Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.eu [Dedyk] [Easy]

Medrzec_NoName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i wykrakałem. Po serwerze co dzisiaj Bomb Work ogłosił biegają tutorzy na prywatnych postaciach z uprawnieniami GMa. Można wejść i poczytać czat na forum - bo włąsnie to robiłem - siedziałem i czytałem .... i kurwa zastanawiałem się oni mają w dupach że tak sobie serwer dobijaja :) Właśnie sprzedałem całe eq  - tym razem bez bana :P :) Podziękuję za taki serwer :) 

Bo nie wyobrażam sobie gry na serwie gdzie ktoś z prawami GMa robi dungeony , sprzedaje itemy czy wymienia za skiny albo sella je na allegro. Bo w tym momencie to ja nie wiem czy on je wydropił czy prawa GMa mu pomogły je zdobyć skoro może się teleportować gdzie chce,zmienić w co chce , i komendami stworzyć itemy  i co chwila moze sobie tymi prawami pomagać czy swoim pizdowatym psom z gildii. 

Nie pozdrawiam i nie polecam serwera - z takim jajami to to już długo nie postoi. .

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 3.10.2017 o 21:53, Dusher napisał:

No i wykrakałem. Po serwerze co dzisiaj Bomb Work ogłosił biegają tutorzy na prywatnych postaciach z uprawnieniami GMa. Można wejść i poczytać czat na forum - bo włąsnie to robiłem - siedziałem i czytałem .... i kurwa zastanawiałem się oni mają w dupach że tak sobie serwer dobijaja :) Właśnie sprzedałem całe eq  - tym razem bez bana :P :) Podziękuję za taki serwer :) 

Bo nie wyobrażam sobie gry na serwie gdzie ktoś z prawami GMa robi dungeony , sprzedaje itemy czy wymienia za skiny albo sella je na allegro. Bo w tym momencie to ja nie wiem czy on je wydropił czy prawa GMa mu pomogły je zdobyć skoro może się teleportować gdzie chce,zmienić w co chce , i komendami stworzyć itemy  i co chwila moze sobie tymi prawami pomagać czy swoim pizdowatym psom z gildii. 

Nie pozdrawiam i nie polecam serwera - z takim jajami to to już długo nie postoi. .

Po pierwsze jaki bombwork? 

Po drugie żaden z tutorów nie miał praw GM'a, jedyny Kerfur który miał prawo do tp do danej postaci i banowanie. Teraz jest już GM. Wszystko w temacie. 

Dnia 2.10.2017 o 22:00, Sztel1 napisał:

I o taką odpowiedź mi chodziło, dziękuje :D A co do licznika to na początku sam nie byłem pewien czy jest aż tyle ludzi co pokazuje licznik, ale mogę śmiało stwierdzić, że ponad 1k śmiało jest. 

Licznik nie jest podkręcony ani nie liczy sklepów. Pakujemy duże kwoty w reklamę oto cały sekret tak dużej ilości graczy. :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, Medrzec_NoName napisał:

Po drugie żaden z tutorów nie miał praw GM'a, jedyny Kerfur który miał prawo do tp do danej postaci i banowanie. Teraz jest już GM. Wszystko w temacie. 

Licznik nie jest podkręcony ani nie liczy sklepów. Pakujemy duże kwoty w reklamę oto cały sekret tak dużej ilości graczy. :) 

Surek skąd ty bierzesz ciągle te multikonta...

a zapomniałem, Makin robi na zamówienie.

Opublikowano
5 godzin temu, Medrzec_NoName napisał:

Nie jaki BombWork tylko ten sam Bomb Work czyli Łukaszek aka Fuzzer ?? Bo Hohoho czyli ty to Bartuś aka Yolnen aka ktoś tam. Czyli niesławny team choćby nawet Avantadora / Arianei... 

I nie pieprz mi głupot gościu bo na tym serwie to się takie szopki odstawiają że szkoda gadać. I nie wiadomo co jeszcze "Prawami GMA" się tu odpierdala. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano
Dnia 10.10.2017 o 07:25, Dusher napisał:

Nie jaki BombWork tylko ten sam Bomb Work czyli Łukaszek aka Fuzzer ?? Bo Hohoho czyli ty to Bartuś aka Yolnen aka ktoś tam. Czyli niesławny team choćby nawet Avantadora / Arianei... 

I nie pieprz mi głupot gościu bo na tym serwie to się takie szopki odstawiają że szkoda gadać. I nie wiadomo co jeszcze "Prawami GMA" się tu odpierdala. 

Pierdol pierdol ja posłucham :)

Opublikowano
6 godzin temu, Medrzec_NoName napisał:

Pierdol pierdol ja posłucham :)

Ale wam chuja w czoło wbijam za te ukrywanie się. Wstydzicie się przyznać do serwera czy jaki chuj?

Strona lanerisa autorstwa BombWorka, podpisane imieniem i nazwiskiem:

<title>laneris.pl - [...]</title><meta name="generator" content="BombWork Studio CMS ver. 5.2.4" /><meta name="author" content="BombWork Studio - Łukasz Górecki" />

Strona pangeayt2:

<meta name="keywords" content="bombwork,bomb,work,studio,web,developerpangea, metin2, metin, prywatny, serwer, pandzia, easy, tani,aktualności" />
	<meta property="og:site_name" content="BombWork Studio"/>

Tutaj jeszcze polecanie na grupkach na fb przez Łukasza Góreckiego:

b5tDgsJ.png

Brak wam kurwa odwagi przyznać się do swojego serwera czy jaki chuj? Gardzę wami, wypierdalać.

Opublikowano

Kolejne aktualizacje... to kolejny skok na hajs :D:D hahaa :D Bomb chyba dalej kredyt za kompa spłaca że tak musi ludzi na hajs ruchać :D A GMów to sobie wybiera że banują za stanie w m1 :D

Tutorów tym bardziej :D W dupe mnie mogą cmoknać jak większość serwera :D JAk ostatnio byłem na ts to Quewer czy jak go zwał tego śmiecia mówił jak to on jebie na adminów - zrobi co może bo ma GMa i rozyebie ten syf :D A jak go ktoś zapytał o jego bany - to powiedział ze bezie banował nawet za bicie innych graczy jak taki kaprys go najdzie :D I nikt jemu cze Kerfurowi nie udowodni za co to było bo zacytuję pewną osobą " Oni sa tak tępi że jakbym dał bana adminowi na serwie to by myślał że ccheaty ma " :D

A i kiedy surek / mintaj / czy jak on się tu zwie zrobi wam w końcu te aktualizacje :D Bo cś wam to nie idzie :D A też się któryś tutor o tym wygadał na tsie :D

7812818616.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...