Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tastria.pl

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, *VideCuiFide* napisał:

Dalej nie polecam serwera mimo iż administracja odpowiada że smy wrócą mi lecz czasu nie cofniecie szkoda osiągać drugi raz to samo i znowu zawiodę się na was.Nie ja nie zagram wierze iż ktoś da wam zarobić - napewno wrócą jacyś gracze serwer pewnie wypali na starcie statystyki zajebiste a zobaczymy potem czy daje będzie na topie jeśli tak to sié miło zaszkoczę może po jakimś czasie +/-6 miesiący wejde na serwer pograć coś 

Dobra ryj juz trzymaj 

Napisales raz ze padnie/admini olewaja itd itp a chuya tak naprawde o tym wiesz

Chyba ze z tego co widze przepowiadasz przyszlosc to przepraszam

Ja tam Polece

Opublikowano
13 godzin temu, *VideCuiFide* napisał:

Dalej nie polecam serwera mimo iż administracja odpowiada że smy wrócą mi lecz czasu nie cofniecie szkoda osiągać drugi raz to samo i znowu zawiodę się na was.Nie ja nie zagram wierze iż ktoś da wam zarobić - napewno wrócą jacyś gracze serwer pewnie wypali na starcie statystyki zajebiste a zobaczymy potem czy daje będzie na topie jeśli tak to sié miło zaszkoczę może po jakimś czasie +/-6 miesiący wejde na serwer pograć coś 

No to zapraszamy za 6 miesięcy.

Opublikowano
Dnia 11.10.2017 o 12:18, RAvOO napisał:

Dobra ryj juz trzymaj 

Napisales raz ze padnie/admini olewaja itd itp a chuya tak naprawde o tym wiesz

Chyba ze z tego co widze przepowiadasz przyszlosc to przepraszam

Ja tam Polece

Chuja a nie przepowiadam wiem co było to domyślam się z własnego doświadczenia że rework padnie szybciej i do tego grać po raz drugi jak tu nic się nie zmieniło Chuja mi z tego że isa wrócice jak tam Smy ludzie na botach łowili i miał je każdy to samo teraz będzię na 100%. Smy wrócicie ale czasu zmarnowanego jak mieliśćie wyjebane na graczy nie wrócicie będe to pisał do czasu w którym zaskoczycie mnie a w to wątpie jeśli jednak będe miał racje to jest to wasz ostatni rework tego serwera 

Opublikowano
18 godzin temu, *VideCuiFide* napisał:

Chuja a nie przepowiadam wiem co było to domyślam się z własnego doświadczenia że rework padnie szybciej i do tego grać po raz drugi jak tu nic się nie zmieniło Chuja mi z tego że isa wrócice jak tam Smy ludzie na botach łowili i miał je każdy to samo teraz będzię na 100%. Smy wrócicie ale czasu zmarnowanego jak mieliśćie wyjebane na graczy nie wrócicie będe to pisał do czasu w którym zaskoczycie mnie a w to wątpie jeśli jednak będe miał racje to jest to wasz ostatni rework tego serwera 

Wejdź na betę i odpal fishbota to ci piątkę zbije.

"jeśli jednak będe miał racje to jest to wasz ostatni rework tego serwera"

COOOOOOOOOOOO?
Kim ty jesteś?
Zakażesz mi robienia serwerów?

Nie lubię tego używać, ale tym razem muszę XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

EDIT:SMów wydropionych w grze nie zwracamy.

Opublikowano

DsooNFZ.png

Witajcie! Z dniem dzisiejszym chcemy Wam pokazać to, co spotkacie już za tydzień na serwerze Tastria. Dla każdego chętnego, udostępniamy Wam wersję beta, podczas której nie tylko będziecie mogli popatrzyć na to co się będzie działo, ale wskazać wcześniej błędy, których nie wyłapaliśmy wraz z ekipą Tutorów i doświadczonych testerów. Praca do dnia dzisiejszego, jak i lista propozycji, zmian, błędów i pozytywów jest wielka. Poświęciliśmy całą uwagę na to by wypaść z twarzą nawet przed najbardziej wymagającymi graczami.

Dziś mamy pewność, że to co udostępniamy, jest dobre i dopracowane na poziomie najbardziej możliwym dla Nas. Teraz rusza następny etap, czyli na całą rozgrywkę zapraszamy każdego chętnego gracza, który będzie mógł pograć, wyrazić opinię, zgłosić błędy, pochwalić projekt, wszystko co chcecie.

Dla osób, które podczas bety, udzielą się naprawdę solidnie, będą faktycznie szukać błędów, bugów i innych, ale też przetestują czy sama rozgrywka odpowiada, czeka porządna nagroda podczas startu w postaci Smoczych Monet.

TZ8xZ40.png

7Wns5j5.png

• Jeśli grałeś na poprzednich edycjach Tastrii - możesz zalogować się na stare konto. Jednak w przypadku, gdy jesteś tu pierwszy raz, stwórz nowe konto klikając w link: http://www.tastria.pl/account/register

d1Tv1ss.png

Nie pozostaje nam nic innego jak życzyć miłej gry oraz powodzenia. smile.png

Tastria Team.

Opublikowano
1 godzinę temu, Emmanuels napisał:

Będzie jakaś inwestycja w forum? Bo tak średnio wygląda na tym skinie. 

Powodzenia. ;) 

Nie dostałem żadnego PW, więc nie planują nic.

Opublikowano

Hmm rework serwera nic poza datą startu w prezentacji chyba nie zmienione, a na becie sporo bugów choć to rework gdzie żadnego już być nie powinno. Coś czarno to widzę :/

Reklama u kogoś większego wg będzie ?

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Cytat

Hmm rework serwera nic poza datą startu w prezentacji chyba nie zmienione

XD?

Proponuje porównać jeszcze raz prezentacje - tylko patrz na tą z forum.tastria.pl
Tutaj połowa się nie wczytuje #MPC.

Cytat

a na becie sporo bugów

Na przykład jakie te bugi?

EDIT:

Co do reklamy to większość yt.

Opublikowano

polecanko, sathian sie nie opierdziela :D dawno ciekawego mediumka nie było i słabo z serwerami w tym czasie, bedzie grubo po starcie . PS - Napewno nie będzie rework na odpierdziel bez zmian, wejdzcie na serwer dopiero oceniajcie ;)

Opublikowano
Dnia 16.10.2017 o 17:55, Sathian napisał:

XD?

Proponuje porównać jeszcze raz prezentacje - tylko patrz na tą z forum.tastria.pl
Tutaj połowa się nie wczytuje #MPC.

Na przykład jakie te bugi?

EDIT:

Co do reklamy to większość yt.

To niezla reklama na yt jak 0 filmow. Mialem zagrac ale raczej sb odpuszczę

Opublikowano
Dnia 10/13/2017 o 20:46, *VideCuiFide* napisał:

Dnia 10/16/2017 o 16:46, Axel533 napisał:

Hmm rework serwera nic poza datą startu w prezentacji chyba nie zmienione, a na becie sporo bugów choć to rework gdzie żadnego już być nie powinno. Coś czarno to widzę :/

Reklama u kogoś większego wg będzie ?

HMM widać koledzy nie graliście, ale bajki pisać to umiecie:P.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano
Dnia 19.10.2017 o 00:57, CycekTeam napisał:

HMM widać koledzy nie graliście, ale bajki pisać to umiecie:P.

Nie koledzy to po 1 a po 2 gralem na 1 odsłonie i to dość długo aby oceniać (+/- 2 miesiące) Jestem pewny że jednak racja jest po mojej stronie ja podaje argumenty przeciw wy bronicie serwer pisząc że nie grałem itd nie macie racji gówno wiecie a się wypowiadacie NIE POLECAM SERWERA to jest wlaśnie skok na kase i tyle w temacie Odgrzewany kotlet smakuje wg was lepiej tak? Hm? 

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...