Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
16 minut temu, DarkSince. napisał:

Ja malygosa tylko sponsoruje, glador cały czas online.

Zróbcie aby z isu talizman i pierscien radosci dało się razem zakładać.. bo kupiłem to i to i nie mozna zakładać razem a czas leci ;x

Opublikowano
2 godziny temu, DarkSince. napisał:

Ja malygosa tylko sponsoruje, glador cały czas online.

Tam coś będzie jeszcze robione czy czekasz aż zdechnie ? 

Opublikowano
3 godziny temu, Fanatic2 napisał:

ile ludzi tu gra?

Ok. 800 online.

1 godzinę temu, DedX napisał:

Tam coś będzie jeszcze robione czy czekasz aż zdechnie ? 

Po wakacjach, aktualnie brak czasu.

Opublikowano

miesiac i nie ma tego serwera jak 5 kolejnych wczesniejszych ktore padly po miesiacu glador wypuszczony jakos w marcu padl i gra na nim moze 20 osob ;p ten tak samo malygos s7 zalosne drugi surek 

Opublikowano
14 minut temu, Kinow napisał:

miesiac i nie ma tego serwera jak 5 kolejnych wczesniejszych ktore padly po miesiacu glador wypuszczony jakos w marcu padl i gra na nim moze 20 osob ;p ten tak samo malygos s7 zalosne drugi surek 

Na glador w godzinach po południowych gra ok. 150-200 osób, więc nie mów mi że serwer padł.

3 godziny temu, Adeczko napisał:

Serwer postawiony na siłe i dla hajsu, przeciez to widac golym okiem.

Zenada z tymi serwerami.

Ja go tylko sponsoruje, moi technicy zajmują się nim jak trzeba, serwer jest udoskonalany i będą wprowadzane aktualizacje, a prawdę mówiąc każdy serwer teraz jest pod pieniądze bo nikt serwerów za darmo nie robi.

Opublikowano
3 minuty temu, DarkSince. napisał:

Na glador w godzinach po południowych gra ok. 150-200 osób, więc nie mów mi że serwer padł.

Ja go tylko sponsoruje, moi technicy zajmują się nim jak trzeba, serwer jest udoskonalany i będą wprowadzane aktualizacje, a prawdę mówiąc każdy serwer teraz jest pod pieniądze bo nikt serwerów za darmo nie robi.

150-200 osob? a na forum 1 osoba moze napisze raz na 5 dni xDD max 10 dni to fajnie masz 

Opublikowano

Yyy.... Glador się wyjebał... a padał już od startu... to trza znowu hajsu natrzepać i odpalić stare gówno... xD 

Nie polecam żadnego serwera tego idioty - szkoda czasu marnować skoro on sam nie potrafi i nigdy nie potrafił go poświęcać dla serwera :)

Żałosne dziecko ... nie wiem jakim pajacem trzeba być żeby próbować sprzedać po raz setny jeden i ten sam szajs :)

Nie polecam :)

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Server sam w sobie zawsze był ciekawy i dobrze wypada jako easy jednakże szkoda, że nie zaszły żadne zmiany i dosłownie nic nie zostało dodane .

Opublikowano
6 godzin temu, Dusher napisał:

Yyy.... Glador się wyjebał... a padał już od startu... to trza znowu hajsu natrzepać i odpalić stare gówno... xD 

Nie polecam żadnego serwera tego idioty - szkoda czasu marnować skoro on sam nie potrafi i nigdy nie potrafił go poświęcać dla serwera :)

Żałosne dziecko ... nie wiem jakim pajacem trzeba być żeby próbować sprzedać po raz setny jeden i ten sam szajs :)

Nie polecam :)

"Glador padał już od startu?" Ciekawe z której strony pajacu jak na nim gralo 1-2k osób nie pamiętam dokładnej liczby już ;) ale serwerek był kosa. Ale jak komuś się już coś nudzi to chyba zmienia serwer nie prawda?

Dodam jeszcze że to jest 1 rework malygosa 1:1 wcześniej był jeszcze ten malygos medium ale był zupełnie inny niż ten ;)

Opublikowano

Podobno projekt został zakupiony, a czemu Ty go wystawiasz?

------------------------------------------------------------------------------

Padnie jak wszystkie inne, to samo, zero zmienionego, nawet prezka.

Powodzenia.

Opublikowano
35 minut temu, mag888 napisał:

"Glador padał już od startu?" Ciekawe z której strony pajacu jak na nim gralo 1-2k osób nie pamiętam dokładnej liczby już ;) ale serwerek był kosa. Ale jak komuś się już coś nudzi to chyba zmienia serwer nie prawda?

Dodam jeszcze że to jest 1 rework malygosa 1:1 wcześniej był jeszcze ten malygos medium ale był zupełnie inny niż ten ;)

Zgubiłeś się synek czy przysłali cię żeby dupy chronić ?? Glador po 2-3 tygodniach od startu już leżał bo ludzie masowo odchodzili i olewali to gówno. I nie grało tam na pewno 1-2 k luda - chyba ze ktoś slepo wierzył w to co "guru powiedział", tylko może z 500-800 a później zostało 50 czy 20... :D Pamiętam tydzień po starcie jak ludzie zaczęli spierdalać haha 

I to nie jest 1 rework malygosa- nie ćpaj tej laktoz z cycka już koleś bo alergii dostałeś. Malygos startował setki razy, w takiej czy innej formie , 3 reworki chyba podstawy były jak nie 4ry, później próba "sprzedania gówna" pod inną nazwą i ze zmienionym "poziomem trudności" i coś tak jeszcze jakaś próba szajsu była - a pamietam bo sam prezki tutaj na forum raportowałem i były usuwane - po 2gim reworku. 

Jak chcesz Darkowi dupe lizać - rób to tak żeby nikt tego oglądać nie musiał bo rzygać się chce - obrońcy serwera niczym obrońcy Hitlera z ONR czy MW i innych... Pożal się boże... 

Gówno i tyle - Dark dołącza do cyrkowej trupy idiotów stawających rework za reworkiem i wyłudzających hajs od naiwnych i tępych ludzi którzy się ciągle nabierają czyli do surka, sensuala. 

I gdyby administracja tego działu "żyła" i regulaminy były by "pilnowane" - już dawno poleciało by to do kosza. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Rozkazuje te gówno wypierdolić do kosza ale to już. SYf jak huj a DarkSince to cieć który nie umie inaczej kasy zarobić tylko stawia serwery a mamuśka na to pozwala . Nie rozumiem jak tak można ludzi w huja robić wypierdalać mi z tym gównem@@@@@@ :sex:

Opublikowano

Prezentacja ze wspomnianym eventem grudniowym robi świetną reklamę serwerowi!

Nie polecam, skoro administracji nie chciało się nawet zadbać o odpowiednie zaprezentowanie serwera, to nie sądzę by chciało się nad nim pracować. Zwykły gotowiec, postoi chwilkę, hajs zacznie się zgadzać i po serwerze.

Opublikowano
58 minut temu, p4w6i napisał:

Usuńcie to szybko! To psuje reputacje wszystkiemu co jest!

To niezłe nabicie posta. Jeśli chodzi o darka tak krytykujecie jego prace jak tylko się da. A jakoś glador na którym gra 100-200 osób aktualnie nadal stoi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...