Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR [Easy/Medium]

DarkSince.

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
7 minut temu, vaderski napisał:

Duża liczba osób online ?

Ostatnio z tego co widziałem to sporo osób wróciło za sprawą aktualizacji, więc tak ;d 

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 24.12.2018 o 22:50, Kycek napisał:

Jest sens zaczynać? Ile osób?

Gram od dwóch dni i jest całkiem sporo osób, na brak ludzi raczej nie ma co narzekać.

2cwkdah.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Może serwer nie pada, ale po roku  nieaktywności w grze  zostało skasowane moje konto, ciekawa sprawa...

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Miesiac temu bylo bardzo duzo , teraz troszke mniej mysle ze okolo 1k .  Sam wroce po wiekszej aktualizacji . 

BvB////Ac Milan 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ak iż MPCforum od zawsze ma dużo siłę przebicia  Pisze was ostrzegawczo przed graniem na serwerze Glador  gdyż jest on nastawione tylko na zarobki  wprowadzają aktualizacje chociaż błędy są nie  naprawione a przy okazji aktualizacji dodają mnóstwo kolejnych  bugów  ale i tak  brną dalej i dodają to co kolejne Eventy akt oczywiście  z nowymi bajerami w IS, dodatkowo Administracja usuwa negatywne opinie i graczy którzy mówią o tym publicznie, Banują graczy nie wygodnych ich polityce IS poleciał tak wiele konto z Topowych gildi dlatego większość z nich odeszła tego serwera ( Zostały nie dobitki 1 gildi :P ) Dlatego może kogoś ochroni to przed startą czasu na ten serwer,

Opublikowano

Ja po paru miesiącach gry i uzbieraniu pokaźnych zasobów  na 4 kontach które były na bazyla dostałem bana za handel yangami. To było 5 miesięcy temu, ktoś nadal ma aukcję na portalu aukcyjnym a ja na 8 odwołań nie dostałem nawet odpowiedzi.... Taka administracja, nie polecam szkoda czasu. 

• Aive zmienił(a) tytuł na GladoR [Easy/Medium]
Opublikowano

ADMINISTRACJA  moze cos tam robi ale jezeli o kontakt Suport lub inny jest zerowy / forum  w ogole nie potrzebne zero ludzi  - jedyne tematy to wymienie za inny serw poza tym zamykaja lub ukrywaja wszystkie tematy  Forum jest prowadzone przez 13 letnia dziewczynke - jak będziecie mieli problem to na 99% zero pomocy z ich strony  -  grać można ale pod żadnym pozorem nie inwestować w IS bo oni na to nie zasługują - olewają graczy  jak  na żadnym innym serwie 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 4.03.2019 o 13:56, taxi2286 napisał:

ADMINISTRACJA  moze cos tam robi ale jezeli o kontakt Suport lub inny jest zerowy / forum  w ogole nie potrzebne zero ludzi  - jedyne tematy to wymienie za inny serw poza tym zamykaja lub ukrywaja wszystkie tematy  Forum jest prowadzone przez 13 letnia dziewczynke - jak będziecie mieli problem to na 99% zero pomocy z ich strony  -  grać można ale pod żadnym pozorem nie inwestować w IS bo oni na to nie zasługują - olewają graczy  jak  na żadnym innym serwie 

Forum prowadzone przez 13 letnia dziewczynkę? XD Co ty w ogóle pierdolisz za głupoty... Widzę, że wiedzą nie zabłysnąłeś, weź może sprawdź czy na pewno ma 13 lat, a potem pisz takie głupoty. " Jak będziecie mieli problem to na 99% zero pomocy z ich strony ", wydaje mi się, że to też jest do moderacji forum, bo dałeś "-", a pomyślałeś może, że administracja forum jest od forum, jeżeli nie znają odpowiedzi to nie ich wina...

" Poza tym zamykają i ukrywają wszystkie tematy " lol wyobraź sobie, że to nasze zadanie jest, żeby je zzamykać lub ukrywać, przeczytaj następnym razem regulamin...

image.png

Opublikowano

lLui  - grasz na serwie od listopada 2018 roku czyli kilka miesiecy  - ja gram od początku  == serw padł  i... a ty  gów,,, wiesz o serwie   od stycznia jestes modreratorem forum znaczy niby forum bo forum na gladorze  - jedyne osoby na forum to 3 tutów i jeden moderator tam nikogo niema - na chatbox sami do siebie piszecie a raczej wstawiacie emotikonki  

administarcja olała serw juz dawno Crypto nie aktywny od pazdziernika 2018 r Wojtek od grudnia 2018 

zeby ubić bossa gracze czekają 2h zeby zebralo sie 10 graczy z czego kazdy loguje 2/3 postacie 270lv 

Opublikowano
1 godzinę temu, taxi2286 napisał:

lLui  - grasz na serwie od listopada 2018 roku czyli kilka miesiecy  - ja gram od początku  == serw padł  i... a ty  gów,,, wiesz o serwie   od stycznia jestes modreratorem forum znaczy niby forum bo forum na gladorze  - jedyne osoby na forum to 3 tutów i jeden moderator tam nikogo niema - na chatbox sami do siebie piszecie a raczej wstawiacie emotikonki  

administarcja olała serw juz dawno Crypto nie aktywny od pazdziernika 2018 r Wojtek od grudnia 2018 

zeby ubić bossa gracze czekają 2h zeby zebralo sie 10 graczy z czego kazdy loguje 2/3 postacie 270lv 

To, że mam konto na forum od listopada nie znaczy, że nie gralam wcześniej na serwerze. Co do forum w sumie prawda, mały jest tam ruch. Co do ich ostatniego logowania. Na forum jest taka funkcja, jak anonimowe logowanie. Działa ona tak, że jeżeli zalogujesz na anonimowe, to nie pokaże ci, że ta osoba była online, a pokaże ostatnią aktywność bez logowania anonimowego, użytkownik też ma taką funkcję. Co do reszty nie będę sie wypowiadać, bo nie znam na to odpowiedzi.

image.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na serwerze mega lipa, mało ludzi, opustoszał a szkoda bo od pierwszej edycji uwielbiałem gladora, i za każdym razem to samo, coś nie idzie, odchodzą gracze to totalna olewka. Mogli by administratorzy coś podziałać ale pewnie za rok powstanie nowa edycja ludzie przyjdą i będzie to samo, błędne koło...

ale i tak będę na nowej odsłonie 

Opublikowano
18 minut temu, ateq96 napisał:

Na serwerze mega lipa, mało ludzi, opustoszał a szkoda bo od pierwszej edycji uwielbiałem gladora, i za każdym razem to samo, coś nie idzie, odchodzą gracze to totalna olewka. Mogli by administratorzy coś podziałać ale pewnie za rok powstanie nowa edycja ludzie przyjdą i będzie to samo, błędne koło...

ale i tak będę na nowej odsłonie 

Serwer pod łownienie i tak długo wytrzymał :) 

image.png

Specjalista
Opublikowano
6 godzin temu, Molirol napisał:

Serwer pod łownienie i tak długo wytrzymał :) 

ekhem, chciałeś powiedzieć pod boty. Z tym łowieniem to była ogromna faworyzacja programów aniżeli człowieka. Tak wiem, że walczyli z botami ale z metina nie da się usunąć botów.

giphy.gif

Opublikowano
Dnia 15.05.2019 o 06:26, Sav napisał:

ekhem, chciałeś powiedzieć pod boty. Z tym łowieniem to była ogromna faworyzacja programów aniżeli człowieka. Tak wiem, że walczyli z botami ale z metina nie da się usunąć botów.

spędziłem tam naprawdę dużo czasu czy na rybach czy gdzie indziej i botów nie było wcale tak dużo

Specjalista
Opublikowano
10 minut temu, ateq96 napisał:

spędziłem tam naprawdę dużo czasu czy na rybach czy gdzie indziej i botów nie było wcale tak dużo

To się bardzo mylisz, na pewnym forum był poprawiany co update i sporo osób się dopominało. Hajsy na allegro były robione.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...