Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taku.yt - Najwiekszy Teamspeak pod względem rozrywki

Catha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej nie polecam tsa ze względu na "Catha" Dlaczego taka opinia? Człowiek, który sam nie potrafi do niczego dojść w dodatku kradnie pomysły i czerpie z tego korzyści pieniężne. 

Pozwole sobie dodać temat, w którym dyskutowaliśmy z owym Panem na temat skryptu, który ukradł i sprzedawał

Jak dobrze wiemy, skrypt był pomysłem @K-Scripts.   Który możemy znaleźć tutaj: 

Opublikowano

Po pierwsze, mówisz mi że ukradłem, skrypt czy pomysł? 

Po drugie, co ma teamspeak do projektu, człowieku, leci report.

1.png

Opublikowano
4 godziny temu, Catha napisał:

Po pierwsze, mówisz mi że ukradłem, skrypt czy pomysł? 

Po drugie, co ma teamspeak do projektu, człowieku, leci report.

Przepraszam, pomysł* 

Co ma TeamSpeak do projektu? Pomyliłeś się chyba xD Raport? Za co? Za to, że jesteś złodziejem, który nic sam swojego nie potrafi osiągnąć? Nie poniżaj się jeszcze bardziej bo każdy ma beke z Ciebie koleś :D 

Sam serwer wygląda jak dno a jego właściciel to człowiek, który nie potrafi nic swojego wymyślić i kradnie pomysły innym.

NIE POLECAM!

Opublikowano

Polecam jak najbardziej, miła administracja szczególnie taku oraz te eventy są genialne. A Pan Łukasz to chyba nie ma co robić i zapomina kto tu piszę XBota xD. Napisz coś swojego to pogadamy i nadmienię, że nasze statystyki działają stabilniej na db a nie na cachu jak Klasska ;)

Opublikowano
56 minut temu, `.Łukasz. napisał:

Przepraszam, pomysł* 

Co ma TeamSpeak do projektu? Pomyliłeś się chyba xD Raport? Za co? Za to, że jesteś złodziejem, który nic sam swojego nie potrafi osiągnąć? Nie poniżaj się jeszcze bardziej bo każdy ma beke z Ciebie koleś :D 

Sam serwer wygląda jak dno a jego właściciel to człowiek, który nie potrafi nic swojego wymyślić i kradnie pomysły innym.

NIE POLECAM!

Ten temat dotyczy teamspeaka nie poszczególnego członka administracji. Jeżeli możesz nie rób spamu w temacie i nie odpowiadaj na ten post.

Staramy się prowadzić serwer na najwyższym poziomie jaki jest możliwy :) Dziękuje za pozytywne opinie :)

Opublikowano
Dnia 9/19/2017 o 22:24, PolsskiKoisarz1 napisał:

Serwerek spoko ale jedno małe ale Catha totalne dno człowieka !

możesz opisać swoją krytyke?

//

Niedługo rekrutacja, jak i zmieniamy opisy kanałów.

1.png

Opublikowano

Aktualizacja #1

• Kanały VIP zostały usunięte, niszczyły wygląd TeamSpeaka. Ogarnialiśmy regulamin, który każdy użytkownik wchodząc na TeamSpeaka akceptuje.
  • Rekrutacja, która się odbyła na TeamSpeaku, dnia 02.10.2017 (Dołączyli nowi administratorzy, którzy powinni pilnować porządku)
  • Rangi zostały ograniczone, i wszystkie zbędne rangi zostały usunięte.
  • Licencja, która jest na serwerze, niedługo zostanie zmieniona na AAL - 1024.

1.png

Opublikowano

Nie wiem skąd wzięliście regulamin ale na przyszłość polecam skorzystać z własnej kreatywności ( Jeżeli ową posiadacie ) i samemu coś wymyślić a nie zmieniać reguł regulaminu ze starego Ts-4u, jestem w posiadaniu starej bazy danych która nigdy nie została udostępniona w internecie i byłem przy tym jak regulamin był pisany, czytając wasz widzę te same podpunkty..

Po za tym ten bot, we wszystkim przypomina mbota.. Nie wiem kto go stworzył ale wszystkie pomysły podpie*dolone od Przemka

Uzasadnione, nie polecam.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

@TheGrzesiuuu

Dziękuje za kreatywną odpowiedz, lecz nie mogę się z nią zgodzić, pokaż mi taki sam regulamin, w twojej starej bazie, to że wygląd jest czarno niebieski, to nie żnaczy że jest ukradnięty.

Co do xBota, jeżeli był by ukradnięty, nie był by sprzedawany, i nie miał by wiecej funkcji niż sam mBot, więc jeżeli jesteś kolegą przemka to go pozdrów, i powiedz że nadal czekam na jego nowa wersje (Darmową), bo miała być lepsza niż moja.

1.png

Opublikowano

Aktualizacja #2

• Z roli administratora, pożegnało się dziś aż 4 użytkowników.
  • Rangi dodatkowe typu: JoinPro, MovePro, AntyFlood, zostały ogarniczone, od teraz możesz je dostać, od sprzędzonego czasu i connectów na teamspeaku, wszystko w opisie kanału: Rangi Dodatkowe.
  • Regulamin banów, został dodany, i od dnia 08.10.2017 będzie tylko używany, wszystkie inne przewidzenia, których nie ma w regulaminie, są dozwolone, lecz administrator może w każdej chwili zmienić Regulamin banów, również musi powiadomić TeamSpeaka o zmianie. 
  • Współpraca z serwerem Metin2 - Etoria.eu
  • Na serwerze, niedługo odbędzie się rekrutacja na strażnika, jest to ranga która ma pilnować porządku na serwerze, lecz musi być to osoba powyżej 16 roku życia.

0y5kJIG_d.jpg

1.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja #3

• Na serwerze widnieje nowe radio, podpisaliśmy umowę, więc od tera w godzinach 17 / 22 będą grali live muzykę.
  • Zwolniło się miejsce na Grafika, więc każdy chętny pisać pw.
  • Na serwerze, niedługo odbędzie się rekrutacja na strażnika, jest to ranga, która ma pilnować porządku na serwerze, lecz musi być to osoba powyżej 16 roku życia.
  • Na serwerze, od następnego tygodnia, będzie się znajdował update xBot 3.0, który wprowadzi nowe Eventy.

Chcę podziękować każdemu, który wbija na naszego teamspeaka, w ciągu 7 dni, na teamspeaku było 34385 ludzi, a co wchodzi tysiąc nowych użytkowników.

1.png

Opublikowano

Aktualizacja #4

• Na teamspeaku wybił rekord, jest to 462 osoby bez gildii, kanałów vip, jest to dobry rekord.
  • Jeżeli jesteś grafikiem, i chcesz zarobić zapraszamy na teamspeaka.
  • Na teamspeaku, wszystkie błędy zostały naprawione.

53d83eaa7d6bff503f76603124ce43b1.png

1.png

Opublikowano

Aktualizacja #4

• Na teamspeaku zawitała nowa licencja AAL, powód kupna licencji: Mamy tera prestiż (XD)

13750932ba1a9e30c3a5f299b00f1e53.png

• Nowa ranga która została stworzona to VIP, wszystkie informacje o niej na teamspeaku!
  • Nowy rekord TeamSpeaka: 477 dnia 27.10.

adde1928f59934d649009053af50fc6c.png

1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...