Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra MMORPG 2D szuka ludzi do pomocy!

supriseex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym_jest.png

Miraclum to projekt gry MMORPG 2D skierowany na polski Rynek. Zwiedzaj krainę Miraclum walcząc z potworami, oraz przeciwnościami losu.. Poszukuj skarbów i rozwijaj cechy oraz umiejętności twojego bohatera! Kreuj swoją postać według własnych upodobań! Tylko i wyłącznie od Ciebie zależy, jak potoczą się losy twojego bohatera. Naszym graczom możemy zagwarantować niekończącą się przygodę, która jest urozmaicona autorskimi questami. Wszystkie z nich są pisane od podstaw i wnoszą bardzo dużo do świata Miraclum, a nie są tylko sztucznym, monotonnym wydłużeniem rozgrywki.

fabula.png

Obudziły mnie promienie słońca, nieśmiało przedzierające się przez szczelinę w zamkniętych okiennicach. Świtało. Jak długo spałem? Przetarłem oczy i jeszcze nie do końca obudzony, rozejrzałem się dookoła. Obudziłem się w małym pokoju, z zaledwie jednym oknem, ścianami pokrytymi wapnem i drewnianą podłogą. Zza drzwi dobiegł mnie ledwo słyszalny odgłos rozmów i strojonej lutni – domyśliłem się, że ów mały pokoik był pokoikiem karczemnym. Nie pamiętałem, jak się w nim znalazłem, ale zgniłozielona butelka, pojemności około dziesięciu uncji, stojąca na stoliku po prawej stronie łóżka zdradzała, że prawdopodobnie dałem się ponieść karczemnej hulance. Niechętnie się podniosłem i usiadłem na skraju jednoosobowego posłania. Zdziwił mnie fakt, że nie czułem w głowie żadnego skutku domniemanej wczorajszej libacji, a głowę miałem przecież raczej słabą. Wziąłem do ręki dziwną butelkę. Nie miała na sobie etykiety, a z jej wnętrza nie wydobywał się żaden zapach. Było to podejrzane, ale byłem zbyt rozespany, żeby się nad tym zastanawiać. Wstałem i odziałem się w moje szaty, które leżały na krześle, stojącym na lewo od łóżka, w rogu pokoju. Były to typowe, mieszczańskie szaty osoby z zamożniejszej rodziny – skórzana kamizelka, barwiona na niebiesko, spodnie również skórzane, trzewiki sznurowane oraz biały podkoszulek, zakładany pod kamizelkę. Ubrawszy się, wyszedłem z pokoju. [...]

Przeczytaj więcej na: http://miraclum.pl/fabula

Aktualny_postep.png

Sam w sobie mózg świata Miraclum jest już prawie skończona, zostały do wprowadzenia drobne poprawki, oraz niektóre systemy mające na celu ułatwienie rozgrywki (userfriendly).

Strona internetowa gry jest w trakcie budowy.

Ukończone elementy:

• System newsów.

• System zarządzania kontem.

• System tworzenia postaci.

• System zmiany kostiumów.

Aktualnie skupiamy się na kreowaniu serca Miraclum...
Tworzymy pixelarty, questy, mapy, które wdrażamy do świata Miraclum

Kogo_szukamy.png

Poniżej przedstawiam wykres zapotrzebowania na poszczególne stanowiska:

wykres.png

kontakt_rekrutacja.png

Znalazłeś stanowisko dla siebie? Przed kontaktem z nami przygotuj swoje portfolio, oraz odpowiedz na pytania:

• Dlaczego to właśnie Ciebie mamy przyjąć do ekipy?

• Dlaczego chcesz dołączyć do naszej ekipy?

W celu kontaktu z nami zapraszamy na naszego oficialnego Discorda:

(kliknij w obrazek poniżej, aby dołaczyć do naszego Discorda, lub użyj do tego celu tego linku: https://discord.gg/hdMFQWz)

discord.png

https://discord.gg/hdMFQWz

Adres forum: https://forum.miraclum.pl

________

Treść tego posta jest własnością użytkownika MiraclumDev, zabrania się jego kopiowania, oraz rozpowszechniania bez zgody autora.

• PGS zmienił(a) tytuł na Gra MMORPG 2D szuka ludzi do pomocy!
Opublikowano

Po tym bannerze sądzę, że i grafik by się przydał, no nic - powodzenia.

Edit: Zaproszenie na discord z Waszego forum jest przedawnione, wygenerujcie takie, które nie wygasa po 24h.

Opublikowano

Programista - jaki język? 

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...