoś twierdzi inaczej, to niech wejdzie do gry i sam się przekona. Niektóre elementy menu nawet nie są uzupełnione. 

Zresztą o czym my rozmawiamy, już po wejściu na stronę widać odzwierciedlenie tego co Was czeka.

To jeszcze pół biedy, teraz pełno wychodzi gotowców robionych przez gimnazjalistów ale największym fenomenem jest brak jakiejkolwiek Administracji, jedyne co można spotkać to jakąś małolatę na forum z rangą pozwalającą banować, która nie ogarnia nic innego, zero jakiejkolwiek wiedzy o serwerze czy kompetencji. No ale czego oczekiwać, to typowy przykład serwera gdzie daje się uprawnienia dziewczynie tylko dlatego, że jest dziewczyną, uroki nastolatków. 

Na serwerze cała Gildia biega na DMG/WH dosłownie, jeszcze żartują sobie z tego na czacie.

Jaki dzieciak robi serwer, który jest całkowitym gotowcem, tak jak prezentacja i po uruchomieniu tego samego dnia znika? A moderatorka na forum zamiast coś zaradzić, to banuje wszystkich jak leci. Pewnie dostał karę na komputer.

Nie ma nawet 1 Game Mastera, w ogóle.

Żenada

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano
20 minut temu, Beryfes napisał:

Nie wiem kto zezwala/dopuszcza prezentacje takich pseudo serwerów prowadzonych przez 14 latków, którzy wymarzyli sobie za pieniądze rodziców własny serwer żeby zarobić miliony. Tracicie tylko czas użytkowników tego forum. Serwer to żenada i to w bardzo życzliwych słowach. Kompletny gotowiec nawet nie skonfigurowany. Prezentacja także jest kompletnym gotowcem nie mającym odzwierciedlenia w grze, bo wartości się różnią. Jeżeli ktoś twierdzi inaczej, to niech wejdzie do gry i sam się przekona. Niektóre elementy menu nawet nie są uzupełnione. 

Zresztą o czym my rozmawiamy, już po wejściu na stronę widać odzwierciedlenie tego co Was czeka.

To jeszcze pół biedy, teraz pełno wychodzi gotowców robionych przez gimnazjalistów ale największym fenomenem jest brak jakiejkolwiek Administracji, jedyne co można spotkać to jakąś małolatę na forum z rangą pozwalającą banować, która nie ogarnia nic innego, zero jakiejkolwiek wiedzy o serwerze czy kompetencji. No ale czego oczekiwać, to typowy przykład serwera gdzie daje się uprawnienia dziewczynie tylko dlatego, że jest dziewczyną, uroki nastolatków. 

Na serwerze cała Gildia biega na DMG/WH dosłownie, jeszcze żartują sobie z tego na czacie.

Jaki dzieciak robi serwer, który jest całkowitym gotowcem, tak jak prezentacja i po uruchomieniu tego samego dnia znika? A moderatorka na forum zamiast coś zaradzić, to banuje wszystkich jak leci. Pewnie dostał karę na komputer.

Nie ma nawet 1 Game Mastera, w ogóle.

Żenada

Nie ma Tays'a bo mu na prawdę ważne sprawy wypadły, zrozumiałbyś jakbyś wiedział o co chodzi :) Z tego co wiem Patryk miał wejść do gry i się tym zająć.

Jeżeli ktoś działa na niekorzyść forum/serwera to ma prawo zbanować. Spróbuje się także przyjrzeć bliżej tej sprawię.

Jak tylko wróci Tays przykaże mu poprawę serwera. Nie po to wykładałem pieniądze xD

Opublikowano

Co mnie obchodzi komu sprawy wypadły o czym Ty piszesz. Kto tworzy serwer z 1 Administratorem którego jeszcze w dniu startu nie ma?

Ona działa na niekorzyść a prawo to ma jedynie do dania banów bo nic więcej nie potrafi, nawet postaw tego serwera nie opanowała. Takie pierd... to zostaw dla 14 latków bo gra ich teraz tam z 20 łącznie i to jest max. W tym Gildia latająca na DGM/WH. 

Żenada pozwalać na publikacje na tym forum takich gniotów gotowców. 

A jeżeli wyłożyłeś pieniądze, to niestety nie licz na jakikolwiek większy zarobek.

Mógłbym to ubrać wszystko w milsze słowa ale po prostu mam dość już takich gniotów, które są teraz wypuszczane i jeszcze reklamowane na tym forum. Człowiek traci własny czas na rejestrację, pobranie klienta, wejście, grę i nikt tego mu nie odda.

Wiele serwerów to gotowce ale ten przeszedł wszelkie kryteria. Pal licho jeszcze gówniany serwer ale brak nawet 1 GM w ogóle? W zamian za to jakaś tępa nastolatka na forum banująca każdego

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano
27 minut temu, Beryfes napisał:

Jedyne co można spotkać to jakąś małolatę na forum z rangą pozwalającą banować, która nie ogarnia nic innego, zero jakiejkolwiek wiedzy o serwerze czy kompetencji.

Ty ziomek nie ogarniasz fenomenu, że Admin czy ktoś tam od forum nie musi znać serwera od A do Z. Np Algade robiąc fora pod metina czy CS nie zobowiązuje się do odpowiadania na temat gry, skoro jest od forum iks de.

Na resztę się nie wypowiem, bo mnie to w sumie nie interesuje, ale ładnie Cię tyłek musiał zaboleć. xD

Gra ktoś? 

wykończę cię jak podatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...