Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Phbot

Rychu94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pragnę Wam przedstawić nowego, płatnego, a za razem najlepszego bota do isro/rso!

Dlaczego bot jest najlepszy?

Weeman robi updaty praktycznie codziennie, jest clientless, bot jest bardzo tani (4$ na 4 tygodnie, 2$ na 2 tygodnie).

Z bota mogą korzystać aż 3 różne IP!

Banalna obsługa i wiele wspaniałych opcji (autoinvite do party, party matching itd.)

Bota można zakupić pod tym adresem: http://projecthax.com/payments.php

Po zakupie pojawi się download bota.

Demonstracja bota:

http://www.youtube.com/watch?v=lKcEV8vB-t4&feature=player_embedded

Kilka screenów:

guide1.png

guide2.png

guide3.png

guide4.png

guide5.png

guide6.png

guide7.png

guide8.png

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahahah, a jednak będzie płatny. Może i szybko bije itp, ale wole już sobie ribotem na rusro pobocić za darmo. Chociaż z 2 strony 4$ to nie jest dużo.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

zwróć uwagę też na to, że to 4$ można rozłożyć na 3 osoby ; ) więc nie jest źle, jakieś 5 zł za miecha to każdy może dać, browarka jednego się nie wypije ;d

według mnie dobry bot, niebawem przegoni sbota

Opublikowano

Używałem tego bota przez 2 tygodnie i muszę powiedzieć, że jestem zadowolony... Największą zaletą jest to, że phBot rozwija się w bardzo szybkim tempie! Myślę, że pewnego dnia dorówna sBot'owi :) Myślę, że warto byłoby dodać subforum do phBot'a. Już dawno o tym myślałem (z chęcią zrobiłbym kilka tutoriali) :)

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

Tutaj pojawia się moje pytanie do bota mianowicie:

Skrypty trzeba samemu nagrywać czy jest to zrobione tak jak w srokingu?

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

niestety póki co (z tego co mi wiadomo) to skrypty trzeba nagrywać, jednak na stronie jest wiele skryptów, także na projecthax.com jest mini program do tworzenia skryptów, więc problemów z tym nie ma : )

Admin Cienia
Opublikowano

Na isro nie widzę przyszłości dla niego, a na rusro niema różnicy czy płatny czy nie i tak można dostać bana, cl'a i wszystko co potrzebne ma. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

ja widzę dla niego przyszłość, ponieważ jest tańszy od SBota i może korzystać z niego aż 3 osoby... a i od dłuuuuuuuuuuuuższego czasu rejestracja na bot-cave jest zamknięta :D

---------------------------------

Opublikowano

Na isro nie widzę przyszłości dla niego, a na rusro niema różnicy czy płatny czy nie i tak można dostać bana, cl'a i wszystko co potrzebne ma. :)

nie widzisz przyszłości?

Bot rozwija się z dnia na dzień, jest tanszy od wszystkich botów i do tego na 3 IP (czyli nawet nie 3 komputery, bo np, masz 10komputerów w domu to możesz z 10odpalić bota i to jest ogrooomny plus).

Jest clientless, póki co z tego co wiem banów nie było za tego bota, więc jest raczej safe.

P.S.

Mi stronka też coś nie działa ; (

Opublikowano

może WeeMan bawi się na tej stronce w webmastera :P

nie wiem, ale zauwazyłem , że kilka stron internetowych (nie tylko te związane z silkiem) przestały dzisiaj chodzić.

Admin Cienia
Opublikowano

A clientless >> client to chyba rusro, a nawet JAKBY na isro działał to furrory nie robi. :D Weeman nie jest takim specem jak goście z bot-cave i nie raz za jego boty szły bany.

Opublikowano

@up

No moze nie jest, ale jakoś cl w jego bocie działa, a w sbocie nie mogą sobie z tym poradzić:D. Ja sadze ze ten bot ma przyszlość:D

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Admin Cienia
Opublikowano

Zobaczymy za jakiś czas, może jak się bot rozwinie to utworzymy dział.

Opublikowano

D&G malo wiesz co WeeMan potrafi zrobić :). Koleś ma swoje wlasne serwery symulujące pracę hackshielda, dzięki czemu działa właśnie clientless.

Zrobił to przed Shivą czy chinolami od isrobota.

Forum ma przerwę techniczną ale jeszcze dzisiaj będzie dzialać.

Bot jest świetny, polecam.

Btw bany nie szły za jego programy tylko za to, że ludzie są debilami i używali starszych wersji ze starymi opcode'ami, chociaż wyraźnie było powiedziane, aby po update czekać na nową wersję.

Sami sobie winni.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

co do stronki projecthax.com, najwidoczniej administrator coś robi, bo przy ładowaniu są ciągle inne komunikaty bądź wiadomości od admina np.

"it works!"

albo

"fucking postgresql"

Opublikowano

co do stronki projecthax.com, najwidoczniej administrator coś robi, bo przy ładowaniu są ciągle inne komunikaty bądź wiadomości od admina np.

"it works!"

albo

"fucking postgresql"

Pisał nestle coś że robią...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...