Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS-FAJNY.PL - Legenda Powraca

_Robak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako Właściciel mogę sam potwierdzić że administracja jest ogarnięta oferujemy unikalne ikony ;) co tu opisywać . Wbij zobacz ;)

aBBJCq0.png

Opublikowano

Nie polecam . Właściciel @Cloud156 ma problemy z głowką , serwer miał kilka mass banów , Cloud się chwali swoimi umiejętnościami jaki to on nie jest i zablokuje wszystkim licencje . Wbijacie na własną odpowiedzialność są o wiele lepsze teamspeaki :)

Opublikowano
Przed chwilą, Makumba111 napisał:

Nie polecam . Właściciel @Cloud156 ma problemy z głowką , serwer miał kilka mass banów , Cloud się chwali swoimi umiejętnościami jaki to on nie jest i zablokuje wszystkim licencje . Wbijacie na własną odpowiedzialność są o wiele lepsze teamspeaki :)

Dziękuje za opinię każdy popełnia błędy czasami trzeba z tym skoczyć  ;)  ;)

aBBJCq0.png

Opublikowano

@Cloud156 skąd wiesz czy posiadam jakiś serwer ? . Ikonki hmm może i ci miałem dać , ale nie dam ci :) , nie interesuje mnie też to kogo one były . masz problemy z głową to jest pewne ;) . Legenda Powraca jaką wy legendą jesteście ?

Opublikowano

@Cloud156 skąd wiesz czy posiadam jakiś serwer ? . Ikonki hmm może i ci miałem dać , ale nie dam ci :) , nie interesuje mnie też to kogo one były . masz problemy z głową to jest pewne ;) . Legenda Powraca jaką wy legendą jesteście ?

Po co robisz dym ? czego tutaj szukasz ;) ? napisałem jasno każdy popełnia błędy tak ? jeżeli coś skierowałem nie jasno w twoim kierunku to przepraszam ;)

aBBJCq0.png

Opublikowano

To fajna legenda powraca? Ile to już legend? Tsmg miał na tematach Legenda Powraca ty... kto jeszcze.

Nie wiem czy polecić serwer od jakiegoś czasu same spiny są.

Powodzenia.

Opublikowano
Przed chwilą, √єєση napisał:

To fajna legenda powraca? Ile to już legend? Tsmg miał na tematach Legenda Powraca ty... kto jeszcze.

Nie wiem czy polecić serwer od jakiegoś czasu same spiny są.

Powodzenia.

Tylko ja mam większy staż od tsmg ;) od tego zacznijmy ja spin nie robię one same przychodzą ;) a ts był kiedyś potrzebny teraz po prostu postanowiliśmy postawić na swoim żeby nie mieć tych krytyk przez moje błędy ;) jeżeli cię uraziłem to przepraszam ;) nie chciałem

@√єєση

Dziękuje za opinię ;)

aBBJCq0.png

Opublikowano

Opinia jest moja i nie kieruje się tym co inni piszą.

serwer jest prowadzony przez zgraną załogę oczywiście Cloud ma swoje zachowanie inne jak każdy ale zawsze można się dogadać i w spokoju pogadać co do dołączeniu robaka do ekipy to ujmę tak że każdy się zmienia i u robaka po rozmowie z nim idzie na + serwer polecam z tego powodu żę administracje są otwarci na wszelką pomoc i mają duże ambicje co do serwera i chcą go rozwijać a teraz ogółem

+ # Boty muzyczne

+ # Miła administracja
+ # Automatyzacja
+ # Strona serwera

a teraz kilka minusów:

- # Spacery które są pomieszane 

- # Różne style ikon

w skrócie polecam i liczę że wszystko się poprawi i będziecie się dalej starać jak staracie.

Opublikowano
Przed chwilą, Emos76 napisał:

serwer jest prowadzony przez zgraną załogę oczywiście Cloud ma swoje zachowanie inne jak każdy ale zawsze można się dogadać i w spokoju pogadać co do dołączeniu robaka do ekipy to ujmę tak że każdy się zmienia i u robaka po rozmowie z nim idzie na + serwer polecam z tego powodu żę administracje są otwarci na wszelką pomoc i mają duże ambicje co do serwera i chcą go rozwijać a teraz ogółem

+ # Boty muzyczne

+ # Miła administracja
+ # Automatyzacja
+ # Strona serwera

a teraz kilka minusów:

- # Różne style ikon

w skrócie polecam i liczę że wszystko się poprawi i będziecie się dalej starać jak staracie.

Dziękujemy za opinię ;) napewno te minusy zostaną naprawionę ;)

aBBJCq0.png

Opublikowano
1 minutę temu, Emos76 napisał:

+ # Boty muzyczne

+ # Miła administracja
+ # Automatyzacja
+ # Strona serwera

a teraz kilka minusów:

- # Różne style ikon

Dziękujemy za wyrażenie swej opinii. Postaramy się poprawić błędy które zauważyłeś ;).

Opublikowano
Przed chwilą, anty R4P3 napisał:

Najlepszy Serwer jaki może być , z czystym sercem polecam na prawdę ogarnięta załoga prowadzi serwer Pozdrawiam :D

Dziękujemy za opinię ;) pozdrawiamy !!

aBBJCq0.png

Opublikowano

Proszę państwa teraz takie coś...

Wpisujemy TS-FAJNY.PL

Następnie mamy takie coś jak menu.

Screenshot_18.png

Wchodzimy w...

Screenshot_19.png

Następnie jest oto lista banów.

Screenshot_20.png

Ok dobra lecimy dalej.

Gdy już wbiliśmy na ten cały lista banów to dajemy tam

Screenshot_21.png

a następnie ukazuje się nam statystyki serwera.

Screenshot_22.png

Ok dobrze jest git ale patrz teraz.

Wciskamy

Screenshot_23.png

i ukazuje się nam

Screenshot_24.png

Inna lista banów.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Przed chwilą, √єєση napisał:

Proszę państwa teraz takie coś...

Wpisujemy TS-FAJNY.PL

Następnie mamy takie coś jak menu.

Screenshot_18.png

Wchodzimy w...

Screenshot_19.png

Następnie jest oto lista banów.

Screenshot_20.png

Ok dobra lecimy dalej.

Gdy już wbiliśmy na ten cały lista banów to dajemy tam

Screenshot_21.png

a następnie ukazuje się nam statystyki serwera.

Screenshot_22.png

Ok dobrze jest git ale patrz teraz.

Wciskamy

Screenshot_23.png

i ukazuje się nam

Screenshot_24.png

Inna lista banów.

Pozdrawiam.

Wiem o co chodzi po prostu aktualnie można powiedzieć strona jest w przygotowaniu i psują się urly ;) nawet jak czasami naciśniesz na nadaj rangę  przeniesie cie na stronę która nie istnieje ;) Dzisiaj zostaną wprowadzone poprawki ;) dziękujemy za informację

aBBJCq0.png

Opublikowano

@Cloud156 jak ta strona lata na ddosa jak chce ;)

hmm wydaję się że tylko stronę dajesz radę ;) widocznie port 80 jest odblokowany ? dlatego lata ? pozdrawiam :)

aBBJCq0.png

Opublikowano

Proszę zakończyć tą zbędną dyskusję. Wróćcie do głównej tematyki i zachowajcie trochę kultury. Posty, które się pojawią po moim ostrzeżeniu, a nie będą treściwe zostaną odpowiednio nagrodzone. 

Opublikowano
Przed chwilą, Maja.. napisał:

Proszę zakończyć tą zbędną dyskusję. Wróćcie do głównej tematyki i zachowajcie trochę kultury. Posty, które się pojawią po moim ostrzeżeniu, a nie będą treściwe zostaną odpowiednio nagrodzone. 

Dziękuje ;) jak widać wreście  ktoś zauważył że dzieję się dym i nie potrzebne osoby to komentują ;) pozdrawiam

aBBJCq0.png

Opublikowano
17 minut temu, Makumba111 napisał:

@Cloud156 jak ta strona lata na ddosa jak chce ;)

Powiem ci Makumba , takim zachowaniem nic nie osiągniesz po prostu jesteś żałosny atakując czyjeś serwery pokazujesz tak na prawdę jakim śmieciem jesteś ^^.

Opublikowano
Przed chwilą, anty R4P3 napisał:

Powiem ci Makumba , takim zachowaniem nic nie osiągniesz po prostu jesteś żałosny atakując czyjeś serwery pokazujesz tak na prawdę jakim śmieciem jesteś ^^.

Moim zdaniem najlepiej skączyć tą daremną rozmowę ;) po co się spinać makumba pokazał na co go stać i jak widać lubi się bawić w ataki ;) tylko kiedyś napewno będzie prosil o pomoc ;) zawsze tak jest osoba która się wychyla potem n tym traci i wola kolegów ;) o pomoc ;) 

aBBJCq0.png

Opublikowano
1 minutę temu, vest. napisał:

Chuj nie legenda, zwykłe ścierwo 20 online, które tak naprawdę nie ma prawa bytu w liście ''legend''. :1315_thumbsdown_tone1:

Po co te wulgaryzmy i agresja ;). Ładne 20 osób ;)

65.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...