Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Navaris [Easy/Medium][Dedyk]

Shaunee15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer Kozacki, gracze są spoko, lvl jest ok w końcu nie skurwielstwo gdzie w 1 dzień każda szmata jebana wbije full.

A co do administracji hmm być może Ci główni mają mało czasu tego nie wiem, ale ten wasz GM to jest zajebisty ziomek, zawsze odpowie, pomoże, nawet na tsa wejdzie pogadać, typo z pierwszego zdarzenia bo przede wszystkim rozumie i rozpatruje każdego człowieka totalna maszyna. Granat jak to czytasz jesteś kozacki w chuj, i w sumie dzieki Twojej aktywnosci dalej tu jesteśmy z gildią

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 25.10.2017 o 14:23, Shaunee15 napisał:

Nie znam ani jednego, ani drugiego :v

prosze cię, komu chcesz wcisnąć ten kit?

poniższy komunikat wyświetla się po wejściu na azetisa. Poza tym - mam kontakt z Mksem na fb.

Forum jest aktualnie wyłączone

http://forum.navaris.pl/

Nie polecam, bo egon.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
9 godzin temu, Evil Smile napisał:

prosze cię, komu chcesz wcisnąć ten kit?

poniższy komunikat wyświetla się po wejściu na azetisa. Poza tym - mam kontakt z Mksem na fb.

Forum jest aktualnie wyłączone

http://forum.navaris.pl/

Nie polecam, bo egon.

Tak jak mówiłam, nie znam żadnego z nich :) Nie znam MKSa, nigdy z nim nie rozmawiałam i nie obchodzi mnie to.

Opublikowano
7 godzin temu, Shaunee15 napisał:

Tak jak mówiłam, nie znam żadnego z nich :) Nie znam MKSa, nigdy z nim nie rozmawiałam i nie obchodzi mnie to.

I dlatego oni na forum mają przekierowanie do was.

NO ŻADNE POWIĄZANIE. Niczym sensual z barią na vastira. ALE TOŻ TO NIE ON

ktoś tam w ogole gra?

wykończę cię jak podatki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 25.10.2017 o 14:23, Shaunee15 napisał:

Nie znam ani jednego, ani drugiego :v

xD Przeciez tam jest ta pizda kacperek, mariuszek i danielek z adamskim wiec co Ty dajesz

Opublikowano
22 godziny temu, Novacci napisał:

xD Przeciez tam jest ta pizda kacperek, mariuszek i danielek z adamskim wiec co Ty dajesz

Widzę, że j. polski na bardzo wysokim poziomie, skoro nie potrafisz używać znaków interpunkcyjnych. Do tego te wyzwiska, co prawda mi to nie przeszkadza bo nie znam żadnego, no ale sam fakt jakim dnem jesteś ^^

Opublikowano
5 minut temu, eryk341 napisał:

twój serwer nie wypalil i nie polecasz? no tak :(

no niestety ale mój serwer nie ma nic z tym wspólnego :) i nie szukaj pretekstu koleszko byłem na serwie i mam prawo wyrazic opinie na temat tego serwera nie samymi pozytywami człowiek żyje 

Opublikowano
1 minutę temu, Yoshe92 napisał:

no niestety ale mój serwer nie ma nic z tym wspólnego :) i nie szukaj pretekstu koleszko byłem na serwie i mam prawo wyrazic opinie na temat tego serwera nie samymi pozytywami człowiek żyje 

racja to racja ;) ale żadnego serwera nie ma który można polecić :/ wszystkie topowe są u siurka tego fleta

Opublikowano
16 godzin temu, Yoshe92 napisał:

Opinia powinna posiadać jakieś uzasadnienie, a nie podałeś ani połowy argumentu. Takie posty powinno się traktować jako spam.

Nawiązując do tematu... Ktoś jest w stanie powiedzieć czy warto tu zagrać? 

Opublikowano
Dnia 19.11.2017 o 13:08, VisionMT2 napisał:

Opinia powinna posiadać jakieś uzasadnienie, a nie podałeś ani połowy argumentu. Takie posty powinno się traktować jako spam.

Nawiązując do tematu... Ktoś jest w stanie powiedzieć czy warto tu zagrać? 

46 minut temu, czujesienad napisał:

Ile graczy online, opłaca się wbijać?

Jeżeli odpowiada Wam gra na serwerze, na którym jest około 500 online i macie sporo czasu na dropienie ulepek to możecie grać. Lvl wbija się dość szybko. Dropienie to typowy symulator farmy. Dungeony na niskie lvle są praktycznie niepotrzebne (nie licząc misji), a na wyższy to konieczność. O ile chodzenie na smoki jest w miarę spoko, tak robienie ostatniego dunga grając inną postacią niż WP/Body/Archer, bez IS to katorga. BM'em z full IS'em exp nie byłem w stanie zbić sam tego bossa.

Opublikowano

To ładne przekierowanie z http://azentis.pl na http://navaris.pl. Ale żeby nie być jak 90% osób tutaj, to wytknę Wam "inne błędy": Macie 2 sety zbroi cesarskich (ostatnia do expa i któraś tam z kolei do pvp), ponadto Hwang Epicki dla ninji faceta tak nie wygląda, zjebaną macie tą zbrojkę (dobre pliki/"źródła itemów"). xD

Opublikowano
1 godzinę temu, Darek1189 napisał:

Ile online ludzi opłaca sie grac?

Nawet jak by było milion to nie opłaca się - nie graj, nie graj i jeszcze raz nie graj.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam serwer MaX wbity serwer Top1 według mnie idealne wszystko jest Brak bugów tylko dziennie przebywa 500 ludzi i to mnie martwi a taki serwer POLECAM ! :)

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wbiłem po sporej przerwie i mimo małej liczby online (na oko 100-150 osób), gra się dość przyjemnie.

Ciekawy update wpadł, reklama jest rozkręcana. Mam nadzieje, że do 500-1000 online dobijecie ;]

Opublikowano

Polecam serdecznie każdemu!

Nie spodziewałem się zbyt dużo, a dostałem więcej niz chciałem, na prawdę,

serwer pierwsza klasa, wszystko pieknie, tylko troszke ludzi brakuje ale fakt,

wlasnie startuje reklama, male błedy ktore zostaja  naprawione w piatek,

szukasz czegoś konkretnego? Zajrzyj nie sugerujac sie grą do 70 lvla, 
przekonasz sie ze warto.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Również nie Polecam grywać na tym serwerze. Powiem tyle Droga w górę jest drogą w dół.

Opublikowano

Dużo błędów bynajmniej jak grałem 2 miesiące temu, znikające postacie z konta... Kolega mi o tym pisał, że tak z "dupy" znikneła mi postać z konta.

Strona po paru refreshach sie buguje.

1/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...