Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Phbot

Rychu94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurcze a nie ma takiego czegoś jak w srokingu?? te 8-7h za free na przetestowanie kupiłem sbota:/ i się na nim zawiodłem nie chcę się zawieść na tym:) choć sbot ma to dobre że autologin itp. ale mało opcji ma wole srokinga

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

Widzę, że ktoś zaczął doceniać potęgę tego bot'a :) I niech mi ktoś powie, że nie będzie on konkurencją dla sBot'a...

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

Bot ogólnie jest dobry ale mogli by dodać kilka funkcji typu używanie speed dragów lub podnoszenie śmieci alchemicznych a w archiwum o update można znaleźć filmik który przedstawia auto walk na spota więc KIEDYŚ możemy się tego spodziewać xD

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Widzę, że ktoś zaczął doceniać potęgę tego bot'a :) I niech mi ktoś powie, że nie będzie on konkurencją dla sBot'a...

Nom za jakiś czas będzie konkurencją dla sbota, a dodatkowo ma do rsro - to duży plus dla niego.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@up

TAK

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Opublikowano

@up

Zrób reinstall bota, bo ja bocę EU charem bez problemu :)

Opublikowano

bot może fajny, ale z weemanem się nie da dogadać, nieslowny skurwiel ; /

Taki powinien być twórca bota... Twardy stanowczy... Według mnie.

Opublikowano

bot może fajny, ale z weemanem się nie da dogadać, nieslowny skurwiel ; /

WeeMan ma lepsze zajęcie niż odpisywanie na twoje PM jak masz jakiś problem z botem skorzystaj z Live Support od razu dostaniesz odpowiedź przynajmniej mi się tak zdarzyło

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Jakoś ja z nim normalnie od rana gadam. Widocznie Twój angielski skończył się na podstawówce więc wcale mu się nie dziwię, że Cie olewa.

Napisz w czym problem to do niego napisze.

WeeMan kazał Ci przekazać "I like your face", powinieneś wiedzieć o co chodzi.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Taki powinien być twórca bota... Twardy stanowczy... Według mnie.

niesłowny, a stanowczy to co innego

niesłowny tzn. że nie dotrzymuje słowa

WeeMan ma lepsze zajęcie niż odpisywanie na twoje PM jak masz jakiś problem z botem skorzystaj z Live Support od razu dostaniesz odpowiedź przynajmniej mi się tak zdarzyło

nie wiesz o co chodzi to się nie wpier****j, że tak powiem, nie mam żadnego problemu z botem

Jakoś ja z nim normalnie od rana gadam. Widocznie Twój angielski skończył się na podstawówce więc wcale mu się nie dziwię, że Cie olewa.

Napisz w czym problem to do niego napisze.

WeeMan kazał Ci przekazać "I like your face", powinieneś wiedzieć o co chodzi.

mój angielski jest przynajmniej według mnie i ludzi , z którymi rozmawiam na dosyć dobrym poziomie,

Olewa? Obiecał coś, jak coś zrobię, zrobiłem, napisałem, od tego czasu nie odpisuje.

On wie o co doskonale chodzi, po prostu nie odpisuje

Admin Cienia
Opublikowano

Hm czy chodziło o napisanie tuta i zareklamowanie phbota i otrzymanie bota za freq? :D To tylko domysł.

A tak na poważnie to nie kłóćcie się bo od teraz będę wlepiał warny.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...