Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Phbot

Rychu94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak kasa zostanie zaksięgowana u nich na Paypalu to , gdy zalogujesz się u nich na stronie, to w menu będziesz miał do wyboru PhBot , tam będzie download z kodem

Opublikowano

Działu na razie nie będzie zobaczymy czy ten bot się rozwinie.

rozwinie? on się rozwija z dnia na dzień, zobacz ile było już updatów ^^ przez 2 miesiące około 30 updatów jak nie więcej

Admin Cienia
Opublikowano

Jak się rozwinie to będzie, z informacji które możemy "dotknąć" właściwie niema, nikt nie testował, nikt niema, to po co narazie dział. Pisałem że MOŻE będzie a tu odrazu wyjeżdzacie z tworzeniem.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jak się rozwinie to będzie, z informacji które możemy "dotknąć" właściwie niema, nikt nie testował, nikt niema, to po co narazie dział. Pisałem że MOŻE będzie a tu odrazu wyjeżdzacie z tworzeniem.

Zawsze Cie pytam o zdanie.A po za tym ja działu bym nie otworzył.To od Ciebie zależy.Dla mnie działu może nie być wgl bo nie gram na isro :P.

Opublikowano

eee Rychu jak kupie tego bota to w tym menu bede miał tą zakładkę phBot ?

91179155.jpg

Przejdź do Control Panel i znajdź Paid Subscriptions

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

eee Rychu jak kupie tego bota to w tym menu bede miał tą zakładkę phBot ?

91179155.jpg

tak, dokładnie jak mówił rosire, jest ukryte subforum które pojawi Ci się po zapłaceniu za bota, tam będziesz miał link z download i kodem : )

Opublikowano

Kolega właśnie kupił phBota

Jak kupicie pojawi wam się nowy dział phBot stamtąd możecie ściągnąć bota ;p

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

i jak mu się sprawuje ??

on ma w ogóle mc ?? xD

Ma wszystko co trzeba jedyna to chyba to że nie daje Buffów jak spotkasz PT moba lub Gianta ale to tylko sie tyczy Euro charów z clerem

Bota jak na razie nie działa bo był update na rusro dzisiaj i po prostu trzeb czekać na update bota

Opublikowano

a wie ktoś czy można jakoś go ustawić żeby się logował od razu na clientlessie ?

Myślę że lepszym rozwiązaniem było by napisać u nich na forum.Bo u nas mało kto ma tego bota :).

Opublikowano

Ja mam już WeeMan zrobił update i bot działa powiem wam że jest naprawdę dobry prosty do ustawienia wystarczy znać podstawy angielskiego lub po prostu umieć korzystać z translatora ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...