Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Navaris [Easy/Medium][Dedyk]

Shaunee15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
3 godziny temu, Supreme napisał:

@Yoshimitsuu

Gram archerem, bije bossy z łuku na marmurze i schodzą bez najmniejszego problemu.

W M1 po południu sporo osób stoi za urielem i się bije.

Ja sie wypowiedzialem do osob w kółku i koło kowala ze pustki prawie . Za uriela nie patrzałem , zobacz ile sklepów w m1 jest , moze z 30 ? Może mniej .Chyba ze mapa handlowa jest

Opublikowano
8 minut temu, Supreme napisał:

@Yoshimitsuu

30?

Odkryj ukrytą treść

spoiler%5D

Odkryj ukrytą treść

iPsZNUR.jpg[/img]

Tak 30 . Niedziela to była godzina wieczorna gdzies 22/23 . Nie mam powodu wymyslać . Dzis z ciekawosci wejde o 20 i zobacze jak sytuacja .  6.7 Bon jak najlepiej zdobyc na niskim lvl , jak tu zarobic ? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam filmik Noperfecta na modach :). Serwer nie ma żadnych zabespieczeń, administracja ma w dupie graczy itp.

4521609.png

Opublikowano
4 minuty temu, By ZeNeK napisał:

Polecam filmik Noperfecta na modach :). Serwer nie ma żadnych zabespieczeń, administracja ma w dupie graczy itp.

Podpinam sie , obejrzałem filmik i zgadzam sie . 

Serwera oczywiscie nie polecam juz na dzien dzisiejszy , w m1 nie ma z kim sie bic , wojej gildi nie ma . Administracja jest znikoma , eventy to juz swoja droga 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

17. Prezentacje nieaktywne 28 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu „Archiwum Prezentacji Serwerów”.

Archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...