Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś dla początkujących - Pare pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 4.10.2017 o 14:56, harnaś napisał:

te forum nigdy mnie nie przestanie zaskakiwać z tego co widze 

Ohohoho sama śmietanka się tutaj zebrała :D Bawcie mnie xD nie zatrzymujcie karuzeli śmiechu :D:D 

Pomogłem? Przydała Ci się moja zawartość tematu?

Zostaw Lajka

Opublikowano
1 godzinę temu, sergustaw napisał:

No a w sprawie czego jest ten temat cymbale? Skoro płatne jest chujowe pytam się co potrzebują darmowego...
Widzę czytanie ze zrozumieniem jest zbyt trudne, nie masz do czego się bananowcu przyczepić to widzę że jebie się sens spamowania w główce.
No cóż u małp i podludzi tak bywa ;*

Dnia 28.09.2017 o 11:49, sergustaw napisał:

Halo słuchacze tutaj sergustaw 

chce pobawić się troszkę dla was, postanowiłem udostępnić swoje source ( nie znajdziecie takiego w necie + wszystko łatwo edytowalne ;) ).
Ale wrzucać source samego na razie nie chce bo chciałbym zrobic dla was taką paczuszkę przyjazną z pełnym spisem klientem itd

Ale do rzeczy mam troszkę plików na pc więc postanowiłem przerzucić wszystko z game na source teraz pytanie do was:

Jakie pliczki byście chcieli zobaczyć w wersji source? 

Najlepiej coś z dostępnych.

Myślałem troszkę nad plikami xenoxmt2 ( Macie mój temat z wersją game )

Co wy na to? Jest ktoś chętny ?  

Przeniesienia plików na source + udostępnienia kodu? xD

Opublikowano
3 godziny temu, sergustaw napisał:

Gościu kim wy bando pseudo programistów jesteście żeby wam coś udowadniać? XDDD Nie ośmieszaj się nie trzeba być piekarzem żeby powiedziec że chleb jest niedobry.
Salur stworzył gówno a ja tego gówna nie mam zamiaru trzymać na dysku więc to udostępniłem. Ma dane płatnicze niech wpierdala pozew ;) 

Wszystko jest na zasadzie zmiennych które definiuje się w jednym pliku? Doszła do ciebie już taka technologia? Jeżeli się nie mylę to jest to już w standardzie z 1998 roku.

Jak jesteście tacy profesjonaliści to z pewnością macie znajomych developerów z Niemiec czy Turcji. Popytajcie się jak tam wygląda praca a nie onanizujecie się mentalnie na forum, wypisując resztki pseudo inteligentnych zdań ;)
Taki professional tip

Któro source nie jest łatwo edytowalne? Hmmm no na moje to kurwa każde.
Zwykła zmiana max stacku czy max golda to grzebanie w kilkunastu plikach, sprawdź ilość wyświetleń na filmach paszki, a potem poczytaj komentarze z zapytaniami "co zrobić jak nie działa" "dlaczego się popsuło". 

Wystarczy ci parapecie taka odpowiedź czy mam ci referat napisać? 

define to nie zmienna.

Opublikowano
Dnia 4.10.2017 o 18:31, NoName#2 napisał:

define to nie zmienna.

Gdzie ja napisałem że define to zmienna? 

Dnia 4.10.2017 o 16:33, Lajk™ napisał:

Przeniesienia plików na source + udostępnienia kodu? xD

chce pobawić się troszkę dla was, postanowiłem udostępnić swoje source ( nie znajdziecie takiego w necie + wszystko łatwo edytowalne ;) ).

Zostaw Lajka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
3 godziny temu, hawajmeister napisał:

ziomeczku co z tym source xD

Praca + projekty więc średnio mam czas grzebać przy tym source teraz, obiecałem że wleci to pojawi się na mpcforum

Zostaw Lajka

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...