Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1f6e0.png1f514.png Lista Prac:

✔️ Zablokowano Respienie Bossów Wysokopoziomowych na Mapach na mniejszy Level aby Bossy nie utrudniały graczom rozgrywki
✔️ Dodano Możliwość Szybkiego Zakupu Marmurów Polimorfii w Panelu Gracza
✔️ Wyświetlanie Yang zostało z przeniesione z chatu na mini chat
✔️ Bonusy po osiągnięciu maksymalnej wartości zmieniają Kolor
✔️ Poprawiono Wyświetlanie 6 Bonusu
✔️ Zmieniono Działanie Systemu Dopalaczy oraz Dodano Szybkie Użycie pod F5/F6
✔️Poprawiono Nauke Medali Konnych do Maksymalnie 30 Poziomu
✔️ Poprawiono Zwiększanie Szansy Ulepszania przed Podręcznik Kowala
✔️ Zastąpiliśmy Buty Wiatru stałym Bonusem Szybkości Poruszania się +40
✔️ Umiejętności Pasywne nie będą resetowane podczas Zmiany Profesji przy użyciu Zwoju Powrotu Statusu
✔️ Uporządkowano Kategorie oraz Przedmioty w Item Shop
✔️ Dodano Kupony Smoczych Monet do Item Shopu
✔️ Poprawiono Wytrzymałość Konia Poniżej 11 Poziomu
✔️ Poprawiono Komunikaty w Misjach Badań Metinów oraz Bossów
✔️ Skrócono Czas Oczekiwania w 2 Pierwszych Badaniach Biologa, Drzewca, Wonda-Rim
✔️ Zwiększono % Zwiększonego Doświadczenia w Eliksirach Doświadczenia
✔️ Skrócono Przechodzenie Dungeonu Karijangan
✔️ Skrócono Przechodzenie Dungeonu Mokradła

✔️ Data Przerwy Technicznej: 14-08-2017, godzina: 23:59 2757.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
2 godziny temu, mag888 napisał:

To niezłe nabicie posta. Jeśli chodzi o darka tak krytykujecie jego prace jak tylko się da. A jakoś glador na którym gra 100-200 osób aktualnie nadal stoi.

Człowieku sram na jakieś durne posty... Wybacz nie jara mnie to... To jest kompromitacja by serwer miał 5 reworków i miał prawo istnieć na mpc, forum które trzymało dobry poziom.. Wiadomo co to za osoba jest i, że 1-3 update do gry i the end.. Gracze będą kilka dni i koniec o ile będą... I proszę dowody a nie mity z palca ile osób jest.. Nikomu nie polecam i takie moje zdanie, mam do niego pełne prawo. 

/

Opublikowano
20 minut temu, STOCHU napisał:

to bardzo przekonywujace kolejny rework Malygosa choc dopracowany perfekcyjnie 

co z tego jak po miesiacu nie bedzie juz ludzi a dark nie bedzie wbijac na gre ani na forum tak jak na gladorze teraz ostatnio byl chyba w polowie czerwca i nikt go nie widzial juz a oszukiwal graczy ze beda aktualizacje turnieje itp

]

Opublikowano
1 godzinę temu, Kinow napisał:

co z tego jak po miesiacu nie bedzie juz ludzi a dark nie bedzie wbijac na gre ani na forum tak jak na gladorze teraz ostatnio byl chyba w polowie czerwca i nikt go nie widzial juz a oszukiwal graczy ze beda aktualizacje turnieje itp

]

I tak 90% społeczności metina nie wytrzyma gry jednym serwerze przez miesiąc dlatego serwery upadają, po ch uj przypierd alacie się do administracji jak to nie ich wina tylko chu jowych graczy...

Opublikowano
1 godzinę temu, N'Skillz napisał:

I tak 90% społeczności metina nie wytrzyma gry jednym serwerze przez miesiąc dlatego serwery upadają, po ch uj przypierd alacie się do administracji jak to nie ich wina tylko chu jowych graczy...

Czyli to nasza wina, że administracja wyjebuje sobie na serwery? Fajnie, że w końcu to nam - graczom uświadomiłeś. Następnym razem jak jakiś administrator się obrazi to wyślemy list z przeprosinami bo to pewnie nasza wina, że większość administratorów bierze kasę i spierdala. Tak dla przykładu podam Barię. 

Opublikowano
1 godzinę temu, N'Skillz napisał:

zobacz typie na http://www.forum.glador-mt2.pl/  jak sie trzyma dark byl ostatnio na forum 2 miechy temu i olal serwer ;] a potem sie wypowiadaj to jego 5 serwer chyba ktory ma juz w dupie bo olewa go i zostawia w pyzdu 

Opublikowano

Nie pisałem o tym serwerze tylko ogólnie. Zawsze jest ta sama gadka nie zagram bo serwer na miesiąc a nawet tyle nie ugracie bo na kolejny serwer lecicie i przez to nie ma  żadnego porządnego serwera bo wszystko pada z powodu braku graczy, to jest chore zamknięte koło.

Opublikowano
19 godzin temu, p4w6i napisał:

Człowieku sram na jakieś durne posty... Wybacz nie jara mnie to... To jest kompromitacja by serwer miał 5 reworków i miał prawo istnieć na mpc, forum które trzymało dobry poziom.. Wiadomo co to za osoba jest i, że 1-3 update do gry i the end.. Gracze będą kilka dni i koniec o ile będą... I proszę dowody a nie mity z palca ile osób jest.. Nikomu nie polecam i takie moje zdanie, mam do niego pełne prawo. 

to forum przestało trzymać poziom kilka lat temu

8 godzin temu, STOCHU napisał:

to bardzo przekonywujace kolejny rework Malygosa choc dopracowany perfekcyjnie 

perfekcyjnie xD to jest bardziej niedopracowane, niż pierwszy easy malygosa, także pls

prezentacja, a serwer to dwie różne rzeczy, ale tak to jest jak trzeba szybki skok na hajs zrobić

tenor.gif

Opublikowano

PO nie leci z map niższych niż nasz lvl tak ma być? /  Po zakupie większej ilości marmurów po przelogowaniu wszystkie znikają i zostaje nam 1

Opublikowano
16 godzin temu, N'Skillz napisał:

Nie pisałem o tym serwerze tylko ogólnie. Zawsze jest ta sama gadka nie zagram bo serwer na miesiąc a nawet tyle nie ugracie bo na kolejny serwer lecicie i przez to nie ma  żadnego porządnego serwera bo wszystko pada z powodu braku graczy, to jest chore zamknięte koło.

Ale ty pierdolisz jak naćpany albo niespełna rozumu. Nie wiem czego się naoglądałeś albo naczytałeś ale trochę cię człowieku żal skoro tak myślisz. Wszystko pada bo ludzie w porównaniu do Ciebie w większości mają mózg i potrafią go używać - i zdawać sobie sprawę z tego kto stawia gówno i syf pod trzepanie hajsu. Bo tej drugiej grupy - tych co stawiają serwer do grania jest coraz mniej i coraz rzadziej się zdarzają. A nie jeden raz wystarczy przejrzeć prezentację, wystarczy wiedzieć kto się za "stawianie" bierze czy kto w serwerze palce macza - i sprawa się wyjaśnia. 

Nikt nie pójdzie grać na gówno, do idioty który nie potrafi nic porządnego zrobić poza reworkiem czy gotowcem na którym nawet nie chciało się nikomy zmieniać nazw i na oko widać że to "kopiuj wklej". Albo do takiego który co miesiąc zamyka serwer bo samych graczy nie potrafi zatrzymać - nazbierał dość hajsu od naiwnych więc zamknie, zmieni nazwę odczeka i odpali na nowo... 

Nie wiem w jakim świecie żyjesz, może zatrzymałeś się gdzieś w okolicach 2010 -2012 roku ale wypadało by się obudzić , nie uważasz ?? Bo pierdolisz głupoty jakich mało. Ludzie sami decydują co jest dobre a co nie - a jeśli serwer pada - to znaczy że gówno jest i był warty i spierdzielają z niego szukać czegoś innego. 

Porządnego serwera nie ma - bo nie ma porządnych twórców. Same zjeby chytre na hajs, leniwe i nie potrafiące myśleć. Wiec skończ walić że to wina ludzi - to wina tych co za stawianie serwerów się biorą. Skoro nie potrafią niech może lepiej idą cycka ssać - bo obecnie jest to 90% "twórców". 

A co do obecnego serwera czyli Malygosa - przecież on to zamknie za tydzień dwa, skoro nawet nie sprawdzone i postawione na byle ile... Dark - żal mi cię typie. Wstydź się. Licz hajs i spierniczaj od stawiania serwerów jak najdalej. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano
9 godzin temu, Dusher napisał:

Ale ty pierdolisz jak naćpany albo niespełna rozumu. Nie wiem czego się naoglądałeś albo naczytałeś ale trochę cię człowieku żal skoro tak myślisz. Wszystko pada bo ludzie w porównaniu do Ciebie w większości mają mózg i potrafią go używać - i zdawać sobie sprawę z tego kto stawia gówno i syf pod trzepanie hajsu. Bo tej drugiej grupy - tych co stawiają serwer do grania jest coraz mniej i coraz rzadziej się zdarzają. A nie jeden raz wystarczy przejrzeć prezentację, wystarczy wiedzieć kto się za "stawianie" bierze czy kto w serwerze palce macza - i sprawa się wyjaśnia. 

Nikt nie pójdzie grać na gówno, do idioty który nie potrafi nic porządnego zrobić poza reworkiem czy gotowcem na którym nawet nie chciało się nikomy zmieniać nazw i na oko widać że to "kopiuj wklej". Albo do takiego który co miesiąc zamyka serwer bo samych graczy nie potrafi zatrzymać - nazbierał dość hajsu od naiwnych więc zamknie, zmieni nazwę odczeka i odpali na nowo... 

Nie wiem w jakim świecie żyjesz, może zatrzymałeś się gdzieś w okolicach 2010 -2012 roku ale wypadało by się obudzić , nie uważasz ?? Bo pierdolisz głupoty jakich mało. Ludzie sami decydują co jest dobre a co nie - a jeśli serwer pada - to znaczy że gówno jest i był warty i spierdzielają z niego szukać czegoś innego. 

Porządnego serwera nie ma - bo nie ma porządnych twórców. Same zjeby chytre na hajs, leniwe i nie potrafiące myśleć. Wiec skończ walić że to wina ludzi - to wina tych co za stawianie serwerów się biorą. Skoro nie potrafią niech może lepiej idą cycka ssać - bo obecnie jest to 90% "twórców". 

A co do obecnego serwera czyli Malygosa - przecież on to zamknie za tydzień dwa, skoro nawet nie sprawdzone i postawione na byle ile... Dark - żal mi cię typie. Wstydź się. Licz hajs i spierniczaj od stawiania serwerów jak najdalej. 

A ten w kolejnej prezentacji narzuca komuś swoje zdanie. Serio masz tak smutne życie, że w każdym dosłownie temacie piszesz takie rzeczy? Nie masz sposobu na życie, że zarzucasz każdemu twórcy serwera, że stawia serwer po hajs? Wyliczasz każdemu brak mózgu, a do tej pory nie użyłeś swojego. Każdy serwer jest pod hajs,a to czy będzie stać dłużej, zależy od tego, czy opłaca się go dalej utrzymywać tj. czy aktualnie gra na nim dużo graczy. To tak jakbyś miał sklep, do którego nikt nie zagląda- nagle zaczniesz dokładać do interesu, co staje się po prostu nieopłacalne i go zamykasz. Rozumiesz to, czy masz za daleko do łba?

Idź do jakiejś pracy, może przestaniesz wiecznie jak ostatnia polska cebula zaglądać do czyjejś kieszeni.

PS. nie gram na tym serwerze, po prostu zauważyłem post, w którym jest 10 gówien na 1 zdanie i zorientowałem się, że ty to ty. Idź do jakiegoś psychologa, bo z tego co tu widzę, masz poważne problemy, za bardzo się grami emocjonujesz. To czy ktoś będzie grał tu i tam, tracił na grę pieniądze, to jego tylko i wyłącznie sprawa, a tobie nic do tego, nie musisz wszędzie wszystkiego obrzydzać tylko dlatego, że albo ci szkoda na cokolwiek złotówki, albo jej po prostu nie posiadasz.

Amen.

Opublikowano

Skrzynie zombie praktycznie w ogóle nie dropią / głowy ani odłamki metków nie lecą z mapy 220 / Nie ma misji z metkami ani bossami (mapa 220)

Opublikowano
Dnia 16.08.2017 o 17:54, boooom123 napisał:

A ten w kolejnej prezentacji narzuca komuś swoje zdanie. Serio masz tak smutne życie, że w każdym dosłownie temacie piszesz takie rzeczy? Nie masz sposobu na życie, że zarzucasz każdemu twórcy serwera, że stawia serwer po hajs? Wyliczasz każdemu brak mózgu, a do tej pory nie użyłeś swojego. Każdy serwer jest pod hajs,a to czy będzie stać dłużej, zależy od tego, czy opłaca się go dalej utrzymywać tj. czy aktualnie gra na nim dużo graczy. To tak jakbyś miał sklep, do którego nikt nie zagląda- nagle zaczniesz dokładać do interesu, co staje się po prostu nieopłacalne i go zamykasz. Rozumiesz to, czy masz za daleko do łba?

Idź do jakiejś pracy, może przestaniesz wiecznie jak ostatnia polska cebula zaglądać do czyjejś kieszeni.

PS. nie gram na tym serwerze, po prostu zauważyłem post, w którym jest 10 gówien na 1 zdanie i zorientowałem się, że ty to ty. Idź do jakiegoś psychologa, bo z tego co tu widzę, masz poważne problemy, za bardzo się grami emocjonujesz. To czy ktoś będzie grał tu i tam, tracił na grę pieniądze, to jego tylko i wyłącznie sprawa, a tobie nic do tego, nie musisz wszędzie wszystkiego obrzydzać tylko dlatego, że albo ci szkoda na cokolwiek złotówki, albo jej po prostu nie posiadasz.

Amen.

Narzucam zdanie ?? Synek masz jakieś kompleksy, problemy czy co ?? Czy sie w Hitlera bawisz i uważasz że ktoś czegoś nie może bo ty tak powiesz ?? Weź spierdalaj z takimi tekstami bo widać jaki ułomny jesteś skoro twierdzisz że 10ty rework nie jest pod hajs :D 

Ja bym ci radził dzieciaku serio albo wyjść czasem z domu, albo oderwać się od koma i wirtualnych "kumpli" bo robisz z siebie większego idiotę niż Dark z kolejnym Malygosem :D 

Moze jeszcze mam prosić o pozwolenie pociotków Adolfa czy KAczyńskiego ( w sumie po jednych pieniadzach ) na pisanie i wyrażanie zdania bo jak widac chyba o to ci chodzi - skoro uwazasz i masz czelność twierdzić że mi tego nie wolno ?? Wlasne Ego cię przerasta czy uważasz się za lepszą rasę i będziesz mówił kto może się w temacie wypowiadać a kto nie ??? A moze po prostu nie dorosłeś do tego co by zdać sobei sprawę że jesteś tylko "cyferką nic nie znaczącą" na FORUM gdzie każdy ma prawo napisać / powiedzieć na temat serwera to co chce i co myśli - a sądząc po ilosci ludzi na serwie i gównie jakie Dark znowu sprzedał ( mam na myśli to że serwer jest rozjebany jak Natasza - Ruska 90 letnia kurwa , i sypie się bug za bugiem ) raczej nie tylko ja mam takie zdanie :D 

Bekowy typku jesteś. A ten serwer za niedługo przejdzie kolejny rework i powstamie pod nową nazwą... Bo za parę dni ten szajs zamkną :)

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ten Darek to jaja se robi od dawna wiadomo że robił serwery pod hajs ale teraz przesada x5 Malgyos, x3 GladoR człowieku nawet osioł szybciej by sie czegoś nauczył. Jak najbardziej nie polecam chyba ze chcecie dorobić Darka i nie widzieć go przez 2 miesiące do kolejnego patcha.

49945496407446987479.jpg

• Kubek zmienił(a) tytuł na Malygos [Dedyk] [Easy/Medium]
Opublikowano
Dnia 17.08.2017 o 20:30, Dusher napisał:

Narzucam zdanie ?? Synek masz jakieś kompleksy, problemy czy co ?? Czy sie w Hitlera bawisz i uważasz że ktoś czegoś nie może bo ty tak powiesz ?? Weź spierdalaj z takimi tekstami bo widać jaki ułomny jesteś skoro twierdzisz że 10ty rework nie jest pod hajs :D 

Ja bym ci radził dzieciaku serio albo wyjść czasem z domu, albo oderwać się od koma i wirtualnych "kumpli" bo robisz z siebie większego idiotę niż Dark z kolejnym Malygosem :D 

Moze jeszcze mam prosić o pozwolenie pociotków Adolfa czy KAczyńskiego ( w sumie po jednych pieniadzach ) na pisanie i wyrażanie zdania bo jak widac chyba o to ci chodzi - skoro uwazasz i masz czelność twierdzić że mi tego nie wolno ?? Wlasne Ego cię przerasta czy uważasz się za lepszą rasę i będziesz mówił kto może się w temacie wypowiadać a kto nie ??? A moze po prostu nie dorosłeś do tego co by zdać sobei sprawę że jesteś tylko "cyferką nic nie znaczącą" na FORUM gdzie każdy ma prawo napisać / powiedzieć na temat serwera to co chce i co myśli - a sądząc po ilosci ludzi na serwie i gównie jakie Dark znowu sprzedał ( mam na myśli to że serwer jest rozjebany jak Natasza - Ruska 90 letnia kurwa , i sypie się bug za bugiem ) raczej nie tylko ja mam takie zdanie :D 

Bekowy typku jesteś. A ten serwer za niedługo przejdzie kolejny rework i powstamie pod nową nazwą... Bo za parę dni ten szajs zamkną :)

Ojojoj nie napinaj się tak, bo ci żyłka w dupie pęknie.

Z kim tu dyskutować, jak ty ze zrozumieniem czytać nie potrafisz? Wskaż mi gdzie napisałem, że serwery metin2 nie są pod hajs? Bo wydaje mi się, że pisałem coś zupełnie odwrotnego- każdy jest pod hajs, a taki dzieciak jak ty z kazdym startem serwera wielce zdziwiony, że kolejny serwer stworzony w celu zarobkowym.

Widzisz? Znowu robisz to co ci zarzuciłem- mam swoje zdanie, a ty coś zaczynasz pisać o polityce, o ego, kuźwa człowieku, co ty wciągasz? Ten fragment, który podkreśliłeś to doskonały przykład na to, że nie rozumiesz co piszesz- dokładnie po to jest forum, żeby wyrazić swoje zdanie, opinię, wrażenia, ale ty srasz na każdy serwer zanim go włączą i jedziesz po każdym( tak jak teraz po mnie próbujesz, lecz z marnym skutkiem), kto ma choćby lekko inne zdanie od twojego.

No i zadam ci pytanie- kto musi wyjsc z domu? Ja, czy ty? Zobacz jak ty sie nad postem spuszczasz, ile agresji, glupich epitetow, określasz mnie dziwnymi przymiotnikami, choc mnie nie znasz, a robisz to przez pryzmat tego, jakie jest moje zdanie na dany temat. No czlowieku, zaścianek i ciemnogród.

Opublikowano
57 minut temu, keleczek napisał:

Opłaca się wbijać na serwer? Dużo ludzi gra? 

Sporo 

• Aive zablokował(a) ten temat
  • Gość odblokował(a) ten temat
Opublikowano
3 godziny temu, jozukisa napisał:

Ile ludzi online?

Ktoś tam gra ^ ^ 

Opublikowano

serwer sztosik, super się gra, ale brak ludzi.. 

gdyby więcej ludzi grało to by nie było lepszego serwa :)

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 18.01.2018 o 01:09, p4w6i napisał:

Kasujcie niedziałające serwery moderatorzy ;)

na tym martwym forum już nie ma administracji xD

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...