Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś dla początkujących - Pare pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Halo słuchacze tutaj sergustaw 

chce pobawić się troszkę dla was, postanowiłem udostępnić swoje source ( nie znajdziecie takiego w necie + wszystko łatwo edytowalne ;) ).
Ale wrzucać source samego na razie nie chce bo chciałbym zrobic dla was taką paczuszkę przyjazną z pełnym spisem klientem itd

Ale do rzeczy mam troszkę plików na pc więc postanowiłem przerzucić wszystko z game na source teraz pytanie do was:

Jakie pliczki byście chcieli zobaczyć w wersji source? 

Najlepiej coś z dostępnych.

Myślałem troszkę nad plikami xenoxmt2 ( Macie mój temat z wersją game )

Co wy na to? Jest ktoś chętny ?  

Pomogłem? Przydała Ci się moja zawartość tematu?

Zostaw Lajka

Opublikowano
30 minut temu, NoName#2 napisał:

Kod źródłowy to tak z marszu jest łatwo edytowalny.

I takie główne pytanie, po co?

Skoro są dostępne pliki na game ale są out of data to dlaczego by ich nie przenieść na source żeby ludziom życie i zabawę ułatwić? 
Jak ktos chce zrobić serwer 4 fun dla znajomych musi jebać się z gamem i difami a tak w source miałby raz dwa nic prostszego. 

Ile mamy plików serwerowych dostępnych? Ile jest na source? Ile ma błędów od chuja? A tak np pliki serwera który jest na game dostali by na source i bez błedów.

Skoro już coś jest na forum to niech będzie w dobrej jakości a nie wrzucone na odpierdziel + posiadam dużą bazę plików których nie ma na forum.

Zostaw Lajka

Gość 67d64b62d9
Opublikowano
10 godzin temu, sergustaw napisał:

Skoro są dostępne pliki na game ale są out of data to dlaczego by ich nie przenieść na source żeby ludziom życie i zabawę ułatwić? 
Jak ktos chce zrobić serwer 4 fun dla znajomych musi jebać się z gamem i difami a tak w source miałby raz dwa nic prostszego.

Co ty chcesz przenosić? Jak ktoś chce sobie postawić serwer na source to pobiera je i sobie kompiluje tak samo jak ty to zrobiłeś, nikt nikogo nie zmusza do pobierania i diffowania game...

Jeśli chcesz zrobić swój fork gry to go zrób i wrzuć, osobiście sądzę, że najlepiej przyjąłby się taki czysty dopracowany, z usuniętymi bugami, exploitami etc.

Opublikowano
6 godzin temu, 67d64b62d9 napisał:

Co ty chcesz przenosić? Jak ktoś chce sobie postawić serwer na source to pobiera je i sobie kompiluje tak samo jak ty to zrobiłeś, nikt nikogo nie zmusza do pobierania i diffowania game...

Jeśli chcesz zrobić swój fork gry to go zrób i wrzuć, osobiście sądzę, że najlepiej przyjąłby się taki czysty dopracowany, z usuniętymi bugami, exploitami etc.

Większą paczkę source, czyste sf i klienta przygotowuję dlatego się pytam co jeszcze ludzie by chcieli dostać.

Piszę  także CMS pod stronę bo to co jest za darmo to dno a to co jest sprzedawane na polskiej scenie jest lekko powyżej tego dna, design pod ips 4.1 oraz patcher open source

Cały czas wydaje mi się ze czegoś brakuje więc dlatego się pytam czego ludzie by chcieli.

Zostaw Lajka

Opublikowano
3 godziny temu, sergustaw napisał:

Większą paczkę source, czyste sf i klienta przygotowuję dlatego się pytam co jeszcze ludzie by chcieli dostać.

Piszę  także CMS pod stronę bo to co jest za darmo to dno a to co jest sprzedawane na polskiej scenie jest lekko powyżej tego dna, design pod ips 4.1 oraz patcher open source

Cały czas wydaje mi się ze czegoś brakuje więc dlatego się pytam czego ludzie by chcieli.

Mhm, w takim razie czekam na te piękne kody.

Opublikowano
2 minuty temu, NoName#2 napisał:

Mhm, w takim razie czekam na te piękne kody.

Niee kod nie jest piękny do pięknego to mu brakuje trochę ( bardzo trochę :D )

Zostaw Lajka

Opublikowano
1 minutę temu, sergustaw napisał:

Niee kod nie jest piękny do pięknego to mu brakuje trochę ( bardzo trochę :D )

Napisałeś o innych, że dno, to czekam na Twój, i nie było tu nawet krzty ironii.

Opublikowano
1 godzinę temu, NoName#2 napisał:

Napisałeś o innych, że dno, to czekam na Twój, i nie było tu nawet krzty ironii.

czekaj czekaj w którym zdaniu ja ci napisałem że czyjś kod to dno? 
Salura? XDDD uczę się php html i css 2 miesiąc i ten jego kod to kurwa 10 powtarzających się komend :D:D proszę cię :D Z resztą wrzucę kilka szablonów zakodowanych na forum za niedługo to ludzie porównają jego kod za 1000zł z moim za darmo xDD
kodowanie opiera sie na pocięciu przycisków a całe tło składa się z tła+ ramki i to wszystko wtopione w jedno  jpg. xDDDD daj ty spokój 

EDIT: PRZYKŁAD PRACY SALURA XDDD JAK MI KTOŚ POWIE JAK STRONA Z TAKIM TŁEM Z GÓRY NARZUCONYM MA BYĆ RESPONSYWNA :D:D to dam mu 1000zł :D

PS TO JEST TŁO A NIE GOTOWA STRONA TAKIE TŁO WYSWIETLA SIE NA KAZDYM URZĄDZENIU XDDD KAŻDY ELEMENT POWINIEN BYC ZAKODOWANY OSOBONO... DLACZEGO ON TAK ROBI? BO JEST SZYBCIEJ I ŁATWIEJ PRZECIEŻ POCIECIE SZABLONU W HTML I CSS BYĆ TAKA TRUDNA...

14iec2d.jpg

a tutaj css xD:

body {
  margin: 0;
  padding: 0;
  width: 100%;
  min-height: 1547px;
  background: url(../img/background.jpg) top center no-repeat, #060501;
  font-size: 15px;
  color: white;
}

"CZY STRONA BĘDZIE RESPONSYWNA?"
"TAK KAŻDA MOJA STRONA JEST RESPONSYWNA"

@Salur coś ci się chyba responsywność ze skalowalnością popierdoliło :D:D

PS zamówienie z kwietnia 2017 :D

" WSZYSTKO ROBIE W NAJNOWSZEJ TECHNOLOGII" XDDD

tutaj macie strone oblukajcie sobie xDDD

Deter-SITE&PANEL-v2.rar

Zostaw Lajka

Opublikowano
5 godzin temu, Marcinek22123567 napisał:

Kozak ta strona xD

wstyd mi ze takie cps na dysku mialem

Zostaw Lajka

Opublikowano
Dnia 29.09.2017 o 19:55, sergustaw napisał:

wstyd mi ze takie cps na dysku mialem

Już nie siknij kurwa... Udajesz bóg wie kogo, a sam jesteś jebanym gównem, plz ...

tak jbc...

@Salur

Copyright (c) 2017-2017 Salur

DO KORZYSTANIA ZE STRONY MA PRAWO JEDYNIE OSOBA KTÓRA JĄ ZAKUPIŁA.
ZARAZ SPRZEDAWANIA, ROZPOWSZECHNIANIA I MODYFIKOWANIA BEZ ZGODY AUTORA ( PAWEŁ BŁASZKIEWICZ - SALUR )

5206314859733321403620.gif

Opublikowano
Dnia 4.10.2017 o 12:49, RysieQ™ napisał:

Już nie siknij kurwa... Udajesz bóg wie kogo, a sam jesteś jebanym gównem, plz ...

tak jbc...

Copyright (c) 2017-2017 Salur

DO KORZYSTANIA ZE STRONY MA PRAWO JEDYNIE OSOBA KTÓRA JĄ ZAKUPIŁA.
ZARAZ SPRZEDAWANIA, ROZPOWSZECHNIANIA I MODYFIKOWANIA BEZ ZGODY AUTORA ( PAWEŁ BŁASZKIEWICZ - SALUR )

Produkt który zamówiono a który otrzymano różnił się w znacznym stopniu od zamówienia. Po otrzymaniu zapłaty, nie było kontaktu z Salurem.
W dupie mam prawa autorskie, jak tak ich piesku przestrzegasz zostaw metina bo pracujesz na ich kodzie AUTORSKIM.... WUF WUF 

Zostaw Lajka

Opublikowano
4 minuty temu, sergustaw napisał:

Produkt który zamówiono a który otrzymano różnił się w znacznym stopniu od zamówienia. Po otrzymaniu zapłaty, nie było kontaktu z Salurem.
W dupie mam prawa autorskie, jak tak ich piesku przestrzegasz zostaw metina bo pracujesz na ich kodzie AUTORSKIM.... WUF WUF 

5206314859733321403620.gif

Opublikowano
Dnia 4.10.2017 o 12:56, RysieQ™ napisał:

ŁYSIEK CHODŹ HAU HAU WUF WUF 

Zostaw Lajka

Opublikowano

Powiedz mi jedno, ile jest roboty z przeniesieniem serwera z game starego na nowy.

4 godziny? 3 godziny?

Łatwo edytowalne source, a które nie jest łatwe w edycji.

Najbardziej rozwaliłeś w momencie " ( nie znajdziecie takiego w necie + wszystko łatwo edytowalne ;) )".

To co ty tam takiego wykonałeś że jest takie wyjątkowe?

Opublikowano
Dnia 29.09.2017 o 11:17, sergustaw napisał:

czekaj czekaj w którym zdaniu ja ci napisałem że czyjś kod to dno? 
Salura? XDDD uczę się php html i css 2 miesiąc i ten jego kod to kurwa 10 powtarzających się komend :D:D proszę cię :D Z resztą wrzucę kilka szablonów zakodowanych na forum za niedługo to ludzie porównają jego kod za 1000zł z moim za darmo xDD
kodowanie opiera sie na pocięciu przycisków a całe tło składa się z tła+ ramki i to wszystko wtopione w jedno  jpg. xDDDD daj ty spokój 

Dnia 29.09.2017 o 06:30, sergustaw napisał:

:v 

Wiesz co.. może najpierw pokaż dowód że potrafisz zrobić coś lepiej a potem gnój innych, taki protip. :v 

Opublikowano
Dnia 4.10.2017 o 13:55, Lajk™ napisał:

:v

Wiesz co.. może najpierw pokaż dowód że potrafisz zrobić coś lepiej a potem gnój innych, taki protip. :v 

Gościu kim wy bando pseudo programistów jesteście żeby wam coś udowadniać? XDDD Nie ośmieszaj się nie trzeba być piekarzem żeby powiedziec że chleb jest niedobry.
Salur stworzył gówno a ja tego gówna nie mam zamiaru trzymać na dysku więc to udostępniłem. Ma dane płatnicze niech wpierdala pozew ;) 

Dnia 4.10.2017 o 13:28, TonyBletek napisał:

Powiedz mi jedno, ile jest roboty z przeniesieniem serwera z game starego na nowy.

4 godziny? 3 godziny?

Łatwo edytowalne source, a które nie jest łatwe w edycji.

Najbardziej rozwaliłeś w momencie " ( nie znajdziecie takiego w necie + wszystko łatwo edytowalne ;) )".

To co ty tam takiego wykonałeś że jest takie wyjątkowe?

Wszystko jest na zasadzie zmiennych które definiuje się w jednym pliku? Doszła do ciebie już taka technologia? Jeżeli się nie mylę to jest to już w standardzie z 1998 roku.

Jak jesteście tacy profesjonaliści to z pewnością macie znajomych developerów z Niemiec czy Turcji. Popytajcie się jak tam wygląda praca a nie onanizujecie się mentalnie na forum, wypisując resztki pseudo inteligentnych zdań ;)
Taki professional tip

Któro source nie jest łatwo edytowalne? Hmmm no na moje to kurwa każde.
Zwykła zmiana max stacku czy max golda to grzebanie w kilkunastu plikach, sprawdź ilość wyświetleń na filmach paszki, a potem poczytaj komentarze z zapytaniami "co zrobić jak nie działa" "dlaczego się popsuło". 

Wystarczy ci parapecie taka odpowiedź czy mam ci referat napisać? 

Zostaw Lajka

Opublikowano
2 minuty temu, sergustaw napisał:

Gościu kim wy bando pseudo programistów jesteście żeby wam coś udowadniać? XDDD Nie ośmieszaj się nie trzeba być piekarzem żeby powiedziec że chleb jest niedobry.
Salur stworzył gówno a ja tego gówna nie mam zamiaru trzymać na dysku więc to udostępniłem. Ma dane płatnicze niech wpierdala pozew ;) 

Wszystko jest na zasadzie zmiennych które definiuje się w jednym pliku? Doszła do ciebie już taka technologia? Jeżeli się nie mylę to jest to już w standardzie z 1998 roku.

Jak jesteście tacy profesjonaliści to z pewnością macie znajomych developerów z Niemiec czy Turcji. Popytajcie się jak tam wygląda praca a nie onanizujecie się mentalnie na forum, wypisując resztki pseudo inteligentnych zdań ;)
Taki professional tip

Któro source nie jest łatwo edytowalne? Hmmm no na moje to kurwa każde.
Zwykła zmiana max stacku czy max golda to grzebanie w kilkunastu plikach, sprawdź ilość wyświetleń na filmach paszki, a potem poczytaj komentarze z zapytaniami "co zrobić jak nie działa" "dlaczego się popsuło". 

Wystarczy ci parapecie taka odpowiedź czy mam ci referat napisać? 

O osiedlowa kurwa wyszła przed szereg,

wróc robaku do miejsca z którego wyszedłeś.

Opublikowano
Dnia 4.10.2017 o 14:42, TonyBletek napisał:

O osiedlowa kurwa wyszła przed szereg,

wróc robaku do miejsca z którego wyszedłeś.

No parapet jak nic. Tfu weź chłopie nie mów do mnie bo gównem plujesz obsrańcu 

EDIT: Tak długo jak coś jest uzytkownikom potrzebne będę to wrzucał i ********j ci w łeb :* 

Zostaw Lajka

Opublikowano
6 minut temu, sergustaw napisał:

No parapet jak nic. Tfu weź chłopie nie mów do mnie bo gównem plujesz obsrańcu 

Stól pysk pustaku, jedynie co osiągnąłeś to szczyt buractwa.

Szkoda że definiowanie jest powszechną opcją z której sam niekiedy korzystam i nie robie z siebie jebanego buraczanego boga jak ty...

Kończe z takim pajacem rozmowe bo aż mi szkoda nerwów, ktoś ci smycz przedłużył i się pultasz...

Edit: Szczerze to mnie to jebie co ty biedna umysłowa kurwo chcesz tu wrzucać.

Powtarzam, ktoś ci przedłużył smycz i szczekasz.

Kaganiec się należy.

Opublikowano
Dnia 4.10.2017 o 14:48, TonyBletek napisał:

Stól pysk pustaku, jedynie co osiągnąłeś to szczyt buractwa.

Szkoda że definiowanie jest powszechną opcją z której sam niekiedy korzystam i nie robie z siebie jebanego buraczanego boga jak ty...

Kończe z takim pajacem rozmowe bo aż mi szkoda nerwów, ktoś ci smycz przedłużył i się pultasz...

Jak widzę takie patusy jak ty jestem za aborcją 
Definiowanie jest powszechną opcją?
Rzeczywiście widać to w temacie noname z kodem źródłowym, albo w jakimkolwiek source na tym forum XDDDD 
Wróć do sedna pytania pustaku 

Zostaw Lajka

Opublikowano
7 minut temu, sergustaw napisał:

xD

to napisz sobie sam i po problemie, mamy ci współczuć że kupiłeś gówno czy ki chuj ? xD 

Opublikowano
Dnia 4.10.2017 o 14:52, Lajk™ napisał:

xD

to napisz sobie sam i po problemie, mamy ci współczuć że kupiłeś gówno czy ki chuj ? xD 

No a w sprawie czego jest ten temat cymbale? Skoro płatne jest chujowe pytam się co potrzebują darmowego...
Widzę czytanie ze zrozumieniem jest zbyt trudne, nie masz do czego się bananowcu przyczepić to widzę że jebie się sens spamowania w główce.
No cóż u małp i podludzi tak bywa ;*

Zostaw Lajka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...