Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BANNER] Automatyczny Banner

Anno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no serio? xD

Trochę przypomina mi to banner z mojego serwera (In3Time.pl), ale może mi się tylko wydaje ;)

A tak serio to skasuj to proszę, bo się ośmieszasz kopiując czyjąś pracę już nie po raz pierwszy.

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano
18 minut temu, artur8889 napisał:

Nie no serio? xD

Trochę przypomina mi to banner z mojego serwera (In3Time.pl), ale może mi się tylko wydaje ;)

A tak serio to skasuj to proszę, bo się ośmieszasz kopiując czyjąś pracę już nie po raz pierwszy.

Artur, troche? bardzo...

logo.png

Opublikowano
29 minut temu, Hackstalk napisał:

Nie wiem czy kopiowane czy nie ale grafika taka 2/10 :)

Skopiowane w pełni od in3time.pl za co powinien pójść warn bądź ban bo to plagiat ;) Ale widocznie moderacja nic z tym nie zrobi.

Opublikowano
Cytat

402491421750023247153.pngStworzenie czegoś bardzo podobnego na podstawie innego projektu (Jeżeli projekt jest do złudzenia podobny do innego utworu, mimo to został wykonany od podstaw i widać małe różnice, nie mówimy o plagiacie, tylko o przesadnej inspiracji).

Proszę zaprzestać zbędnej dyskusji. Banner jest bardzo podobny ale jest sporo różnić co sprawia, że nie jest to "plagiat", mamy to zapisane w kodeksie.

Opublikowano
20 godzin temu, artur8889 napisał:

Nie no serio? xD

Kropka w kropke ;/ ale ciekawe skad wziales to ;3

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Aktualizacja Banneru

Zmiany:

• Ułatwienie dodawania partnerów ( wystarczy podać id kanału )
  • Optymalizacja kodu
Opublikowano

Idąc twoim tokiem myślenia ścierwem jest abot oraz jego twórca który " skopiował " pracę Pana Klaskai'a

Opublikowano
32 minuty temu, Anno napisał:

Idąc twoim tokiem myślenia ścierwem jest abot oraz jego twórca który " skopiował " pracę Pana Klaskai'a

To też ale po co wdrazasz ze mną abota? 

Opublikowano
16 minut temu, Anno napisał:

Nie wdrażam z tobą abot'a tylko to był przykład :D

Skopiowałeś ty chamsko banner z in3time.pl ;) Jeśli by miał istnieć tylko M-Bot to powiedz mi ile TSów by stało? Nie każdego na tak drogą aplikację stać chociaż z tego co wiem to obniżyli jego cenę.

Dlaczego powiedziałeś np. o ABocie, a nie o XBocie? To też również może być kopia M-Bota ;) Bez takich aplikacji jak ABot czy XBot by połowa serwerów upadła więc myśl trochę i nie gadaj głupot że Artur skopiował ABota od Klaskaia bo jesteś w dużym błędzie. 

Pozdrawiam cieplutko, ha tfu.

Cya! <3 

Opublikowano

Większość osób też nie stać na banner który Pan Artur sprzedaje jako dodatek do abot'a.

Temat czy skopiowałem czy nie został już wyżej wyjaśniony przez Majkę.

Proszę o nie robienie offtop'u

Opublikowano
2 minuty temu, Anno napisał:

Większość osób też nie stać na banner który Pan Artur sprzedaje jako dodatek do abot'a.

Temat czy skopiowałem czy nie został już wyżej wyjaśniony przez Majkę.

Proszę o nie robienie offtop'u

O nie robienie offtopu mój drogi, a czy Artur ci udostępnił jako tako owy banner? Nie. Na innym forum byłby za to ban albo z automatu kosz, ale widzę tutaj tego nie robią bo boją się że stracą użytkowników.

Ostatni post mój w tym temacie, jeśli nie umiesz poprawnie przedstawić nawet argumentu porządnego ;)

Cya! <3 

Opublikowano

Drogi kolego banner został napisany 100 % przez zemnie dlatego mogę go udostępnić :D

To że grafika jest podobna to o niczym nie świadczy :20_kissing_smiling_eyes:

Opublikowano
7 minut temu, Anno napisał:

Drogi kolego banner został napisany 100 % przez zemnie dlatego mogę go udostępnić :D

To że grafika jest podobna to o niczym nie świadczy :20_kissing_smiling_eyes:

Prosiłem cię o konkretne argumenty, a nie bzdety ;) 

Z buziakiem do mnie? No nie widziałem że jesteś dziewczyną.

Grafika podobna? Gościu zaczynasz mnie powoli irytować, grafika jest w pełni taka sama tylko po prostu z edytowana ;) 

W pełni napisany przez ciebie banner tak? Chyba skrypt nie banner, czytaj co piszesz bo się śmieję troszku ^.*  Wieczorkiem sobie sprawdzimy CAŁY kod i porównamy do innych czy w 100% przez CIEBIE ;) 

Opublikowano

Jak niby mogłem edytować grafikę nie mając psd ;)

Nie jestem taką cebulą jak niektórzy żeby podawać się za autora czegoś co nie robiłem ;)

Opublikowano
7 minut temu, Anno napisał:

Jak niby mogłem edytować grafikę nie mając psd ;)

Nie jestem taką cebulą jak niektórzy żeby podawać się za autora czegoś co nie robiłem ;)

Kolejny raz nie dajesz konkretnych argumentów, jeśli chcesz się kłócić to zapraszam priv ponieważ nie mam zamiaru przez jakiegoś oszołoma dostać warny ;) 

Banneru nie polecam, Cya! :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...