Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS-FAJNY.PL - Legenda Powraca

_Robak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Makumba111 napisał:

Nie polecam . Właściciel @Cloud156 ma problemy z głowką , serwer miał kilka mass banów , Cloud się chwali swoimi umiejętnościami jaki to on nie jest i zablokuje wszystkim licencje . Wbijacie na własną odpowiedzialność są o wiele lepsze teamspeaki :)

"unikalne ikony" - polska cebula much.

Strona to zwykły bootstrap którego nawet się wam nie chciało ogarnąć żeby nie wyglądął jak psu z dupy wyjęty. Brak słów. Jak już się tym chwalicie, to ogarnijcie to chociaż żeby nie chciało się rzygać jak się na to patrzy. Ja rozumiem że każdy ma swój gust, ale minimum czyli zasady UI oraz oczo-normalnych kolorów to chyba nie czarna magia.

Prezentacja, jak na "legendę" uboga w sumie o wszystko - nie napisaliście tam nic ciekawego. Doświadczenie 4 letnie? Tak, to dopisz jeszcze żeś ręcznie składał VPS'a na którym stoicie. Niby takie doświadczenie a kardynalne błędy na sam początek popełnione ;)

Powodzenia w rozwoju, przyda się pewnie :D

P.S to nie hejt, ale robiąc taką hucpę chyba wiedzieliście jaka będzie reakcja. Jak poprawicie te rzeczy, to zmienię tą wypowiedz.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
8 minut temu, Pantoflarzek napisał:

"unikalne ikony" - polska cebula much.

Strona to zwykły bootstrap którego nawet się wam nie chciało ogarnąć żeby nie wyglądął jak psu z dupy wyjęty. Brak słów. Jak już się tym chwalicie, to ogarnijcie to chociaż żeby nie chciało się rzygać jak się na to patrzy. Ja rozumiem że każdy ma swój gust, ale minimum czyli zasady UI oraz oczo-normalnych kolorów to chyba nie czarna magia.

Prezentacja, jak na "legendę" uboga w sumie o wszystko - nie napisaliście tam nic ciekawego. Doświadczenie 4 letnie? Tak, to dopisz jeszcze żeś ręcznie składał VPS'a na którym stoicie. Niby takie doświadczenie a kardynalne błędy na sam początek popełnione ;)

Powodzenia w rozwoju, przyda się pewnie :D

P.S to nie hejt, ale robiąc taką hucpę chyba wiedzieliście jaka będzie reakcja. Jak poprawicie te rzeczy, to zmienię tą wypowiedz.

Dziękujemy za wyrażenie opinii. Co do strony jest w trakcie robienia a co do prezentacji napisaliśmy podstawy nie będziemy się rozpisywać bo komu by się to chciało czytać.

Opublikowano
2 minuty temu, _Robak napisał:

Dziękujemy za wyrażenie opinii. Co do strony jest w trakcie robienia a co do prezentacji napisaliśmy podstawy nie będziemy się rozpisywać bo komu by się to chciało czytać.

Poszanowanie użytkownika level 100.

Wychodze stąd bo strach się bać do jakich kolejnych wniosków dojdziesz.

Pozdrawiam cieplutko, życzę sukcesów.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Legenda? Już to czytam setni raz.. xD

4 letnie doświadczenie w czym? Robieniu TeamSpeak'a który ma mniej niż 100 osób za każdym razem?

Mam przeczucie że 5 latek by zrobił lepszą stronę w 5minut, dajcie komuś doswiadczonemu zrobić to żeby to miało ręce i nogi..

Neutral jak narazie.

Opublikowano
3 minuty temu, Casual napisał:

Legenda? Już to czytam 3 xD

4 letnie doświadczenie w czym? Robieniu TeamSpeak'a który ma mniej niż 100 osób za każdym razem?

Mam przeczucie że 5 latek by zrobił lepszą stronę w 5minut, dajcie komuś doswiadczonemu zrobić to żeby to miało ręce i nogi..

Neutral jak narazie.

Och i tej ból dupy, nie ma o co się przyczepić to o byle co czyli o ludzi na serwerze jej!!!

009.png

Opublikowano

Kolejni którzy uważają się za legendę, a tak naprawdę są gównem które potrafi tylko następujące rzeczy:

- massbany,

- Pierdolić farmazony o innych,

- Zgłaszać licencję.

Cloud ja nic do ciebie nie mam ale to co za przeproszeniem odpierdalacie to.już przerasta wszystko. Dosłuchałem się ostatnio na bahu też o tobie trochę i zgadzam się z zdaniem Roberta.

Nawiazałeś również do tego że kupisz licencję nawet jak masz zamiar pracować po 16h dziennie, człowieku kogoś to interesuje? Jeśli masz tak słabo wypłacalnego pracodawcę to po co robisz swój serwerek? ;)

Następna rzecz, zrobiliście rzecz naprawdę chamską i nie właściwą w obec mojego serwera, podczas mojej nie obecności wraz z ReQiem (Ofensywny) zrobiliście massbana oraz poprostu rozwaliliście styl, co wam to dało? Satysfakcję? Dowartościowanie? 

Po waszych akcjach widzisz sam jaką macie roztarganą opinię.

Dobra lecimy dalej, masz dłuższy staż niż tak zwany "TSMG", powiedz mi co z tego? Jakbym prowadził swój serwer dłużej od ciebie to bym się uważał za legendę? Bo osiągnąłem próg 219 osób? No właśnie nie. Legendami mogą się nazywać grywamtu bądź pol-speak albo forgame którego pamięta nie mała ilość osób.

To chyba od mnie ostatnia sprawa. Jeśli usłyszę coś z twoich ust na mój temat coś względem innych to naprawdę nie życzę ci nic złego człowieku w życiu ale naprawdę może się źle to skończyć, kiedyś przesadzisz i naprawdę ktoś coś może zrobić.

Serwer neutral. (Tak neutral bo nie mam zamiaru wywoływać dram jak wy to ciągle potraficie gałgany.).

Pozdrawiam cieplutko <3

Opublikowano
Przed chwilą, !х5rnι napisał:

Kolejni którzy uważają się za legendę, a tak naprawdę są gównem które potrafi tylko następujące rzeczy:

- massbany,

- Pierdolić farmazony o innych,

- Zgłaszać licencję.

Cloud ja nic do ciebie nie mam ale to co za przeproszeniem odpierdalacie to.już przerasta wszystko. Dosłuchałem się ostatnio na bahu też o tobie trochę i zgadzam się z zdaniem Roberta.

Nawiazałeś również do tego że kupisz licencję nawet jak masz zamiar pracować po 16h dziennie, człowieku kogoś to interesuje? Jeśli masz tak słabo wypłacalnego pracodawcę to po co robisz swój serwerek? ;)

Następna rzecz, zrobiliście rzecz naprawdę chamską i nie właściwą w obec mojego serwera, podczas mojej nie obecności wraz z ReQiem (Ofensywny) zrobiliście massbana oraz poprostu rozwaliliście styl, co wam to dało? Satysfakcję? Dowartościowanie? 

Po waszych akcjach widzisz sam jaką macie roztarganą opinię.

Dobra lecimy dalej, masz dłuższy staż niż tak zwany "TSMG", powiedz mi co z tego? Jakbym prowadził swój serwer dłużej od ciebie to bym się uważał za legendę? Bo osiągnąłem próg 219 osób? No właśnie nie. Legendami mogą się nazywać grywamtu bądź pol-speak albo forgame którego pamięta nie mała ilość osób.

To chyba od mnie ostatnia sprawa. Jeśli usłyszę coś z twoich ust na mój temat coś względem innych to naprawdę nie życzę ci nic złego człowieku w życiu ale naprawdę może się źle to skończyć, kiedyś przesadzisz i naprawdę ktoś coś może zrobić.

Serwer neutral. (Tak neutral bo nie mam zamiaru wywoływać dram jak wy to ciągle potraficie gałgany.).

Pozdrawiam cieplutko <3

Ja też do ciebie nic nie mam ;) o zgłoszeniu nie poszło od mojej osoby  po prostu osoba ;) która myśli że jest kimś to jest nikim mass ban nie  został zrobiony ode mnie tylko przez 2 osobę która chciała dołączyć wiec w czym rzecz :) a potem uciekła można powiedzieć z swojego błędu i mam nadzieje ze tego żałuje ,  mamy tyle użytkowników ponieważ też leciały w naszą stronę mass bany, włamy,ataki przez rożne można powiedzieć ddosy,linkii ;)

chciałbym przeprosić cię w tym miejscu za to co się można zdarzyło przez niby mój błąd , mój serwer tez na tym ucierpiał ponieważ straciłem dobre 300 użytkowników , myślisz że czasami nie wspominam dawnych czasów ? co żle zrobiłem i dla kogo ? co tu

a co do spin ;) ? więcej moja noga na supporcie ts3bahu nie powstanie ;) ponieważ to niby ja robię bagno ale jak polowa wie to robią klienci ....

Kochani aktualnie Strona została poprawiona mam nadzieje że żadnych bogów nie będzie.

Również naprawiony został panel rang ;)

aBBJCq0.png

Opublikowano
10 minut temu, Cloud156 napisał:

Ja też do ciebie nic nie mam ;) o zgłoszeniu nie poszło od mojej osoby  po prostu osoba ;) która myśli że jest kimś to jest nikim mass ban nie  został zrobiony ode mnie tylko przez 2 osobę która chciała dołączyć wiec w czym rzecz :) a potem uciekła można powiedzieć z swojego błędu i mam nadzieje ze tego żałuje ,  mamy tyle użytkowników ponieważ też leciały w naszą stronę mass bany, włamy,ataki przez rożne można powiedzieć ddosy,linkii ;)

chciałbym przeprosić cię w tym miejscu za to co się można zdarzyło przez niby mój błąd , mój serwer tez na tym ucierpiał ponieważ straciłem dobre 300 użytkowników , myślisz że czasami nie wspominam dawnych czasów ? co żle zrobiłem i dla kogo ? co tu

a co do spin ;) ? więcej moja noga na supporcie ts3bahu nie powstanie ;) ponieważ to niby ja robię bagno ale jak polowa wie to robią klienci ....

Kochani aktualnie Strona została poprawiona mam nadzieje że żadnych bogów nie będzie.

Również naprawiony został panel rang ;)

I takie nastawienie szanuję, przeprosiny przyjmuję bo urazy ja nie trzymam.

Życzę powodzenia w prowadzeniu serwera oraz dalszego rozrostu.

Miłej nocy.

Opublikowano
1 godzinę temu, zdzichu13221 napisał:

Ta domena jest nie odpowiednia ts-niefajny.pl bardziej pasuje 

Ta opinia nic nie wnosi wiec się zastanawiam czy nabijasz posty czy próbujesz być śmieszny :).

Opublikowano

Ts-fajny no kurwa nie do końca, nie potrafią zrobić nic oryginalnego kradną ikonki, mass banują serwery i takie coś ma prawo nazwać się legendą? xD
Śmieszy mnie ta administracja jak i w sumie cały projekt nie polecam. ;)  

Pasjonat
Opublikowano
1 godzinę temu, Konkol00 napisał:

Ts-fajny no kurwa nie do końca, nie potrafią zrobić nic oryginalnego kradną ikonki, mass banują serwery i takie coś ma prawo nazwać się legendą? xD

jak już coś piszesz że banujemy serwery to jakie? i dowód, a ikonki będą zmienione.

Opublikowano
2 godziny temu, Konkol00 napisał:

Właścicielem ikonek jest @Maja..a nie ty więć to nie ty decydujesz kto będzie z ich korzystał, rozmawiałem z Mają i zgodziła się na korzystanie więc ikony zostają pionku ;). Co do mass banów proszę o dowody a śmieszy mnie to twoja sprzedajność się ;).

Opublikowano
1 minutę temu, _Robak napisał:

Właścicielem ikonek jest @Maja..a nie ty więć to nie ty decydujesz kto będzie z ich korzystał, rozmawiałem z Mają i nie zgodziła się na korzystanie więc ikony będą zmienione na jej życzenie nie twoje pionku ;). Co do mass banów proszę o dowody a śmieszy mnie to twoja sprzedajność się ;). Ikonki zostaną zmienione w trakcie 12 godzin dziękuję.

Kolego nawet nie wiesz, co kopiujesz :) Masz 3 różne wzory ikonek na serwerze z czego połowa jest moja druga połowa ikonek jest @Maja.. a resztę po prostu pobrałeś z neta ;) 
Więc nie pisz bzdur bo, nawet nie wiesz co pobierasz ;) dorośnij a potem bierz się za prowadzenie serwera i bycie jego technikiem. :)

Opublikowano
1 minutę temu, Konkol00 napisał:

Kolego nawet nie wiesz, co kopiujesz :) Masz 3 różne wzory ikonek na serwerze z czego połowa jest moja druga połowa ikonek jest @Maja.. a resztę po prostu pobrałeś z neta ;) 
Więc nie pisz bzdur bo, nawet nie wiesz co pobierasz ;) dorośnij a potem bierz się za prowadzenie serwera i bycie jego technikiem. :)

Skoro tak twierdzisz napisałeś ze ,,pobrałeś z neta'' czyli ktoś je udostępnił a więc oznacza ze są publiczne.

Opublikowano

Skoro tak twierdzisz napisałeś ze ,,pobrałeś z neta'' czyli ktoś je udostępnił a więc oznacza ze są publiczne.

Człowieku mnie, nie interesują te ikonki pobrane z neta... Interesują mnie tylko, te które ukradłeś mi więc proszę użyj trochę mózgu, bo aż mi przykro czasami jak widzę co piszesz.
Mam nadzieję że teraz, zrozumiałeś.
Dobranoc.

Opublikowano
1 minutę temu, Konkol00 napisał:

Człowieku mnie, nie interesują te ikonki pobrane z neta... Interesują mnie tylko, te które ukradłeś mi więc proszę użyj trochę mózgu, bo aż mi przykro czasami jak widzę co piszesz.
Mam nadzieję że teraz, zrozumiałeś.
Dobranoc.

Okej to napisze ci to inaczej i drukowanymi żebyś jedno zrozumiał nie będę się z gównem pierdolił bo mam do ciebie totalny diss-respect : IKONKI ZOSTAJĄ NA TS-FAJNY.PL I NIE ZOSTAJĄ ZMIENIONE :).

Opublikowano

Okej to napisze ci to inaczej i drukowanymi żebyś jedno zrozumiał nie będę się z gównem pierdolił bo mam do ciebie totalny diss-respect : IKONKI ZOSTAJĄ NA TS-FAJNY.PL I NIE ZOSTAJĄ ZMIENIONE :).

To właśnie pokazuje twój poziom, jak i tego serwera ;) z tymi ikonkami jeszcze zobaczymy a co do serwera jeszcze raz serdecznie nie polecam. 
Żegnam. 

Opublikowano
4 minuty temu, Konkol00 napisał:

To właśnie pokazuje twój poziom, jak i tego serwera ;) z tymi ikonkami jeszcze zobaczymy a co do serwera jeszcze raz serdecznie nie polecam. 
Żegnam. 

To nie pokazuje poziom naszego serwera tylko twój poziom a ja po prostu  zniżam się do twojego poziomu ;). Ponieważ inaczej byś nie zrozumiał ;).

Żegnam

Opublikowano

Skończcie robić syf w temacie. Odbiegacie od głównej tematyki, przeklinacie i się wyzywanie. Kolejne posty będą karane ostrzeżeniami. 

Opublikowano
Dnia 14.8.2017 o 18:29, Cloud156 napisał:

Tylko ja mam większy staż od tsmg ;) od tego zacznijmy ja spin nie robię one same przychodzą ;) a ts był kiedyś potrzebny teraz po prostu postanowiliśmy postawić na swoim żeby nie mieć tych krytyk przez moje błędy ;) jeżeli cię uraziłem to przepraszam ;) nie chciałem

@√єєση

Dziękuje za opinię ;)

Większy staż? czy wiesz że nasz teamspeak istniał już za czasów ts2? wtedy prowadziliśmy jeszcze minecrafta i kilka innych serwerów :) co prawda domena przez 2 miesiące była niczyja lecz potem ja wróciłem i zakupiłem ją na nowo :)

// DO ADMINISTRACJI

Prosze o zmiane nazwy tematu, koledzy znów chcą ukraść coś innemu serwerowi.

Opublikowano
6 godzin temu, Grenus napisał:

Większy staż? czy wiesz że nasz teamspeak istniał już za czasów ts2? wtedy prowadziliśmy jeszcze minecrafta i kilka innych serwerów :) co prawda domena przez 2 miesiące była niczyja lecz potem ja wróciłem i zakupiłem ją na nowo :)

// DO ADMINISTRACJI

Prosze o zmiane nazwy tematu, koledzy znów chcą ukraść coś innemu serwerowi.

Mogłeś sobię nawet mieć ts'a za czasów ts1 i co kogo to obchodzi bo wątpię żeby to coś zmieniło. Pokaż mi prawa autorskie do nazwy tematu to zmienimy ;). Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...