Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Venoxia.pl [Dedyk] [Easy/PvP]

PatryQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Carbonxx3x napisał:

PatryQ rozumiem cie....bo jestes admin....to łatwo zabij z boss itd a ja nie i trochę w trudno i też boss zabij mi 3razy a eq full potwory i tez bronie exp...to bardzo dziwne...naprawdę :/

Co ty pierdzielisz jak z tych bossów to sie śmieją, ze nic im nie robią jedyny boss który cokolwiek potrafi bić to Venofungus na dungu 160 ;d

Jak ty próbujesz ubić bossa w eq na 1 lvl to się ne dziwie kolego, ale takiego ripperka uklepać to na 50lvl marmurem z fmsem sie bije minute ;p

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera z powodu zlodziejskich czynów na CavalosMT2. Poprzedni serwer powstał miał wykosić Jak najwięcej yangow i zostać zamknięty. Niestety był bardzo zbugowany i chuja zarobili po czym zaprosili wszystkich na ten nowy venoxia

Opublikowano
1 godzinę temu, sztokulaaa napisał:

Nie polecam serwera z powodu zlodziejskich czynów na CavalosMT2. Poprzedni serwer powstał miał wykosić Jak najwięcej yangow i zostać zamknięty. Niestety był bardzo zbugowany i chuja zarobili po czym zaprosili wszystkich na ten nowy venoxia

? xD
Przeciez Patryk nie robił Cavalosa głąbie xD 

Opublikowano
1 godzinę temu, p4w6i napisał:

Poprawiali coś czy nadal tak ciężko o ulepki ?

Słyszałem że się poprawiło.

Opublikowano
4 godziny temu, sztokulaaa napisał:

A co ma jakiś Cavalos do mojego serwera? Moje projekty to Lascaria, Ayris, Deloris, Venoxia,
a piszesz o jakimś z dupy wziętym serwerze/
Polecam CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM, bo widzę z tym u Ciebie kiepsko, tak samo jak z informacjami na temat moich poprzednich serwerów, polecam się doinformować, a później komentować.

1 godzinę temu, p4w6i napisał:

Poprawiali coś czy nadal tak ciężko o ulepki ?

Grubo podkręcone wbij sam i zobacz, bo sypie się wg mnie nawet już za dużo ;p

Ale czego to się nie robi dla narzekających graczy ;d

Opublikowano
58 minut temu, PatryQ napisał:

A co ma jakiś Cavalos do mojego serwera? Moje projekty to Lascaria, Ayris, Deloris, Venoxia,
a piszesz o jakimś z dupy wziętym serwerze/
Polecam CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM, bo widzę z tym u Ciebie kiepsko, tak samo jak z informacjami na temat moich poprzednich serwerów, polecam się doinformować, a później komentować.

Grubo podkręcone wbij sam i zobacz, bo sypie się wg mnie nawet już za dużo ;p

Ale czego to się nie robi dla narzekających graczy ;d

Skoro tak mówisz to za kilka sekund sprawdzę jak się gra ^^:D

/

Opublikowano

Nie polecam gry ze wzgledu na 30 osob max na serwie pisza ze przybywa a nie jest to prawda serwer za 3 tygodnie nie ujrzy ani 1 gracza ale coz...

Opublikowano
12 godzin temu, 3Gramy napisał:

Nie polecam gry ze wzgledu na 30 osob max na serwie pisza ze przybywa a nie jest to prawda serwer za 3 tygodnie nie ujrzy ani 1 gracza ale coz...

Powiedz mamie niech ci takie okulary sprawi

M6lYRcI.jpg

A potem licz online.

Opublikowano
13 godzin temu, 3Gramy napisał:

Widzę bardzo chcesz zostać drugim wróżbitą Maciejem, ale coś Ci te przepowiednie chujowo wychodzą ^^

Jakby na serwerze grało 30 osób, to by się nie miał z czego utrzymywać, a dziwnym trafem cały czas jest rozwijany, liczba kont oraz postaci aktywnych graczy wciąż rośnie i pracuje nad kolejnymi zmianami dla zapewnienia graczom rozrywki oraz urozmaiceniu PVP.

Jedyne kto może się zamknąć drogi kolego to ty, bo gadasz głupoty ;D Czyżbyś był jednym z wczorajszej fali zbanowanych, (dziwnym trafem komentarz pokrywa się z godzinami czystki)
wyczuwam tu nutkę "bólu dupki", a może jednak nie i tylko trenujesz swoje moce wróżenia z dupy ? Kto wie :D

Opublikowano

Można prosić ilość osób on-line? (Komendą), oraz jakiegoś screena z miast?

Chętnie bym wbił i pograł z Wami :D.

Opinii nie macie zbyt dobrej.

Opublikowano

Pozwólcie, że wyrażę swoją opinię o serwerze. Grałem 8 dni i zrobiłem bardzo dobre eq do PvP, dostałem nie wiem skąd pare tysięcy SM. Więc byłem bardzo zadowolony, ale niestety serwer stoi w miejscu. Na serwerze panuje iluzja, że gra dużo ludzi ponieważ wszędzie są sklepy offline. Ja osobiście uważam, że gra bardzo mało ludzi, codziennie widuje stałych graczy a nowi gracze wchodzą na miejsce starych. Jeżeli chcesz wbić szybko 175, pobawić się krótszy czas to serwer dla ciebie. Ale po tygodniu nuuuudy,, Kto by chciał eq to zapraszam PW mam do oddania okl 25kkk i całe eq klasowe/ wojenne / IS. Dzięki

Opublikowano

Masakra, macie jakiś błąd wchodzę wybieram postać pojawiam się i mnie wyrzuca i tak na każdym CH o ch.. chodzi ?

Przepraszam moja wina, nie włączyłam patchera wcześniej tylko od razu clienta teraz narazie śmiga ;)

Opublikowano

Nic specjalnego, Kocham serwery na których zmianki się kończą a można trute u handlarza kupić. Nie zagram serwer niczym się nie wyróżnia od innych.

BUMP

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

create no appropriate device, o co chodzi? Mam najnowszy sterownik do grafy, problem ze zgodnością nie pomaga, ponowne rozpakowanie i spatchowanie też nie pomogło ;C. Pomoże ktoś? i czy opłaca się zaczynać bo są mieszane opinie na temat tego serwera.

Opublikowano

Jestem graczem od wczoraj. Robię mega nolife na serwerze bo jest super zrobiony, nie można się nudzić. A Ci, którzy mówią, że bossów się nie da ubić, to ubicie bossa na eq z poradnika z forum serwera zajmuje max 20 sekund, więc trzeba naprawdę nic się nie znać na metinie by nie dawać rady z dungeonami. Ilość ulepszaczy jest jak najbardziej w porządku, na jednego dungeona leci po 10 ulepek danego typu. 20 razy zrobisz dungeona max czyli ok półtorej godzinki i cały set upgradujesz. Niestety... tak mała liczba graczy trochę dołuje... fajnie by było gdyby GM znalazł teraz możliwość zareklamowania serwera. Warto. (PS Tylko naprawcie buga, że czasami zamiast zmianki bierze yangi xD)

Opublikowano

Gram od 3 dni i może widziałem łącznie 10 graczy, ciekawy i dobry serwer który ma pomysł ale najwyraźniej administracja olała to wszystko i serwer padnie na dniach (jeśli nie to przepraszam ale nie znam administracji, której w ogóle nie widziałem na serwerze)...

ps : serwer do zabawy ale "easy/pvp" bez graczy czy to ma sens... 

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano
Dnia 10.05.2018 o 07:42, Posterik napisał:

Gram od 3 dni i może widziałem łącznie 10 graczy, ciekawy i dobry serwer który ma pomysł ale najwyraźniej administracja olała to wszystko i serwer padnie na dniach (jeśli nie to przepraszam ale nie znam administracji, której w ogóle nie widziałem na serwerze)...

ps : serwer do zabawy ale "easy/pvp" bez graczy czy to ma sens... 

Aż z ciekawości weszłam na forum i o dziwo jakiś admin tam się udziela, więc może nie wszystko stracone. :D

Mimo wszystko event półtora miesiąca temu to tak 2/10, no i dalej nie wiem jak wygląda sytuacja z graczami.

lOux0mq.png

Na forum też ktoś tam siedzi, więc może nie wszystko stracone

wzqOX7E.png

wykończę cię jak podatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...