Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena konta - Plemiona

Sonies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie zapytać, więc może tutaj:

Chciałbym aby ktoś wycenił mi konto w grze Plemiona.pl

Dane techniczne:

Nick neutralny - Nie jest ani głupi, ani mądry, nie odnosi się do nikogo ani do niczego.
Świat gry - Arkadia.
Ilość gry - Ponad rok.
Ilość wiosek - ~100.
Plemię - Topka.
Ilość PP - ~1500
Konto Premium - Wszystkie funkcje AKTYWNE minimum miesiąc do przodu.

dodatkowe info: Do konta przypisane są dożywotnie skrypty i boty ułatwiające grę, które działają na każdym świecie.
Działają na Androidzie oraz Przeglądarce. 

Konto nigdy nie było banowane ani nie otrzymało ostrzeżenia.
Konto posiada prawie roczny staż w plemieniu.

Opublikowano

Szczerze to jest nic nie warte. Swiaty typu Arkadia sa dla bobow budowniczych co podbijaja tylko barbarki i raz na ruski rok wioske gracza jak pozwala na to ograniczenie.

Opublikowano

Absolutnie się z tobą nie zgodzę :)

To że ty na arkadii jesteś bobem i grasz jak powyżej, nie znaczy że każdy.

To najlepszy świat dla ludzi z ograniczonym czasem, bez spiny że gdy jesteś w pracy, ktoś cię podbije.

A skrypty dożywotnie na wiele funkcji, dodają do konta wartości.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szczerze nikt kogo znam/znalem nie pcha sie na arkadie , bo wieje tam nuda.

A skrypty na pewno nie dodaja na wartosci , bo wejsc na serwer mozna latwo i go zdominowac moze ciut wolniej , ale idzie wszystko jak sie chce.

Przez to nowym graczom nie polecam kupywac kont tylko jak nie maja czasu poszukac copika i grac na swiatach z farma/ograniczonym.

Opublikowano

Przecież skrypty są na każdy świat ;) A arkadia jest dla tych co nie mają dużo czasu, chcą pograć strategicznie.

Bez jakiejś spiny, do tego można flag nabić na inne światy. Co do wiosek, niebawem wbiję stówkę. Skrypty normalnie kosztują 100zł (te które kupiłem są na jedno konto, dożywotnio, na wszystkie światy, i są aktualizowane)

Oczywiście daję na skrypty zniżkę. Prosiłem tylko o wycenę, a nie o ocenę.. Serio? 1000PP na przykład chodzi po 35zł, skrypty mogę dodać 20% taniej, do tego spokojne miejsce do rozwijania konta, na przykład flagi itd. Mam sporo flag na koncie. - I wy niby wyceniacie konto tak? Wcale nie wyceniajcie nic.

A konto i tak sprzedam, sam sobie wycenię.

• Aive zmienił(a) tytuł na Wycena konta - Plemiona
  • tripipi zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...