Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział- r6

domino120392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proponuję nowy dział związany z grą rrainbow six siege. 

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege to kolejna odsłona kultowej serii strzelanek taktycznych z widokiem FPP. Gra koncentruje się na walce terrorystów z siłami policji. Oferuje przy tym szeroki zakres destrukcji i modyfikowania otoczenia, co zapewnienia graczowi bogate możliwości taktyczne zarówno podczas szturmów na ufortyfikowane pozycje wroga lub obrony przed atakami.

Rozgrywka w Rainbow Six: Siege rozpoczyna się od wybrania specjalizacji naszego żołnierza. Przed każdym spotkaniem możemy ustalić czy chcemy pokierować tworzącym barykady Castlem, niszczącym je Thermitem, zagłuszającym komunikacje wroga Mutem, Ashem specjalizującym się w wyważaniu drzwi, dysponującym wielkim młotem Sledgem, czy też zatruwającym przeciwników Smokiem. Naturalnie to nie wszystkie klasy postaci, ważnym jest więc umiejętne dobieranie zespołu, by jego poszczególni członkowie uzupełniali się na polu walki. Warto zaznaczyć, że z terrorystami walczymy tylko w trybie kooperacji, a w zmaganiach PvP konkurują ze sobą komandosi podzieleni na drużynę atakującą I broniącą. Strzelaniny odbywają się na niewielkich, stosunkowo ciasnych lokacjach, w których musimy szybko “czyścić” kolejne pomieszczenia, by finalnie pozbyć się przeciwników i uwolnić przetrzymywanego zakładnika lub rozbroić bombę. By tego dokonać nierzadko należy wysadzić ścianę, podłożyć ładunek wybuchowy na podłodze, by spaść na głowę wrogom znajdującym się piętro niżej itd. Z drugiej strony, wcielając się w drużynę broniącą warto barykadować drzwi i fortyfikować swoje pozycje, by nie dać się zaskoczyć atakującym. Tak czy siak, bez ciągłej komunikacji i ustalania dalszych kroków nie zdziała się zbyt wiele w starciu ze zorganizowanym zespołem. Rozgrywka jest szybka i emocjonująca, ale jednocześnie taktyczna, głównie przez zniszczalne środowisko. Silnik produkcji umożliwia niszczenie nie tylko drzwi, ale także barykad i ścian, sprawiając, że pole walki zmienia się dynamicznie w trakcie potyczki, nierzadko wymuszając natychmiastowe modyfikowanie ustalonej wcześniej taktyki.

Źródło: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=24093

Myślę ,że można dać szansę tej grze.

Opublikowano

Myślę, że jak najbardziej – jest masa tematów do dyskusji niczym na reddicie i warto byłoby dodać taki dział.

Opublikowano
19 godzin temu, Marchwj napisał:

Nie widać temat o tej grze na forum, więc po co osobny dział?

Bo jak nie ma działu to jedyne co ludzie mogą napisać to że coś im nie działa i potrzebują pomocy.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jeszcze bym zrozumiał gdyby było jakieś zainteresowanie tą grą w dziale Inne Gry FPP, ale od lipca ubiegłego roku powstały zaledwie 3 tematy na forum związane z tą grą.

819531478353821175209.gif

Opublikowano
2 godziny temu, tripipi napisał:

Jeszcze bym zrozumiał gdyby było jakieś zainteresowanie tą grą w dziale Inne Gry FPP, ale od lipca ubiegłego roku powstały zaledwie 3 tematy na forum związane z tą grą.

A co ludzie mieli pisać ? Mogli pisać jedynie o jakiś problemach. A myśle że molzna spróbowac i zrobić taki dział.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie czytałem tego nawet, ale jestem na TAK.

Gra od bardzo dawna ma bardzo dużą rzesze fanów, co widać po statystykach steam(nie są w to wliczone osoby które mają grę na uplay[niby ubi mówił że więcej osob ma wersje uplay niz steam])

Zaskakuje mnie ze nie ma tutaj ogólnego działu r6, a ludzie nie piszą w tym "inne fpp" bo i tak czekać tam na odp to jest dramat, więc ludzie wolą sobie darować.

Ja rozumiem że cały ubisoft, uplay i ich serwerownia to jest jakiś pierd0lony żart (ale czego oczekiwać od emiratów francuskich))

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...