Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS-FAJNY.PL - Legenda Powraca

_Robak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę polecić serwer, ponieważ nigdy się tak nie uśmiałem zatrudnienie zawodowego błazna (czyt. Clouds123) Było świetnym pomysłem życzę dalszych sukcesów.

Pozdrawiam 'xFatal

Pij rozważnie.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, ɴoɴαмe napisał:

Nie polecam serwera ze względu na schizofrenika "Clouds123", wymyśla sobie jakieś niestworzone rzeczy.

Dziękujemy za wyrażenie swej opinii. Co do twej wypowiedzi to pozostawia ona wiele do życzenia ponieważ oceniasz właściciela a nie serwer :/.

Opublikowano
7 minut temu, _Robak napisał:

Dziękujemy za wyrażenie swej opinii. Co do twej wypowiedzi to pozostawia ona wiele do życzenia ponieważ oceniasz właściciela a nie serwer :/.

Właściciel swoim zachowaniem też pozostawia wiele do życzenia, administracja jest wizytówką serwera, więc ocena jest taka sama dla mnie ten serwer to pomyłka.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
14 godzin temu, _Robak napisał:

Serwer tworzą ludzie nie ważne jak serwer jest zbudowany... A właściciel który próbuje wszystkim coś podj*ebać nie zachęca ludzi do siedzenia na nim :)

Opublikowano
8 minut temu, Grenus napisał:

Serwer tworzą ludzie nie ważne jak serwer jest zbudowany... A właściciel który próbuje wszystkim coś podj*ebać nie zachęca ludzi do siedzenia na nim :)

Racja serwer tworzą ludzie a co do nie zachęcania do siedzenia jest trochę inaczej bo z dnia na dzień mamy coraz więcej osób i bijemy nowe rekordy.

Opublikowano
8 godzin temu, _Robak napisał:

Racja serwer tworzą ludzie a co do nie zachęcania do siedzenia jest trochę inaczej bo z dnia na dzień mamy coraz więcej osób i bijemy nowe rekordy.

Reklamując się nic dziwnego... pomyśl sobie że tylko jedn głupi crash serwera i wszysy odejdą...

Opublikowano
15 godzin temu, Grenus napisał:

Reklamując się nic dziwnego... pomyśl sobie że tylko jedn głupi crash serwera i wszysy odejdą...

Właśnie odeszli XDDDD 

I myśleć że hejtują was, a nie ich. 

Dostali massbana z przekierowaniem na jeden fajny ts, i z banem na drugiego tsa odziwo to był ts3.black :D Nasza TimKierowniczka trochę za dużo sobie pozwala.

I po rozmowie z adminami z ts-fajny nie jestem przekonany do serwera. Wieczorkiem postaram się wrzucić tutaj screeny rozmów jak to mi chcą "Najebać" i jacy to wyszczekani są administratorzy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...