Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hypnol33t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie mam taki problem, od kilku dni zacząłem sobie grać z bratem w Metin2 na real. Pierwszy dzien był spoko bo nic się nie działo, ale następnego dnia mnie zaczęło wywalać z lapka no po prostu wchodziłem do gry grałem sobie 20 sekund gdzieś pobiegłem czy coś i nagle bum wywalilo mnie na pulpit gra sie sama wylaczyla i od nowa trzebabylo wlaczac, brat sie zaczal smiac ze wina laptopa bo laptop za 2k wiec jakiś mocny mega nie jest, a tu 20 minut pozniej jego tak samo ze stacjonarnego i tak co chwile nas wywala nie da się pograć spokojnie, raz wywala co 20 sekund a raz da pograć 30 minut i wywali nagle i bedzie wywalalo czesciej. Jestem w 100% pewien ze to nie jest wina komputera bo stacjonarka jest kupiona za 6k zł i nie ma opcji zeby cos tam zle dzialalo, czytalem ze inne osoby tez maja taki problem nie wiem czym to jest spowodowane. ;/ Proszę o pomoc!

Opublikowano

Czytałem ale wczoraj widziałem jak na metina forum napisali ze poprawili ten bug niby, ale nie wiem czasami nawet jak zejde z konia to po prostu mnie wywala i nie wiem chyba ze to dlatego ze ma się w ekwipunku tą rzecz od niego, nie mam zielonego pojęcia.

Opublikowano

Często jak piszą, że coś zostało poprawione, to tak naprawdę nadal jest zbugowane. Wywala Cię nawet wtedy, jak nie używasz konia ze skrzynki ucznia? Korzystasz z moda?

Opublikowano

Dokładnie czy używam czy nie używam konia czy miksturki przyspieszenia to i tak mnie wywala z gry, napisali na forum że zostało wszystko poprawione a wywala mnie co dobre 10 sekund i nie wiem co z tym zrobić :)

Opublikowano

1 godzinę temu, hypnol33t napisał:

Dokładnie czy używam czy nie używam konia czy miksturki przyspieszenia to i tak mnie wywala z gry, napisali na forum że zostało wszystko poprawione a wywala mnie co dobre 10 sekund i nie wiem co z tym zrobić :)

1 godzinę temu, knightryba napisał:

Mam ten sam problem co osoba wyżej i przestałem używać tego konia i nadal jest problem, nie korzystam z moda.

Skoro tak piszcie na support.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Napisałem do suportu i o dziwo dostałem nawet bardzo szybką odpowiedz na ten temat. Wszystkie problemy które niby zostały przez nich naprawione tak na prawdę nie zostały naprawione tylko tak im się wydawało! Odpisali mi teraz że wszystkie te problemy które wymieniłem w wiadomości zostaną naprawione w ten czwartek, więc miejmy nadzieje że tak będzie, dodali także że do czwartku jeżeli tego nie naprawią nie ma czego szukać w necie by to naprawić bo nic tego nie naprawi jeżeli oni tego nie zrobią, więc nie potrzebne są posty tego typu że coś się dzieje i jak to naprawić!

Temat do zamknięcia! ;)

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...