Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze opinie - Fortnite Battle Royale

GoblicPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fortnite%2Fhome%2Ffn_battle_logo-1159x97

Cześć, co myślicie o tej grze?

Jestem bardzo ciekaw, a tak po za tym. Jak dla mnie jest dobra, dzięki temu iż jest darmowa i w dodatku bardzo fajna. ;D

baner4.gif

Opublikowano

Fajna gierka, troche poczitowalem, pare razy wygralem, widac ze tworcy sie staraja bo z patcha na patch nowy anticheatt, co prawda jest szybko lamany, ale probuja xD.

Bardzo duzo fanu z gry imo, fajnie sie gra z kumplami, aczkolwiek czasami losowosc cie zabija, jak ladujesz z gosciem w domku, on zbiera bron, a ty z kilofem umierasz, bo znalazles tylko paczke amunicji xD a on bron

Opublikowano
41 minut temu, Pierwszy! napisał:

Fajna gierka, troche poczitowalem, pare razy wygralem, widac ze tworcy sie staraja bo z patcha na patch nowy anticheatt, co prawda jest szybko lamany, ale probuja xD.

Bardzo duzo fanu z gry imo, fajnie sie gra z kumplami, aczkolwiek czasami losowosc cie zabija, jak ladujesz z gosciem w domku, on zbiera bron, a ty z kilofem umierasz, bo znalazles tylko paczke amunicji xD a on bron

Przynajmniej twórcy się starają udoskonalać tą grę, co do losowości to się z Tobą zgadzam. :P

baner4.gif

Opublikowano

Zagrałam po dłuższym okresie bez gier i jak dla mnie jest to jeden z lepszych tytułów tego typu. Gra wydaje się dosyć prosta, chociaż na pewno jeszcze trochę do odkrycia przede mną, jedynym poważnym "utrudnieniem" jest tak naprawdę losowość, o której wspomniał jeden z przedmówców.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...