Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revalis [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, WeAreLegends napisał:

Już poprawiam Zapraszam na Serwer

Czytam komentarze i wynika to że serwer długo nie pociągnie ;) mam nadzieje ze się użytkownicy mylą co do tego bo z chęcią wbije na dłużej

Opublikowano

Start około Godziny 15:00 Zapraszam

Start za 10 min Zapraszam każego Pozdrawiam 

Zapraszam na Serwer Pozdrawiam

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Bardzo mnie to cieszy Zapraszam na Serwer Pozdrawiam Jutro 16 Start OX

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Nie ma to jak robić serwer na gotowcu i na maszynie 1gb ram pewnie jakaś aruba cloud z voutchera + Właściciel to jest jakiś dzieciak xD . Trace wiare w ludzi

Pasjonat
Opublikowano

Wywaliło mnie z gry i nie mogę się zalogować, 20 osób w grze i maszyna Ci nie wytrzymuje czy jak?!

Opublikowano
Dnia 3.08.2017 o 23:54, WeAreLegends napisał:

Człowiek się uczy całe życie ^-^

a tak wgle co wam zrobiłem że tak mnie ciśniecie wszyscy przecież nie zabrałem wam ani grosza i nie mam zamiaru nigdy odpalać isa robię to dla zabawy lecz jak widać hejterzy zawsze są Pozdrawiam  wiem że to nie jest serwer jaki wy oczekujecie bo wy chcecie wywalić po 100 zł na start gry i zmienić serwer po tygodniu bo wasz ytber odejdzie ... Nigdy cie nie oceniam więc nie tobie mnie oceniać mnie oceni tylko Bóg

Troll czy po prostu efekt jakiegoś idiotycznego ulicznego i do tego polskiego rapu?

Co do serwera.. meh. Serwer jak serwer i tak się szybko wywali, ale pieniążków nie trzeba wpłacać więc można raczej grać.

Opublikowano
4 godziny temu, Hayasho napisał:

Troll czy po prostu efekt jakiegoś idiotycznego ulicznego i do tego polskiego rapu?

Co do serwera.. meh. Serwer jak serwer i tak się szybko wywali, ale pieniążków nie trzeba wpłacać więc można raczej grać.

ziomek. ja słucham PL rapu i nie jestem na tyle "pojebany". serwer pierdolnie za 1tyg max. ;-P

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Zobaczymy każdy swoją date wybrał Zapraszam na Serwer Pozdrawiam

Cytat

Opublikowano

Boicie się o swoje adresy ip? Ludzie... Jest takie coś jak VPN to można zmieniać ADRES AJ-PI

Nie zagram. tej jos :)

Opublikowano

Zapraszam na serwer Codziennie odybawają się eventy :)

Cytat

Opublikowano
26 minut temu, TheParkourPL napisał:

Czy jakiś ogarnięty metińczyk może ocenić server czy wg opłaca się wchodzić?

Jeśli chcesz się pobawić to jak najbardziej zapraszam serwer nie posiada itemshopu więc nie stracisz ani zł :)

Już wkrótce wielka aktualizacja na Serwerze Zwiekszony maxymalny poziom nowe wierzchowce,Kostiumy,fryzury,Oraz wiele innych zmian.Warto czekać na aktualizacje powoli wszystko w swoim czasie aktualnie szykuje się do odpalania mapy na 130 poziom Zapraszam na Serwer Revalis.pl Pozdrawiam

Cytat

Opublikowano
9 godzin temu, WeAreLegends napisał:

Jeśli chcesz się pobawić to jak najbardziej zapraszam serwer nie posiada itemshopu więc nie stracisz ani zł :)

Już wkrótce wielka aktualizacja na Serwerze Zwiekszony maxymalny poziom nowe wierzchowce,Kostiumy,fryzury,Oraz wiele innych zmian.Warto czekać na aktualizacje powoli wszystko w swoim czasie aktualnie szykuje się do odpalania mapy na 130 poziom Zapraszam na Serwer Revalis.pl Pozdrawiam

Ile zajmuje wbicie max lv?

2a0c2mq.png

Opublikowano

Aktualnie jakieś 3/4dni wbijesz maxa. Zapraszam na Serwer 

Cytat

Opublikowano

Witam w dniu dzisiejszym odbędzię się aktualizacja zwiększająca maxymalny poziom do 150!
Dodano również nowy set do pvp na 150 poziom!
Przygotowana została również mapa na 150 poziom która aktualnie będzie niedostępna dla graczy.
Pozdrawiam

Cytat

Opublikowano

Zapraszam Serdecznie na Serwer częste Eventy na serwerze 

:)

Cytat

Opublikowano

Wpadnę

Serwer może i spoko, ale wcale graczy nie ma ;/

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Graczy nie ma dzieki tym co tak hejtowalo ze po tygodniu off będzie a działa i bedzie działac Serwer 

Pozdrawiam

Cytat

• Kubek zmienił(a) tytuł na Revalis [Dedyk] [Easy/Medium]
Opublikowano

W zespole jestem san jak coś a ssa uzupełnie

Cytat

Opublikowano

patrze po komentarzach to troszke kicha xD nie dziala wam strona ? pobralem clienta ale zarejestrowac sie nie moge a chetnie bym zobaczyl co sie dzieje na serwie ;p

Venum

• Aive zablokował(a) ten temat
  • Gość odblokował(a) ten temat
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...