Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tastria.pl

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cytat

5. Zapowiedź obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Dodaj :) 

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Sathian = sztos!

Prezentacja wygląda zajebiście. Nic tylko czekać! <3:ninja:

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano
2 godziny temu, Alon. napisał:

wbijam na 100% :D bedzie jakas beta?

Będzie. Informacje co do bety wkrótce na forum.

4 godziny temu, Ork Czarodziej napisał:

to nie startowało kilka miesięcy temu?

jakieś zmiany zaszły od tego czasu?

Startowało 1 maja.

Zmiany zaszły, całkiem sporo.

Opublikowano

Mógłbyś wstawić jakieś zdjęcia, bądź opisać owe zmiany.

Z tego co widzę, z prezentacji 30 kwietnia, zapowiedzi tego gówna to nic się nie zmieniło - nawet kolejność tekstu i grafik w prezentacji. Nawet na to Was nie stać, nie mówiąc o reklamie i opłaceniu dobrego technika, które naprawi błędy z tamtej odsłony.

Wygląda to jak kopiuj, wklej ale cóż innego można spodziewać się po tak ambitnej osobie.

12. Każdy zespół danego serwera może wykonać tylkjeden rework projektu, a kolejny start z taką samą nazwą jest możliwy tylko po całkowitym przerobieniu serwera.

Jak już wyżej napisałem czekam na zobaczenia tych "zmian".

Moderatorzy wake up!

Opublikowano
4 godziny temu, Ignacy™ napisał:

Mógłbyś wstawić jakieś zdjęcia, bądź opisać owe zmiany.

Z tego co widzę, z prezentacji 30 kwietnia, zapowiedzi tego gówna to nic się nie zmieniło - nawet kolejność tekstu i grafik w prezentacji. Nawet na to Was nie stać, nie mówiąc o reklamie i opłaceniu dobrego technika, które naprawi błędy z tamtej odsłony.

Odkryj ukrytą treść

Wygląda to jak kopiuj, wklej ale cóż innego można spodziewać się po tak ambitnej osobie.

12. Każdy zespół danego serwera może wykonać tylkjeden rework projektu, a kolejny start z taką samą nazwą jest możliwy tylko po całkowitym przerobieniu serwera.

Moderatorzy wake up!

W tym punkcie mój drogi chodzi o to że możesz wykonać jeden rework, a jak chcesz po raz 3 startować z taką samą nazwą to serwer nie może być tylko lekką przeróbką reworka a zupełnie nowym serwerem.

Opublikowano

@Ignacy™

Proponuję, żebyś przejrzał jeszcze raz prezentację.
Co do rzekomego złamania, przez nas regulaminu... Ile ty naliczyłeś tych reworków?

Cytat

To wejdź na betę.

Cytat

nie mówiąc o reklamie i opłaceniu dobrego technika, które naprawi błędy z tamtej odsłony.

Po 1., skąd wiesz, że błędy nie zostały naprawione?

Po 2., o reklamę radzę się nie martwić :)

PS Pisanie postów jest jak MediaMarkt...

Opublikowano

Moja opinia jest negatywna Argumenty  # Administracji nie było od startu do upadku serwera w grze na Tsie również nie było ich ( 3 dni od startu znikła administracja) to nie fair że ja wpakowałem kase byłem dobrym graczem lecz nie było z kim grać serwer działał lecz prosił o upadek już od startu do tego masa botów OD FB do WH wszystko działało a kto tracił na tym?? Ja uczciwy gracz jak zawsze dlatego nie Sathian nie dam Ci drugiej szansy sorry odpadam nie zarobisz na reworku kasy przynajmniej ja nie wydam ani grosza ;) Nie polecam serwera tak to skok na hajs od rodziców niestety takie są realia serwer zjebał sobie marke opinie itd odgrzewacie kotleta który się nie przyjmie ja rzygam tymi starymi kotletami możesz mnie nie nawidzić lecz uwierz to ja mam rację Pozdrawiam VideCuiFide

Opublikowano
4 godziny temu, *VideCuiFide* napisał:

Moja opinia jest negatywna Argumenty  # Administracji nie było od startu do upadku serwera w grze na Tsie również nie było ich ( 3 dni od startu znikła administracja) to nie fair że ja wpakowałem kase byłem dobrym graczem lecz nie było z kim grać serwer działał lecz prosił o upadek już od startu do tego masa botów OD FB do WH wszystko działało a kto tracił na tym?? Ja uczciwy gracz jak zawsze dlatego nie Sathian nie dam Ci drugiej szansy sorry odpadam nie zarobisz na reworku kasy przynajmniej ja nie wydam ani grosza ;) Nie polecam serwera tak to skok na hajs od rodziców niestety takie są realia serwer zjebał sobie marke opinie itd odgrzewacie kotleta który się nie przyjmie ja rzygam tymi starymi kotletami możesz mnie nie nawidzić lecz uwierz to ja mam rację Pozdrawiam VideCuiFide

Potwierdzam zandiav2 kolejne gowno bez nowosci nie polecam.

Opublikowano
10 godzin temu, *VideCuiFide* napisał:

Nie musisz wydawać kasy na IS. To co załadowałeś na starej odsłonie, zostanie Ci zwrócone na tej.
A co do Twojej "racji", to wątpię, żebyś przewidywał przyszłość.
Teksty typu: skok na hajs, administracji nie ma na serwerze, pisz proszę po starcie.

5 godzin temu, Kamilek321 napisał:

Potwierdzam zandiav2 kolejne gowno bez nowosci nie polecam.

Bez nowości? Zdefiniuj to słowo proszę, bo nie wiem co musielibyśmy dodać, żebyś stwierdził, że jest tutaj coś nowego.

Opublikowano

Aaaaa polece bo zastrzeżeń do Sathiana jak i jego prac nie widzę. ;) Powodzenia.

Opublikowano

Dalej nie polecam serwera mimo iż administracja odpowiada że smy wrócą mi lecz czasu nie cofniecie szkoda osiągać drugi raz to samo i znowu zawiodę się na was.Nie ja nie zagram wierze iż ktoś da wam zarobić - napewno wrócą jacyś gracze serwer pewnie wypali na starcie statystyki zajebiste a zobaczymy potem czy daje będzie na topie jeśli tak to sié miło zaszkoczę może po jakimś czasie +/-6 miesiący wejde na serwer pograć coś 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...