Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Gm Z Metin2.Pl Mnie Oszukał I Ukradł Passy

MarkGrehuta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spamowałem stronką o darmowych yangach GM do mnie że mam bana za spam i kradzież kont i mówił że to można ominąć zobaczcie na SS

Ukradł konto i zablokował szept.

Dodam że on nie miał nicku [GM] Chaos z Monolitu tylko zwykłe Chaos sprawdźcie tu http://team.metin2-team.pl/ na monolit!

Nie ma go w rankingu czyli jest GM miał mnie za idiote pedał głupi!

Pisał że jakimś programem usunie log dałem passy na email i do konta zarypał mi i zmienił email który anulowałem gdy chciał zmienić!

TO SĄ PRAWDZIWI GM METIN2.pl

NIE OSZUKUJE WAS PISZCIE CZY MAM TO WYSŁAĆ DO XARA

Oto Screeny dla was

0617191555.jpg

0617194406.jpg

0617194408.jpg

0617194410.jpg

0617194420.jpg

tu zamazałem moje hasło

dlawas.jpg

86342757.jpg

DODAM JESZCE ŻE MAM INNE SCREENY

Kurwa nie GM teraz pizdol jebany dostanie bana i wyleci z teamu głupi kutas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja już i tak konta nie mam bo ukradł ale przełożyłem iitemy JUŻ PO HUJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

możecie mi dawać minusy mi nie zależy na tym ale wiedzcie że GM metin2 TO PIZDY CIPY HUJE I OSZUSTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A pomyslales ze ten ktos moze miec 1 lv? ;) I zwykly GM a nawet SGM nie widzi waszego ID konta nawet, a co dopiero zeby sie do niego wlamac.

Life is brutal.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Powiem Ci tak, zawsze na serwerze wyskakuje komunikat, że Gm nigdy nie prosi o hasło, czy tam login do konta, ani do e - maila, w ogóle nie prosi o żadne pasy. Dla Tego też nie wiem co zrobiłeś, podając Temu oto typowi pasy.

pozdro. ;)

scenabanner5xe.jpg

Daj mi minusa... ^^

Opublikowano
A pomyslales ze ten ktos moze miec 1 lv? ;) I zwykly GM a nawet SGM nie widzi waszego ID konta nawet, a co dopiero zeby sie do niego wlamac.

to dla czego nie było go w rankingu gdy pisałem do cioty??

xaar na 100% wie że kto ma a kto nie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Powiem Ci tak, zawsze na serwerze wyskakuje komunikat, że Gm nigdy nie prosi o hasło, czy tam login do konta, ani do e - maila, w ogóle nie prosi o żadne pasy. Dla Tego też nie wiem co zrobiłeś, podając Temu oto typowi pasy.

pozdro

o to chodzi że on zapytał i ja mu nie przeposzczę!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

GM na Monolicie jest taki jebnięty. Gram na Monolicie, Cheos bywa tam często.

Wszytko możliwe z takim psem.

I don't speak Americano

._.'

Prosze o +

Opublikowano

Własnie taki jest Team na PL sami złodzieje Napewno chcial wymusic passy i sellac na allegro itp xD

Ale bajke niezłą wymyslił ilosc Lagow z metin2 LOL a ty głupi dales sie nabrac xD

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Własnie taki jest Team na PL sami złodzieje Napewno chcial wymusic passy i sellac na allegro itp xD

Ale bajke niezłą wymyslił ilosc Lagow z metin2 LOL a ty głupi dales sie nabrac xD

dałem się nabrać ale nie popuszczę i wyleci z teamu jak to był on!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Masz racje pisz tickety az do skutku na globalu służby GM nie moga pełnic zlodzieje tylko gracze z checia pomocy gracza xD

Najlepiej pisz do Xaara xD

Ale ja tez dałem sie nabrac i dalem pasy graczowi nie Gm i dostalem odp ze passy dalem na "wlasna reke" i nic nie dało sie zrobic lecz u ciebie to odwrotna sytułacja

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Czytam co wy piszecie i mi się śmiać chce.. tylko xєnex napisał coś mądrego Gm nigdy by się do ciebie nie odezwał i tym bardziej z prośbą o pasy do wszystkiego, to już trzeba mieć totalnego ........ w głowie aby komu kol wiek je podawać, a co do tego, że tej postaci nie było w rankingu nie dziwie się zrobił nową postać z 1lvl ( i jak chyba wiecie ranking aktualizuje się co kilka H) więc od razu po zrobieniu postaci nie będzie jej w rankingu tylko za ileś tam godzin. Powiem tyle, że autor dałeś się jednym słowem wydymać. Następnym razem nie podawaj ID do konta i emaila nawet Matce Teresie z Kalkuty..

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Uczeń
Opublikowano

W rankingu pokazują się postacie 5lvl +.

Autorze tematu - chciałeś okradać innych a Ciebie okradli.

Idiotów nie sieją, sami się rodzą.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...