Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

? Technik TeamSpeak3 - xFatal ?

xFatal2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • tripipi odblokował(a) ten temat
Opublikowano

5. Jeśli możemy odświeżać własne tematy co 24 godziny to od teraz w tym celu używamy przycisku znajdującego się pod tematem. Odświeżanie wątku za pomocą posta będzie karane. Kara 3 pkt.

Przycisk wrócił, proszę się stosować do zasady.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
5 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

Tak jak mówiłem.. Trzeba było słuchać.

?

Jak by ktoś ci podjebał styl teamspeak'a to byś stał uśmiechnięty i udawał że nic się nie stało?

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
8 minut temu, ɴoɴαмe napisał:

?

Jak by ktoś ci podjebał styl teamspeak'a to byś stał uśmiechnięty i udawał że nic się nie stało?

Na pewno bym tak nie zareagował i nie groził tylko podjął odpowiednie kroki prawne.

Opublikowano
4 minuty temu, `.Łukasz. napisał:

Na pewno bym tak nie zareagował i nie groził tylko podjął odpowiednie kroki prawne.

Idź na policje i powiedz że skopiowali od ciebie kanały na komunikatorze.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, ɴoɴαмe napisał:

Idź na policje i powiedz że skopiowali od ciebie kanały na komunikatorze.

Wystarcza, że pójdę z tym do swojego prawnika. 

Opublikowano
11 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

Wystarcza, że pójdę z tym do swojego prawnika. 

A prawnik cię wyśmieje i wrócisz z niczym a styl będzie tam gdzie był nie zmieniony. Takie spory ala "kłótnia w piaskownicy o łopatkę" dla twojej świadomości rozwiązuje się między sobą a nie lata z każdą błahostką do "płokułatury".

Opublikowano
2 godziny temu, #Gremsonkowy# napisał:

A prawnik cię wyśmieje i wrócisz z niczym a styl będzie tam gdzie był nie zmieniony. Takie spory ala "kłótnia w piaskownicy o łopatkę" dla twojej świadomości rozwiązuje się między sobą a nie lata z każdą błahostką do "płokułatury".

Nie będę dyskutować z osobą, która nie ma pojęcia o czym pisze. 

Opublikowano
5 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

Nie będę dyskutować z osobą, która nie ma pojęcia o czym pisze. 

Gościu, jak na 21 lat to ty pierdol*sz takie głupoty, że aż mi się przykro robi. Wydaje mi się, że ty żadnej rozprawy sądowej nigdy nie widziałeś (Anna Maria Wesołowska się nie liczy). Tak jak kolega wyżej napisał prawnik by cię po prostu wyśmiał. Wyobraź sobie w tej swojej pięknej główce co byś musiał powiedzieć. Albo poczekaj pomogę ci „Użytkownik staryanona69 skopiował mój spacer o nazwie [cspacer]** Lista Administracji ** na swój serwer"

Myślenie nie boli :)

Pij rozważnie.

Opublikowano
1 godzinę temu, xFatal2 napisał:

Gościu, jak na 21 lat to ty pierdol*sz takie głupoty, że aż mi się przykro robi. Wydaje mi się, że ty żadnej rozprawy sądowej nigdy nie widziałeś (Anna Maria Wesołowska się nie liczy). Tak jak kolega wyżej napisał prawnik by cię po prostu wyśmiał. Wyobraź sobie w tym pustym łbie co byś musiał powiedzieć. Albo poczekaj pomogę ci „Użytkownik staryanona69 skopiował mój spacer o nazwie [cspacer]** Lista Administracji ** na swój serwer"

Myślenie nie boli :)

Witam,

Pozwolę sobie zamieścić cytat z naszego prawa autorskiego.

Cytat

Nazwa SunNight.PL oraz wszelkie materiały, dane znajdujące się na serwerze, stanowią przedmiot prawa autorskiego oraz objęte są ochroną, o której mowa w ustawie o prawach autorskich i prawach pokrewnych.
Ochroną praw autorskich objęte są w szczególności: Nazwa SunNight.PL, teksty, opisy, zdjęcia, grafiki, skrypty, ikonki.

O prawach autorskich:
Kopiowanie w całości, bądź fragmentów materiałów stworzonych na potrzeby serwera jest zabronione (wyjątek stanowi pisemna prośba do autora lub właściciela o zezwolenie). Chroni nas prawo autorskie uregulowane w ustawie z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.). Łamanie go jest karalne przez Polskie Prawo.

Informuję, że nazwa adresu w cytacie nie miała na miejscu żadnej reklamy tylko, uświadomić, że istnieje prawo autorskie naszego serwera.

Dodatkowo, informuję, że Pana zachowanie oraz w jaki sposób odnosi się Pan co do mojej osoby zostanie skierowane do prawnika sądowego.

Z poważaniem,

Łukasz U.

Opublikowano
1 godzinę temu, `.Łukasz. napisał:

Witam,

Pozwolę sobie zamieścić cytat z naszego prawa autorskiego.

Informuję, że nazwa adresu w cytacie nie miała na miejscu żadnej reklamy tylko, uświadomić, że istnieje prawo autorskie naszego serwera.

Dodatkowo, informuję, że Pana zachowanie oraz w jaki sposób odnosi się Pan co do mojej osoby zostanie skierowane do prawnika sądowego.

Z poważaniem,

Łukasz U.

Na twoim miejscu Łukaszku tak bawić bym się nie zaczynał bo dobrze wiesz co zrobiłeś w przeszłości i dobrze wiesz że możesz za to nieźle beknąć xD

Pij rozważnie.

Opublikowano
1 godzinę temu, xFatal2 napisał:

Na twoim miejscu Łukaszku tak bawić bym się nie zaczynał bo dobrze wiesz co zrobiłeś w przeszłości i dobrze wiesz że możesz za to nieźle beknąć xD

Witaj,

Nikt nie jest idealny.. Pana zachowanie po prostu było nieodpowiednie. Jednakże nie wiem o czym Pan pisze.

Z poważaniem,

Łukasz U.

Opublikowano
22 minuty temu, `.Łukasz. napisał:

Witaj,

Nikt nie jest idealny.. Pana zachowanie po prostu było nieodpowiednie. Jednakże nie wiem o czym Pan pisze.

Z poważaniem,

Łukasz U.

Pamiętaj Łukasz w internecie nic nie ginie :)
JvQc62x.jpg

Z poważaniem,

xFatal

#Będziesz potrzebował jakiejś pomocy od dobrego psychiatry to pisz może wyleczymy cię z tej okropnej choroby. :(

Pij rozważnie.

Opublikowano
13 minut temu, xFatal2 napisał:

Pamiętaj Łukasz w internecie nic nie ginie :)
JvQc62x.jpg

Z poważaniem,

xFatal

#Będziesz potrzebował jakiejś pomocy od dobrego psychiatry to pisz może wyleczymy cię z tej okropnej choroby. :(

Będziesz miał dowody do sprawy sądowej. 

Opublikowano

Polecam z całego serduszka mojego kumpla Olka - xFatala.

A Tobie Lukass polecam iść do jakiegoś psychologa albo pedagoga tam w twojej szkole bo w złą stronę idziesz. Nie było mnie tutaj dość długo i myślałem, że się ogarnęliście ale jestem w błędzie. Większa patologia niż była, uważaj bo Ci zaraz bagiety na mpcforum wpadną albo teamspeak i będą musieli Ci spacery liczyć czy któryś żeś nie podwalił z innego ts3 XDXDXDXD!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...