Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Gm Z Metin2.Pl Mnie Oszukał I Ukradł Passy

MarkGrehuta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem ile masz lat ale powinienes wiedziec ze zaden GM nie poprosi cie o podanie hasla bo jest mu niepotrzebne. ma odpowiednie przywileje dzieki ktorym moze robic z twoim kontem co mu sie podoba nawet bez podania hasla. nie wiem skad pomysl na podanie hasla oraz na to ze to byl GM. napiszesz na stronie metina to wysmieja cie tylko. szkoda ze twoja inteligencja stoi na tak niskim poziomie :)

:P

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

omg teraz już wprowadzili że każdy Gm ma nick na początku [GM] nick i przeczytaj regulamin oraz nawet sie oglaszają ze metin2 support nigdy nie po porosi o twoje haslo zachowuj je bezpiecznie jakos tak ;)

Opublikowano

Od początku wiedziałem co ty robisz... po prostu dałeś się nabrać jak noob na kopiowanie itemówblink.gif

Tak jak pisali up GM nie prosi o haslo itp.smile.gif

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Bez obrazy , ale tyle razy team metin2 piszą na głównym jak byk , że nigdy nie zapytaja o Twoje hasło a Ty podajesz pierwszemu lepszemu passy ? To gratulacje według mnie to nie był GM możesz pisać do Xaara czy jak on tam ma , ale jeśli już zbanuje on tego kolesia za podszywanie się pod GM . Tylko , że ta osoba straci konto 1 lvl , a Ty swoje więc wiesz ...

Opublikowano

Gość zrobił se 1lvl nick Cheos oszukał sie jak podałeś mu passy usuną tę postać i przełożyl eq z twojej postaci na swojego innego hara i tyle ode mnie

:]

Opublikowano

to nie GM a nie ma go w rankingu bo usunął postać :] idiotyzm oddawać passy byle komu -_- normalnie nie miałeś pewności bo nie widziałeś postaci ... jednak możesz go zgłosić do supportu za podszywanie się pod GM ;] każdy GM na te [GM] w nicku aby trudniej było się podszywać :>

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Dziwne że Ci się nie wyświetlił [GM]Cheos,a Cheos.Podajerzane... Zgłoś go do supportu,a na pewno go wywalą.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

kurde xenex ty jestes totalnym debilem czy poprostu robisz sobie jaja?

jesli napisalem twoj jechany nick z duzej ilitery to nie wierze ze jestes takim kretynem i nie wiesz o co chodzi odpowienik

\

http://team.metin2-team.pl/ - zeby nie bylo! To napisal GM GM GM . Xenex tylko chce poddenerwowac wszyskich!

Opublikowano

W rankingu pokazują się postacie 5lvl +.

Autorze tematu - chciałeś okradać innych a Ciebie okradli.

Idiotów nie sieją, sami się rodzą.

AMEN :)

Opublikowano

kurde xenex ty jestes totalnym debilem czy poprostu robisz sobie jaja?

jesli napisalem twoj jechany nick z duzej ilitery to nie wierze ze jestes takim kretynem i nie wiesz o co chodzi odpowienik

\

http://team.metin2-team.pl/ - zeby nie bylo! To napisal GM GM GM . Xenex tylko chce poddenerwowac wszyskich!

ta nudzi sie :P

to nie pisał GM; p

Opublikowano

Nie ma go w rankingu bo ma pewnie 1 lvl :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Cipy chuje i Kutasy?

Buhahaha dałeś się oszukać jakiemuś frajerowi i tyle to na pewno nie był gm ...

Pomogłem?? Nie dawaj + jeśli nie chcesz dla mnie i tak to nic nie znaczy

KTO MI Usunął Sygnaturke!?

Drugi waran i znowu nie wiem za co ^^

10 postów[X]

25 postów[X]

40 postów[X]

65 postów[X]

90 postów[X]

115 postów[X]

150 postów

200 postów

500 postów

Opublikowano

Mialem podobny przypadek jak ty ale wtedy to pol roku w metka gralem xD

Daj - zostaw komentaz w profilu ze dales - a dostaniesz + albo - albo 5 co wolisz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To nie był GM. Oni mają przed nickiem prefix [GM], np. [GM]Cheos, a postać o samym nicku Cheos każdy może sobie zrobić. Mając 1 lvl nie jesteś wyświetlany w rankingu, dałeś się nabrać i tyle.

722037755.png

m11h8yc21tuvkv8mngg.jpg

Opublikowano

Autor tematu to dziecko xD... Myślę że to głupota autora a nie GM... To nawet nie był GM gdyby nim był miałby przedrostek [GM] i nie prosiłby Cię o pasy bo GF je wszystkie ma...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Ma taki sam nic jak Gm więc powinien być gm dlatego że nie można zrobić 2 postaci o takim samym nicku...Więc pomyślcie jak on to zrobił??

Ty nie rozumiesz, że postać z nickiem GMa bez prefixu [GM] każdy może sobie zrobić? To są 2 różne nicku. [GM]Cheos to nick prawdziwego GMa, a Cheos może zrobić każdy jeśli nick jest wolny! Jaśniej się chyba nie da...

722037755.png

m11h8yc21tuvkv8mngg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...