Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR [Easy/Medium]

DarkSince.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie

Filtr Chatu @Wojtek

23244545_1608638855845656_29497972677517

Dungeon Ścieżka Bazyliszka:

23155185_1609097969133078_27723062372817

Przepustka do zdobycia na Bulwarach z Bossów oraz Trującej Pieczary

Limit Czasowy: 10 godzin

Wymagania Klasy: Wojownik, Ninja, Sura, Szaman

1.Zdobądź 5x Nerfrytowy Kamień Pokonując Jaszczure (Boss) (Liczba Dostosowana do ilości członków Grupy)

2.Pokonuj Gada aby Pojawił się Nefrytowy Filar

3.Po Zniszczeniu Odpowiedniej Ilości Filarów pojawi się Główny Boss Bazyliszek

4.Pokonaj Bazyliszka

Ilość Bossów oraz Kamieni Metin jest dopasowana do ilości członków w Party więc na pewno nie pożałujecie jeśli wybierzecie się tam maksymalna liczbą osób.

Opublikowano

Zastanawiam się kiedy ludzie się skapną że podpierdalasz Dark "pomysły" i "rzeczy" z innych privów które stoją i srają na twoje marne reworki gladora xD Ale może kiedyś ktoś przejrzy na oczy :D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano
23 minuty temu, Dusher napisał:

Zastanawiam się kiedy ludzie się skapną że podpierdalasz Dark "pomysły" i "rzeczy" z innych privów które stoją

raczej każdy normalny gracz ma to głęboko w dupie 

Opublikowano
Dnia 29.10.2017 o 15:36, Reygras napisał:

Jacyś youtuberzy nagrywają z tego serwera, czy pozbyłem się wszystkich?

Co ty sobie kurde ćwoku wyobrażasz? Złapią cię gangsterzy z MPC i już po tobie, uważaj sobie co robisz. 

Próbujemy zgłosić  strony serwerów do GF? Czy to już przesada?

Skąd truta?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano
6 minut temu, kopyteczkoo napisał:

Co ty sobie kurde ćwoku wyobrażasz? Złapią cię gangsterzy z MPC i już po tobie, uważaj sobie co robisz. 

Próbujemy zgłosić  strony serwerów do GF? Czy to już przesada?

Skąd truta?

No już mi w tym temacie 4 debili groziło, a w innym temacie piąty. xD

Truta z ripa i w sklepie kupisz tanio.

Opublikowano

No więc tak serwer zajebisty, gra się przyjemnie (aż nie chce się odchodzić od komputera) is mozna kupic caly po 5h dropienia, graczy duzo, pvp i zadymki są na porzadku dziennym tak wiec nic tylko wbijac ;)

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

Serwer ostatnio dostał niezłego kopa (w pozytywnym znaczeniu), osobiście nie miałam okazji zagrać, ale na dniach nadrobię.

Serwer się fajnie prezentuje, a fakt skąd brane są pomysły czy systemy to mnie już mniej obchodzi. :D 

Jak tam się Administracja sprawuje, odpowiadają czy raczej totalne frajerstwo?

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

moim zdaniem serwer gowniany i tylko dla ludzi którzy mają MEGA duzo czasu na to zeby grac, niczego specjalnego SUPER NOWEGO w nim nie ma ot co zwykły serwer gdzie musisz siedziec bardzo duzo godzin zeby zrobic eq+ w chuy godzin zeby zrobic misje chyba ze chcesz kupowac przykładowo ryby które nie jest wcale tak łatwo dostać bo kupują wszyscy na serwie, suma sumarum zanim zaczniecie płakać zdobyłem na tym serwie praktycznie wszystko spędziłem na nim serio wiele godzin i przyjemność z gry była do 200 levela potem to jest patola :D jeżeli ktoś ma DUŻO CZASU, chce sie dziwic ze przy 70 lub nawet 90% potrafi spalić kilka razy, jeżeli lubisz stać i łowić przez kilkadziesiąt godzin (jeżeli sam robisz misje) i praktycznie nie móc patrzeć na coś innego bo tu łowienie jest bardzo szybkie i jeżeli robisz to tak "prawilnie" i sie do tego przykładasz to cały czas w sumie musisz patrzeć na ekran, jeżeli lubisz w pewnym momencie bić w metina 120k kiedy on ma o ile dobrze pamietam 18-21kk hp (i każdy z was znawcy serwera kiedyś tyle bił zanim miał full is pierscienie i tak dalej! a żeby zrobić eq v8 musicie tych metinow i bossow ubic multum) no i jeśli lubicie kiedy już 3 biolog jest co 15 minut a do 210 levela nie macie możliwości wydropić krwi która pozwala na zrównanie czasu oczekiwania do 0- TO TEN SERWER JEST DLA CIEBIE !! wszystko co miałem już sprzedałem zarobiłem kilkaset złotych które akurat mi się przydały na kilka gier na ps4 i nigdy wiecej nie wróce na ten średni w większości już później nudny i uciążliwy serwer bo niczego na nim specjalnego nie ma. I ŻEBY BYŁO WSYSTKO JASNE NIE PISZE TEGO ŻEBY SIĘ SPINAĆ CZY COKOLWIEK TO TYLKO MOJA OPINIA POZDRAWIAM.

Opublikowano
3 godziny temu, diablo9816 napisał:

Up

Wejdz na Samia lub pangea tam bez wlozenia z 200zl w is nic nir zrobisz a robisz tak samo nudne rzeczy więc wiesz ?

Na Samia mozliwe na Pangea ani 1zł w isa nie trzeba wsadzić.

przypomniało mi sie dropienie biologa 100 czy tam 120 level majac 220 xD! swietna zabawa byla :D NIE POLECAM SERWERA

Opublikowano

jedyny plus to tani is ;p a tak to trzeba w chuj zapierdalac by cokolwiek ulepszac po 500 razy na dunga by miec na 3 itemy slabo troche ;p

Opublikowano

Powiem tyle serwer mnie juz wkurwia na maxa... JEst 60% na ulepszenie przedmiotu a pali gorzej niz na 40%. Ulepszanie itemow na arcy 2k diaxow czyli 10h dropienia i zrobione 2 itemy tylko. Co to ma byc ciagle pali ile mozna dropic te gowniane diaxy...Dodam,ze na ulepszenie 1 itemu trzeba 200diaxow. A z jednego dunga ktorego sie robi 5-10min leci na full is max 13-20 diaxow. Nie polecam.

PS sory za wulgaryzmy ale inaczej sie nia da.

Opublikowano

Póki co, to jest jeden z godziwszych serwerów. Na IS nic nie trzeba wydawać, eq jest ciężkie ale za to exp do 220 to max 2h.

Nowe patche i pomysły administracji spowodowały nagły wzrost graczy :) Jest ich blisko 3tys, co jest piękne. 

c8f7.png

Opublikowano

Ta, zdecydowanie Glador jest teraz najlepszym serwerem, strasznie sporo osób praktycznie w każdym miejscu na rybach, dungeonach, mapach na każdym ch jest ludzi od zaebania, is tani, nawet nie potrzeba w niego ładować lepiej kupić kostium, fryz Vip od graczy na 7 dni, jest strasznie tani ale daje lepsze bony niz z isa. 

xD 

Opublikowano

Witajcie 1f60d.png?

2705.png✅Sobota godzina 18:00-20:00 Zawody Wędkarskie 1f42c.png?1f41f.png?1f420.png?1f419.png?
27a1.png➡️Informacje:
Tym razem w zawodach wszyscy będą mieli równe szanse, zawody będą polegać na złowieniu jak największej ilości Ryb podczas 2 godzin trwania Eventu, Wędki nie zwiększają szansy wyłowienia Ryby więc jest to bez znaczenia kto jaką wędką łowi. Wędkować można na każdej mapie, dodatkowo zostanie włączona mapa Wędkarska dla chętnych.

1f38a.png?1f388.png?Nagrody:
1f947.png10 000 Smoczych Monet
1f948.png 7 000 Smoczych Monet
1f949.png 5 000 Smoczych Monet
1f3c5.png 3 000 Smoczych Monet
1f396.png 1 000 Smoczych Monet

2705.png✅W Niedziele o godzinie 18:00 odbędzie się Event ZuO. 
27a1.png➡️Informacje:
Przygotowaliśmy System Eventowy który organizuje Event Automatycznie, sprawdza aktualną liczbę Kamieni Metin oraz Bossów na mapie i gdy ich ilość spada dorzuca automatycznie kolejną fale Bossów/Metinów aby zminimalizować lagi będzie podzielony na 2 przedziały poziomowe oraz 2 różne mapy i kanały, efekty świetlne ekwipunku postaci będą nieaktywne. Jest to wersja beta systemu więc prosimy o wyrozumiałość,a postaramy się go dostosować jak najlepiej po zorganizowanym Evencie. Po rozpoczęciu Eventu Pojawi się wam okienko które automatycznie teleportuje was na odpowiednią mapę, wejść można również używając Mapy Teleportu dostępnej pod Tab.

PS. Fotka przedstawia rozpierduchę na Ch4,a tak jest na każdym kanale 1f60d.png?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...