Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

? Technik TeamSpeak3 - xFatal ?

xFatal2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hm, znów będziesz ludziom niszczył serwery jak tylko dostaniesz na nim prawa? ^^

Jakby ktoś chciał więcej poznać tą osobę to zapraszam: 

Jego poprzednia pseudo pomoc. 

Opublikowano
11 minut temu, Lukass napisał:

Hm, znów będziesz ludziom niszczył serwery jak tylko dostaniesz na nim prawa? ^^

Jakby ktoś chciał więcej poznać tą osobę to zapraszam: 

Jego poprzednia pseudo pomoc. 

Łukaszku, już chyba rozmawialiśmy, a jak ktoś by chciał poczytać pozytywne opinie, to zapraszam do poprzedniego tematu tak jak kolega wyżej napisał :)

@Lukass Osoby, z którymi współpracuje dostają to na co zasługują, więc jeżeli ktoś jest chujem to dostanie to, na co zasłużył. Tyle w temacie.

Pij rozważnie.

Opublikowano
Przed chwilą, xFatal2 napisał:

Łukaszku, już chyba rozmawialiśmy, a jak ktoś by chciał poczytać pozytywne opinie, to zapraszam do poprzedniego tematu tak jak kolega wyżej napisał :)

To, że rozmawialiśmy nie ma nic do tego. Jesteś osobą, która lubi wykorzystywać uprawnienia na serwerze z korzyścią dla swojego serwerka. (Oczywiście, owy Pan sam się do tego przyznał). 

Link, który podałem ma w sobie negatywne, ostatnie wypowiedzi. 

Więc, jeżeli ktoś chce nie mieć zniszczonego serwera to lepiej unikać tego Pana.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@xFatal2czyli ja jestem dla Ciebie chujem tak?

Współpracowaliśmy zaledwie 2 dni przez co po tym pozmieniałem passy do:

• Hostingu
  • Maszyny
  • Yatqi

Po tym 2 dni później ty oraz PioRun wjebaliście się do mnie na serwer po czym dostałem bana na kilka tam lat z komunikatem "Zapraszam na LuckySpeak.pl"

Później zablokowaliście serwer podobnym komunikatem "Nowa maszyna LuckySpeak.pl"

Pamiętasz?

Kontakt ze mną :
☆ GaduGadu : 60687952
☆ Prywatna Wiadomość na MPC.
Pomagam przy serwerach TeamSpeak3 !

Opublikowano
9 minut temu, KlaKierrr napisał:

@xFatal2czyli ja jestem dla Ciebie chujem tak?

Współpracowaliśmy zaledwie 2 dni przez co po tym pozmieniałem passy do:

• Hostingu
  • Maszyny
  • Yatqi

Po tym 2 dni później ty oraz PioRun wjebaliście się do mnie na serwer po czym dostałem bana na kilka tam lat z komunikatem "Zapraszam na LuckySpeak.pl"

Później zablokowaliście serwer podobnym komunikatem "Nowa maszyna LuckySpeak.pl"

Pamiętasz?

Nie pamiętam kiedy to było.

To jeszcze za czasów gdy byłem biały i młody. 

Może coś zrobiłeś nie pamiętam.

Pij rozważnie.

Opublikowano
22 minuty temu, xFatal2 napisał:

Nie ważne kiedy to było i jaki byłeś. Człowiek, który wykorzystywał zaufanie innych ludzi na serwery niszcząc im serwery nigdy się nie zmieni.

Dziwie się, że jeszcze ten temat widnieje na tym forum. Poprzednie konto zostało zbanowane oraz temat trafiony do kosza.. 

@kwiatek

Opublikowano
Przed chwilą, Lukass napisał:

Nie ważne kiedy to była i jaki byłeś. Człowiek, który wykorzystywał zaufanie innych ludzi na serwery niszcząc im serwery nigdy się nie zmieni.

Dziwie się, że jeszcze ten temat widnieje na tym forum. Poprzednie konto zostało zbanowane oraz temat trafiony do kosza.. 

@kwiatek

Łukaszku idź się zająć wercią i nie szukaj tutaj atencji.

Sprawa nie dotyczy ciebie więc po chu* się wpie***asz.

Wyjaśnię sobie to z klakierkiem i nie potrzebuje do tego ciebie.

Pij rozważnie.

Opublikowano
10 minut temu, xFatal2 napisał:

Prawda boli prawda? ^^

Co ma Weronika do tego, że oceniam twoją "pseudo" pomoc? Zastanów się pierw nad tym co piszesz. Lepiej sobie ochronę zatrudnij bo za niedługo tam wpadam i chciałbym usłyszeć jak przy mnie ją obrażasz.. Tylko nie uciekaj przez las jak Aramek przed Pegasem. 

Druga sprawa jest taka, że ludzie muszą poznać kim tak na prawdę jesteś.. Nie cierpie takich jak Ty i szybko znikniesz.

Dziwie się, że "noname" współpracuje z takim jak Ty, który lubi wykorzystywać uprawnienia na serwerze. 

Oczywiście, nie polecam.

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego się rzucacie na Fatala, dlatego bo otrzymał bana ,że zniszczył komuś tsa bo go zrobił w balona?
Byłem przy tej sytuacji po której otrzymał bana, z tego co pamiętam przyszedł mu pomagać z teamspeakiem.
Po czym gdy mu pomógł dostał bana na serwerze.
Powiedzcie mi jakbyście się poczuli jakbyście komuś pomogli po czym zostali zbanowani?

Nie rozumiem czemu @Lukasscały czas mu kładziesz kłody pod nogi.
Rozumiem ,że możesz kogoś nie lubić wtedy po prostu omija się takie osoby, a jeżeli masz już jakieś twarde dowodziki to pokazujesz i mówisz o tej osobie w innym przypadku takie coś jest bez sensu.
W dodatku Fatal ma ub, niestety Makin nie ma zbytnio czasu ,żeby go odbanować więc założył 2 konto.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, ɴoɴαмe napisał:

Nie rozumiem dlaczego się rzucacie na Fatala, dlatego bo otrzymał bana ,że zniszczył komuś tsa bo go zrobił w balona?
Byłem przy tej sytuacji po której otrzymał bana, z tego co pamiętam przyszedł mu pomagać z teamspeakiem.
Po czym gdy mu pomógł dostał bana na serwerze.
Powiedzcie mi jakbyście się poczuli jakbyście komuś pomogli po czym zostali zbanowani?

Nie rozumiem czemu @Lukasscały czas mu kładziesz kłody pod nogi.
Rozumiem ,że możesz kogoś nie lubić wtedy po prostu omija się takie osoby, a jeżeli masz już jakieś twarde dowodziki to pokazujesz i mówisz o tej osobie w innym przypadku takie coś jest bez sensu.
W dodatku Fatal ma ub, niestety Makin nie ma zbytnio czasu ,żeby go odbanować więc założył 2 konto.

To jak ktoś Cię zrobi w balona to też mu zniszczysz serwer? Nie uważasz, że jest to trochę przesada? W taki sposób nic nie reagujesz i wychodzisz a potem oceniasz projekt. Tędy droga. A nie psuć sobie opinie..

Do Ciebie noname akurat nic nie mam ale zastanów się z kim współpracujesz, żeby i Tobie nic nie zrobił.. 

Nie rozumiesz dlaczego cały czas mu kładę kłody pod nogi? Bo nie nienawidzę takie osoby jak on, które oszukują ludzi. Mi akurat ten człowiek nie zawinił ale zawinił sporej ilości znajomych z którymi mam dobry kontakt. 

Jak kogoś nie lubię to go unikam, to prawda.. Ale jak ktoś szkodzi mi lub znajomym to reaguje i nie zostawiam tego. Dlatego taka a nie inna opinia z mojej strony.

Przypominam, że nie warto podejmować z tym człowiekiem żadnych współprac.

Z poważaniem,

`.Łukasz.

Opublikowano
1 minutę temu, Lukass napisał:

To jak ktoś Cię zrobi w balona to też mu zniszczysz serwer? Nie uważasz, że jest to trochę przesada? W taki sposób nic nie reagujesz i wychodzisz a potem oceniasz projekt. Tędy droga. A nie psuć sobie opinie..

Do Ciebie noname akurat nic nie mam ale zastanów się z kim współpracujesz, żeby i Tobie nic nie zrobił.. 

Nie rozumiesz dlaczego cały czas mu kładę kłody pod nogi? Bo nie nienawidzę takie osoby jak on, które oszukują ludzi. Mi akurat ten człowiek nie zawinił ale zawinił sporej ilości znajomych z którymi mam dobry kontakt. 

Jak kogoś nie lubię to go unikam, to prawda.. Ale jak ktoś szkodzi mi lub znajomym to reaguje i nie zostawiam tego. Dlatego taka a nie inna opinia z mojej strony.

Przypominam, że nie warto podejmować z tym człowiekiem żadnych współprac.

Z poważaniem,

`.Łukasz.

Mhmm czyli sądzisz ,że jak coś robisz, marnujesz swój czas, a na samym końcu ktoś cię kopie w tyłek to jest w porządku?
Dajesz po prostu sobie w kaszę dmuchać tak?
Jak ktoś mnie zrobi balona to raczej ,że wchodzę i zabieram co moje. Spłakanie się na forum na użytkownika co ma 6 postów nic mi nie da. Nie przywróci mi straconego czasu.
Jeżeli zawinił twoim znajomym to niech przyjdą i dadzą jakieś dowodziki, a nie jesteś jakimś obrońcą teksasu.
Jakoś 41 osób nic nie miało do jego pracy. Znalazły się jakieś 4 osóbki. (Jeżeli ufać tym statystyką osobiście ich nie liczyłem). To jest tak samo jak z negatywami na alledrogo znajdą się jakieś Janusze co im nie pasuje, bądź chcą naciągnąć na hajsiwo czy coś.
Ja do ciebie Łukaszku też nic nie mam, ale denerwujesz mnie swoim zachowaniem.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Mhmm czyli sądzisz ,że jak coś robisz, marnujesz swój czas, a na samym końcu ktoś cię kopie w tyłek to jest w porządku?
Dajesz po prostu sobie w kaszę dmuchać tak?
Jak ktoś mnie zrobi balona to raczej ,że wchodzę i zabieram co moje. Spłakanie się na forum na użytkownika co ma 6 postów nic mi nie da. Nie przywróci mi straconego czasu.
Jeżeli zawinił twoim znajomym to niech przyjdą i dadzą jakieś dowodziki, a nie jesteś jakimś obrońcą teksasu.
Jakoś 41 osób nic nie miało do jego pracy. Znalazły się jakieś 4 osóbki. (Jeżeli ufać tym statystyką osobiście ich nie liczyłem). To jest tak samo jak z negatywami na alledrogo znajdą się jakieś Janusze co im nie pasuje, bądź chcą naciągnąć na hajsiwo czy coś.
Ja do ciebie Łukaszku też nic nie mam, ale denerwujesz mnie swoim zachowaniem.

Nie uważam, że jest to w porządku ale to co on zrobił też nie jest na miejscu. Czyli jesteś taki jak on? Jak kogoś nie lubisz i Ci zagroził to wejdziesz i rozwalisz mu serwerek?

Dowodziki? Dowody masz na poprzedniej jego prezentacji. Nie mam czasu, żeby tutaj cokolwiek udowadniać. Jak ktoś chce to niech zobaczy w poprzedniej jego prezentacji.

Rozumiem, że jest to Twój "przyjaciel" z którym razem macie swój serwerek i go bronisz.. Ale nie tędy droga. 

4 osoby, które ostatnie wpisy były na jego prezentacji.

Opublikowano
1 minutę temu, Lukass napisał:

Jak kogoś nie lubisz i Ci zagroził to wejdziesz i rozwalisz mu serwerek?

Dowodziki? Dowody masz na poprzedniej jego prezentacji. Nie mam czasu, żeby tutaj cokolwiek udowadniać. Jak ktoś chce to niech zobaczy w poprzedniej jego prezentacji.

Rozumiem, że jest to Twój "przyjaciel" z którym razem macie swój serwerek i go bronisz.. Ale nie tędy droga. 

4 osoby, które ostatnie wpisy były na jego prezentacji.

Jak kogoś nie lubię to nie, jeżeli po prostu poleci w balona i nie dotrzyma umowy, jeżeli np umawiamy się na pieniążki.
Co do dowodzików to znalazłem tylko Klakierka gdzie nie ma dowodzików i HeraQu którego sytuacje omówiłem przed chwilą.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, ɴoɴαмe napisał:

Jak kogoś nie lubię to nie, jeżeli po prostu poleci w balona i nie dotrzyma umowy, jeżeli np umawiamy się na pieniążki.
Co do dowodzików to znalazłem tylko Klakierka gdzie nie ma dowodzików i HeraQu którego sytuacje omówiłem przed chwilą.

Ale tak sensownie.. Sam się do tego przyznał.. To po co tu dowody? Dodatkowo sam stwierdziłeś, że osoba, która leci w balona to niszczycie mu serwer. ^^

Nie polecam. 

Opublikowano
6 minut temu, Lukass napisał:

Ale tak sensownie.. Sam się do tego przyznał.. To po co tu dowody? Dodatkowo sam stwierdziłeś, że osoba, która leci w balona to niszczycie mu serwer. ^^

Nie polecam. 

A powiedz mi w którym napisałem ,że tak nie robimy.
Chodzi mi o dowodziki, że jak ktoś go nie dymał to z własnej przyjemności z niszczył serwer swoim klientom.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

A powiedz mi w którym napisałem ,że tak nie robimy.
Chodzi mi o dowodziki, że jak ktoś go nie dymał, a z własnej dobroci odwalał komuś serwer.

Czyli obaj jesteście siebie warci.

Nie ważne jest to, że ktoś go źle potraktował czy nie. Nie powinien tego robić. Wychodzi się i tyle.

Nie polecam. Dla mnie ta osoba jest nikim.

Opublikowano

@Lukass

@ɴoɴαмe

Ahh, przestańcie się kłócić i poczekajcie na rozwój wydarzeń i jakieś opinie osób które obecnie współpracują z panem xFatal.

Co do autora tematu to rozmawiałem z nim kiedyś  i wydaje się być ogarnięta osobą dlatego mogę polecić jego usługi.

Opublikowano
Dnia 17.07.2017 o 16:45, xFatal2 napisał:

Mhm...

Czyli mam myśleć, że było tak dużo tych ataków, że nie pamiętasz który to był xD

Dla mnie jesteś śmieciem i tyle Ci powiem.

Wchodzisz na serwer "pomagasz" a później rozpierdalasz -,- żałosne.

Jeśli chcesz być technikiem to musisz mieć zaufanie do ludzi tak jak ja je zdobyłem:  http://tsforum.pl/technik-teamspeak3-klakier-384

A nie z jednej strony "pomocny" a z drugiej rozkurwiasz serwery xD

JEBAĆ CIE i tyle elo, nie rozpisuj się nawet bo nie ma sensu robić spamu w twoim zjebanym temacie.

Dnia 17.07.2017 o 17:07, Lukass napisał:

Nie ważne kiedy to było i jaki byłeś. Człowiek, który wykorzystywał zaufanie innych ludzi na serwery niszcząc im serwery nigdy się nie zmieni.

@kwiatek

Tutaj Łukaszku masz rację, tym samym raportuję ten temat aby zniknął jak poprzedni oraz konto autora tematu :)

Dnia 17.07.2017 o 17:10, xFatal2 napisał:

Nic ze mną nie wyjaśnisz bo nie ma co po twojej wizycie u mnie na serwerze nie ufałem nikomu byłem zdany tylko na siebie.

Dziś to ja służę pomocą innym i  mam dobrą reputację wśród użytkowników oraz właścicieli innych ts.

Dnia 17.07.2017 o 17:17, Lukass napisał:

Prawda boli prawda? ^^

Co ma Weronika do tego, że oceniam twoją "pseudo" pomoc? Zastanów się pierw nad tym co piszesz. Lepiej sobie ochronę zatrudnij bo za niedługo tam wpadam i chciałbym usłyszeć jak przy mnie ją obrażasz.. Tylko nie uciekaj przez las jak Aramek przed Pegasem. 

Druga sprawa jest taka, że ludzie muszą poznać kim tak na prawdę jesteś.. Nie cierpie takich jak Ty i szybko znikniesz.

Dziwie się, że "noname" współpracuje z takim jak Ty, który lubi wykorzystywać uprawnienia na serwerze. 

Oczywiście, nie polecam.

Nie polecam technika tak jak kolega BO ROZPIERDALA SERWERY I PERMISJE :)

Dzięki permisjom wjebał się do mnie :)

Gdy nic nie umiałem...

Pozdrawiam KlaKier i zapraszam do skorzystania z moich usług:

Kontakt ze mną :
☆ GaduGadu : 60687952
☆ Prywatna Wiadomość na MPC.
Pomagam przy serwerach TeamSpeak3 !

Opublikowano
44 minuty temu, KlaKierrr napisał:

Mhm...

Czyli mam myśleć, że było tak dużo tych ataków, że nie pamiętasz który to był xD

Dla mnie jesteś śmieciem i tyle Ci powiem.

Wchodzisz na serwer "pomagasz" a później rozpierdalasz -,- żałosne.

Jeśli chcesz być technikiem to musisz mieć zaufanie do ludzi tak jak ja je zdobyłem:  http://tsforum.pl/technik-teamspeak3-klakier-384

A nie z jednej strony "pomocny" a z drugiej rozkurwiasz serwery xD

JEBAĆ CIE i tyle elo, nie rozpisuj się nawet bo nie ma sensu robić spamu w twoim zjebanym temacie.

Tutaj Łukaszku masz rację, tym samym raportuję ten temat aby zniknął jak poprzedni oraz konto autora tematu :)

Nic ze mną nie wyjaśnisz bo nie ma co po twojej wizycie u mnie na serwerze nie ufałem nikomu byłem zdany tylko na siebie.

Dziś to ja służę pomocą innym i  mam dobrą reputację wśród użytkowników oraz właścicieli innych ts.

Nie polecam technika tak jak kolega BO ROZPIERDALA SERWERY I PERMISJE :)

Dzięki permisjom wjebał się do mnie :)

Gdy nic nie umiałem...

Pozdrawiam KlaKier i zapraszam do skorzystania z moich usług:

Nie zaufałbym człowiekowi, który "współpracuje i reklamuje" z booterem.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
11 minut temu, ɴoɴαмe napisał:

Nie zaufałbym człowiekowi, który "współpracuje i reklamuje" z booterem.

W skrócie zapytam.. Twój temat? Nie? To wypierdalaj i przestań go bronić.

Dziękuję, pozdrawiam.

Opublikowano
Przed chwilą, Lukass napisał:

W skrócie zapytam.. Twój temat? Nie? To wypierdalaj i przestań go bronić.

Dziękuję, pozdrawiam.

Może nie jego Łukaszku ale współpracujemy razem więc też ma prawo tutaj odpowiadać.

Pij rozważnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...