Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Gm Z Metin2.Pl Mnie Oszukał I Ukradł Passy

MarkGrehuta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dałeś się nabrać i tyle, ja bym się od razu wylogował i zmienił ip i wyjechał z polski

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Xaar nic nie zrobi. Tak jakby dobrowolnie oddałeś mu konto ;]

Mówię, co myślę, robię co chcę i nie zmienię się bo ktoś tak chce!

Opublikowano

hahaha jestes kompletnym idiota rozumiesz? pisze o autorze tematu ;) Po pierwsze team nigdy nie zapyta cie o haslo do konta a juz napewno nie do emaila najwyrazniej ziomek przypisal sobie taki nick do postaci i cie w ciula zrobil a ty zachowales sie jak dziecko -.- i chcesz jeszcze Xaarowi truc tylek z tego powodu ? Wydaje mi sie ze gdy by byl to GM to mial by to napoczatku nieprawdaz ? poprostu zenada..

@EDIT

Za wlamanie sie na konto email powinienes zglosic to na policje moim zdaniem -.- jestes nie odpowiedzialny .... oddac konto jakiemus glupkowi heh.

Opublikowano

kurde xenex ty jestes totalnym debilem czy poprostu robisz sobie jaja?

jesli napisalem twoj jechany nick z duzej ilitery to nie wierze ze jestes takim kretynem i nie wiesz o co chodzi odpowienik

\

http://team.metin2-team.pl/ - zeby nie bylo! To napisal GM GM GM . Xenex tylko chce poddenerwowac wszyskich!

gdyby to napisał GM to by miał znacznik [GM] przed nickiem... jeszcze parę miesięcy temu gdy grałem na PL były takie znaczniki... w szepcie także

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

A ja myślałem, że wysyłanie co kilka godzin w chacie wiadomości "Pamiętaj, team Metin2.pl nigdy nie poprosi cię o Twoje hasło" nie ma sensu i nic nie daje. Jak widać, miałem racje, ale myślałem, że każdy to już wie o.O

Opublikowano

co za popierdolony debil hahahah

ty zjebie 1lvl musiał zrobić nick i od 5lvl'a dopiero sie jest w rankingu a to tylko zwykły gracz który chciał wyjebać frajera jakim jesteś

okradasz a sam sie dałeś okraść hahah

74875895745308445608.jpg

Królowa Śląska Tylko POLONIA Ona na zawsze w sercach naszych jest,

na wieki będzie przez nas wielbiona, Dumą Bytomia ona jest!

Opublikowano

Cipy chuje i Kutasy?

Buhahaha dałeś się oszukać jakiemuś frajerowi i tyle to na pewno nie był gm ...

Ehem, nie obrażaj mnie co?

Wtedy miałem jeszcze 42 lvl

Pisałem że gram na Monolicie :rolleyes:

Mam jeszcze SS jak z nim Gadałem :D

Potem na tym końcie miałem 38kk koleś na allegro za 10 zł kupił odemnie 30kk i nagle okazało się że mam Bana

Musiałem dać kolesiowi 50 małży :D

A na Ostatnim SS kto? :D V7

Nie wieże że wrzuciłeś to na MPC xD:D

jojo223 ;]

Pozdro :D

Stary jak sie Brechtam teraz hahaha :D

Ja nie moge no, uwieżył że Ja to GM

jojo223 hasło chyba było wojo88 coś tam nie pamiętam :D

Pamiętam że na e-maila [email protected]

To była surka 34-36 no nie?

Tylko coś sie zbugło i nie znam hasła bo Ty ostatni zmieniałeś o.O

A przypomnienia wziąść nie moge bo mam że ,,ID ma mniej niz 5 znaków" czy coś, a ma więcej :D

Temat do zamknięcia xD:D

Opublikowano

Też tak miałem podałem passy ale dalej grałem i wchodze z ciekawości na metin2.pl i na moje konto a tu inne passy xD aż srać mi się zachciało o.O nas szczęście zmieniłem na moie normalne przez mejla

Pozdro w tej grze nikomu nie wolno ufac

Logo.JPG

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A pomyslales ze ten ktos moze miec 1 lv? ;) I zwykly GM a nawet SGM nie widzi waszego ID konta nawet, a co dopiero zeby sie do niego wlamac.

Life is brutal.

Sui

Tu sie mylisz byly nie jedne akcje ze Team okradal Graczy co prawda nie takich 86+ sam bylem swiadkiem ze takie przekrety sa i beda

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

No stary dałeś sie wrobic zazwyczaj jak jest GM to ma przed nickiem [GM]. Hmm a tak wogole widziales jego postac?

1294227919.png
Opublikowano

hahahha ale noob. Przeciez gm jakby to byl to by pisalo [GM]Chaos a nie Cheos ~.~ a pozatym pisze w regulaminie ze GM nigy nie prosi o passy

nie bądz cham, daj minusa -----

Opublikowano

AHHAHAHAHA daje 1000% ze to nie byl gm

pozdro nobku dałeś się zrobić w chuja :)

na forum wyraźnie pisze, że jak postać nie ma [gm] to nie jest gm :D

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...