Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[XBOT] LiveHelp - Darmowy LiveHelp na Twój serwer TS3

RazorMeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

R

E

K

L

A

M

A

1kwN2gV.png

Witam, chciałbym wam zaprezentować nowego bota pod serwery TS3 od XBot.

(Xbot) LiveHelp moje autorstwa jest trochę inny od popularnych LiveHelpów.

Darmowa wersja nie posiada współpracy z sinusbotem przez co nie 'mówi'.

Jednak jest bardzo przydatna na serwerach, gdzie użytkownicy zadają głupie pytania typu 'Jak mogę się zarejestrować?', 'Ile kosztuje korzystanie z tego serwera TS3?', 'Chciałbym otrzymać rangę Gracz: CS:GO'.

(XBot) LiveHelp rozwiązuje ten problem! Niżej są opisane jego funkcjonalności.

Od dzisiaj koniec z niepotrzebnym pokowaniem administratorów! Pobierz (Xbot) LiveHelp już dziś i przestań martwić się, że podczas ulubionej rozgrywki dostaniesz Poke'a od bota, po czym wejdziesz na kanał pomocy i użytkownik będzie chciał się tylko zarejestrować....

Dla zainteresowanych dostępną będzie wersja płatna z większymi możliwościami, a także współpracą z sinusbotem!

6456314905483581546047.png

• Rejestracja użytkownika, gdy nie jest zarejestrowany poprzez komendy (!k - kobieta, !m - mężczyzna),
  • !faq - wyświetla faq (Szybkie odpowiedzi na pytania),
  • !my_info - informacje o użytkowniku,
  • dodawanie i zabieranie użytkownikom do wybranych grup serwerowych poprzez komendy !add, !del z możliwością ustawienia limitu,
  • !list - wypisywanie dostępnych grup serwerowych,
  • !admin - wezwanie admina, poki dla administracji, po wezwaniu admina dostępna komenda !exit, aby przestać pokować administratora.

8501914905483581546047.png

Pobierz go z linka który jest na samym dole jak i go rozpakuj.

Wrzuć go na swoją maszynę lecz przed tym wpisz: apt-get install php5.

Jak go już wrzuciłeś nadaj na niego permisje 777 (chmod 777 starter.sh).

Przejdź do folderu gdzie go wrzuciłeś cd home/xbot-livehelp i wpisz komendę ./starter.sh start .

8819714905483581546047.png

Możesz sprawdzić jaki jest błąd przez komendę:

php core.php

4775214905483581546047.png

Opublikowano

Według mnie ten bot jest zbędny bo jeśli uzytkownik ma problem z zarejestrowaniem sie to obstawiam ze bedzie mial jeszcze wiekszy z obsluga tego bota.

Opublikowano
15 minut temu, _Hacker_ napisał:

Według mnie ten bot jest zbędny bo jeśli uzytkownik ma problem z zarejestrowaniem sie to obstawiam ze bedzie mial jeszcze wiekszy z obsluga tego bota.

Myślę, że każdy wchodzący na TS'a umie czytać, a tak poza tym to nie każdy ma problem z rejestracją ;)

Opublikowano

Samo działanie i funkcjonowanie bota jest ok. Ale czy to nie jest zbyt uciążliwe? Moim zdaniem lepiej jest jak Administrator dostanie Poke i udzieli pomocy człowiek człowiekowi.

Fajnie, że udostepnileś.

Opublikowano
8 minut temu, Lukass napisał:

Samo działanie i funkcjonowanie bota jest ok. Ale czy to nie jest zbyt uciążliwe? Moim zdaniem lepiej jest jak Administrator dostanie Poke i udzieli pomocy człowiek człowiekowi.

Fajnie, że udostepnileś.

Może komuś się przyda ;)

Opublikowano
14 minut temu, RazorMeister napisał:

Może komuś się przyda ;)

Możesz zrobić drugiego "LiveHelp" Który działa jak każdy inny. Czyli: 1. Informuje, że administracja została powiadomiona o przybyciu użytkownika na kanał pomocy i jak już to powie to jakaś spokojna muzyczka do oczekiwania :) Myślę, że to będzie o wiele lepsze i sensowniejsze.

Tak, na pewno ktoś skorzysta :) 

Opublikowano
1 minutę temu, Lukass napisał:

Możesz zrobić drugiego "LiveHelp" Który działa jak każdy inny. Czyli: 1. Informuje, że administracja została powiadomiona o przybyciu użytkownika na kanał pomocy i jak już to powie to jakaś spokojna muzyczka do oczekiwania :) Myślę, że to będzie o wiele lepsze i sensowniejsze.

Tak, na pewno ktoś skorzysta :) 

To jest już zrobione, dzisiaj tylko lektora załatwiam XD. Jest to jakby dodatkowa funkcjonalność do tego, a pozostałe można wyłączyć.

Opublikowano
2 minuty temu, RazorMeister napisał:

To jest już zrobione, dzisiaj tylko lektora załatwiam XD. Jest to jakby dodatkowa funkcjonalność do tego, a pozostałe można wyłączyć.

To czekam z niecierpliwością na wydanie! Chętnie przetestuje :) 

Opublikowano
2 minuty temu, Lukass napisał:

To czekam z niecierpliwością na wydanie! Chętnie przetestuje :) 

Dostępne będzie w wersji premium i wersji 1.1 XBota 

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

To niezły LiveHelp. Funkcjonalność? Znikoma. Wiele osób nie czyta czatu a co dopiero wpisywać komendy.

Opublikowano
16 godzin temu, mtts. napisał:

To niezły LiveHelp. Funkcjonalność? Znikoma. Wiele osób nie czyta czatu a co dopiero wpisywać komendy.

Kolego, czy my ci każemy to używać? zrobiliśmy dla użytkowników, to że tobie nie jest potrzebne to nie znaczy że innym leaku.

1.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Catha napisał:

Kolego, czy my ci każemy to używać? zrobiliśmy dla użytkowników, to że tobie nie jest potrzebne to nie znaczy że innym leaku.

Ale po co się unosisz? On ma w 100% racji, że użytkownicy nie czytają czatu a wpisywanie komend dla niektórych użytkowników jest poziom: trudny. Więc, nie nazywaj tego nawet "LiveHelp" bo nie funkcjonuje jak prawdziwy "LiveHelp" Który posiada np. @K-Scripts

Jak najbardziej funkcja nie potrzebna. (Nawet jej na żadnym serwerze nie widziałem) Więc ktoś tu chyba ma rację :( 

Opublikowano
1 godzinę temu, `.Łukasz. napisał:

Ale po co się unosisz? On ma w 100% racji, że użytkownicy nie czytają czatu a wpisywanie komend dla niektórych użytkowników jest poziom: trudny. Więc, nie nazywaj tego nawet "LiveHelp" bo nie funkcjonuje jak prawdziwy "LiveHelp" Który posiada np. @K-Scripts

Jak najbardziej funkcja nie potrzebna. (Nawet jej na żadnym serwerze nie widziałem) Więc ktoś tu chyba ma rację :( 

Po pierwsze, nie porównuj coś darmowe do @K-Scripts, po drugie, co ma tutaj Klasskai?

Jeżeli funkcja nie potrzebna, to po co ludzie jej używają, weż wyjdż.

Życzę miłego dnia.

1.png

Opublikowano
1 minutę temu, Catha napisał:

Po pierwsze, nie porównuj coś darmowe do @K-Scripts, po drugie, co ma tutaj Klasskai?

Jeżeli funkcja nie potrzebna, to po co ludzie jej używają, weż wyjdż.

Życzę miłego dnia.

Podaj mi chodź jeden serwer, który używa tą słabą funkcje? :) widzę, że masz problemy z czytaniem.. Wiesz na czym polega LiveHelp? Dałem przykład, cytując K-Scripts :) Wyjść to ty możesz rano do szkoły i potem kierunek: J.Polski :)

Jak najbardziej funkcja nie potrzebna. (Nawet jej na żadnym serwerze nie widziałem) Więc ktoś tu chyba ma rację :( 

Opublikowano
2 godziny temu, `.Łukasz. napisał:

Podaj mi chodź jeden serwer, który używa tą słabą funkcje? :) widzę, że masz problemy z czytaniem.. Wiesz na czym polega LiveHelp? Dałem przykład, cytując K-Scripts :) Wyjść to ty możesz rano do szkoły i potem kierunek: J.Polski :)

Jak najbardziej funkcja nie potrzebna. (Nawet jej na żadnym serwerze nie widziałem) Więc ktoś tu chyba ma rację :( 

Jest też wersja premium, która gada ale widzę, że jest tu parę Polaków cebulaków, którzy by tylko za darmo wszystko brali i jeszcze narzekają na to i wymagają a sami nic nie potrafią zrobić. Ja wiem, że to trudne ale trzeba się samodoskonalić, proszę o przerwanie tej 'dyskusji', jeżeli się komuś przyda to spk jeżeli nie to trudno ale nie musisz od razu hejtować czyjejś pracy. Znowu to porównywanie darmówki do rzeczy, za którą trzeba zapłacić 150zł. Żenada jak dla mnie (to porównywanie). Jeszcze co do tego polskiego w sql to sam chyba niski poziom masz bo nie pisze się 'nie potrzebna' tylko niepotrzebna (przymiotniki z nie piszemy razem ;)).

Opublikowano
54 minuty temu, RazorMeister napisał:

Jest też wersja premium, która gada ale widzę, że jest tu parę Polaków cebulaków, którzy by tylko za darmo wszystko brali i jeszcze narzekają na to i wymagają a sami nic nie potrafią zrobić. Ja wiem, że to trudne ale trzeba się samodoskonalić, proszę o przerwanie tej 'dyskusji', jeżeli się komuś przyda to spk jeżeli nie to trudno ale nie musisz od razu hejtować czyjejś pracy. Znowu to porównywanie darmówki do rzeczy, za którą trzeba zapłacić 150zł. Żenada jak dla mnie (to porównywanie). Jeszcze co do tego polskiego w sql to sam chyba niski poziom masz bo nie pisze się 'nie potrzebna' tylko niepotrzebna (przymiotniki z nie piszemy razem ;)).

Najłatwiej przyczepić się do błędu ortograficznego ;)

Lepsze są już skrypty na sinusie c:

Opublikowano
1 minutę temu, mtts. napisał:

Najłatwiej przyczepić się do błędu ortograficznego ;)

Lepsze są już skrypty na sinusie c:

To nie ja pierwszy zacząłem się przyczepiać ;). Nikt Ci nie broni brać skryptów na sinusie, serio. Jeszcze jakieś hejty? Wypisz się aż Ci ulży :D

Opublikowano
3 minuty temu, RazorMeister napisał:

To nie ja pierwszy zacząłem się przyczepiać ;). Nikt Ci nie broni brać skryptów na sinusie, serio. Jeszcze jakieś hejty? Wypisz się aż Ci ulży

Dobry poziom, napisz coś co ma sens i przyda się innym.

Opublikowano
11 godzin temu, Maja.. napisał:

Zastopujcie dyskusję nie na temat. Jeśli moje ostrzeżenie nie wystarczy poleca punkty ostrzeżenia. 

Dyskusja jest na temat; o sensie tego „skryptu”.

Niech autor pogodzi się z krytyką i tyle.

Osób trzecich nie potrzebowałem.

Edit: Groźnie się zrobiło, warna dostałem. Szkoda, że bezpodstawny :v

„Post nic nie wnosi do tematu.” No to chyba ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem.

Forum jest do dyskusji.

Opublikowano
1 godzinę temu, RazorMeister napisał:

Na swoim serwerze nic nie posiadam "za darmo".. Nie mam zamiaru udowadniać Ci co potrafię a czego nie bo jesteś jakimś robakiem, który nic nie osiągnął. Udostępniając innym publicznie skrypt, który ma bezsensowne funkcjonowanie to jako użytkownik tego forum mam prawo do oceny i mi nie będziesz zabraniał, że mam nie hejtowac.. Musisz to zaakceptować cebulaku :) Niepotrzeba*. 

@Maja..Dlaczego piszesz, że odbiegamy od tematu? Przecież dyskusja jest na temat skryptu, który owy użytkownik udostępnił a to zwykła krytyka. Forum jest do dyskusji, proponuje wziąść to pod uwagę.

Opublikowano
1 minutę temu, `.Łukasz. napisał:

Na swoim serwerze nic nie posiadam "za darmo".. Nie mam zamiaru udowadniać Ci co potrafię a czego nie bo jesteś jakimś robakiem, który nic nie osiągnął. Udostępniając innym publicznie skrypt, który ma bezsensowne funkcjonowanie to jako użytkownik tego forum mam prawo do oceny i mi nie będziesz zabraniał, że mam nie hejtowac.. Musisz to zaakceptować cebulaku :) Niepotrzeba*. 

@Maja..Dlaczego piszesz, że odbiegamy od tematu? Przecież dyskusja jest na temat skryptu, który owy użytkownik udostępnił a to zwykła krytyka. Forum jest do dyskusji, proponuje wziąść to pod uwagę.

Spoczko, przyjmuje krytykę. Prosiłbym już o zaprzestanie dyskusji bo tylko syf się robi. Z góry dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...