Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem

ziomalo200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam mały problem podczas logowania w skillu.Grałem na czitach około 1 miesiąca i wszystko było spoko tylko że pewnego razu przy próbie logowania wyskoczył mi bląd o braku autoryzacji.Nie przejołem się zbytnio, pomyslałem że źle wpisuje hasło, próbując dalej napotykałem się na ten sam błąd lub błąd o "braku jednostki".

Kiedyś już spotkało mnie cos takego ale po 1 dniu wróciło do normy.Tym razem nic nie pomaga zmieniałem hasło 3 razy i na pewno wszystko wpisuje dobrze.Na stronie też się nie moge zalogowac, tworząc nowe konto też nie.trwa to juz około 2-3 tygodni i nic czyżbym dostał BANA? Na e-maila nic mi nie przyszło gram na wersji od GameForge.

Opublikowano

Skoro brak jednostki i mowisz , ze grales na czitach to chyba jasne , ze usuneli ci konto.

Na maila nie musi przyjsc zadna informacja o tym , ze dostales bana tylko bys widzial w okienku przy probie logowania.

Sprobuj sie zalogowac przez proxy i jak masz zamiar uzywac dalej tego czego uzywasz to ban gwarantowany.

Opublikowano

Od pewnego czasu taki komunikat wyświetla się właśnie przy założeniu bana permanentnego na konto. Możesz się jeszcze upewnić pisząc do supportu, ale raczej nie ma innej możliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...