Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.eu [Dedyk] [Easy]

Medrzec_NoName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, RAvOO napisał:

Tobie tez dam poradnik taki fajny taki mily taki pomocny

Przeczytaj sobie trzecia linijke DOKLADNIE

Jak to zrobisz to wtedy daj mnie jakas odpowiedz

poZDRawiam

i co to ma do rzeczy?

jak mi się już IS startowy skończył?XD

w ogóle, skoro Ty max 160lvl dobiłeś xD to niby z jakim bossem miałeś problem? X DD

;33

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, BLURBLADE napisał:

i co to ma do rzeczy?

jak mi się już IS startowy skończył?XD

w ogóle, skoro Ty max 160lvl dobiłeś xD to niby z jakim bossem miałeś problem? X DD

Nauka poprawnego czytania wiele ma do rzeczy ogolnie bo widze ze dalej chuja rozumiesz

Skad ty masz takowe informacje jakie to ja lvl dobilem a jakiego nie dobilem? :O

Opublikowano
Przed chwilą, RAvOO napisał:

Nauka poprawnego czytania wiele ma do rzeczy ogolnie bo widze ze dalej chuja rozumiesz

Skad ty masz takowe informacje jakie to ja lvl dobilem a jakiego nie dobilem? :O

skoro miałeś problem z oponką 110 i nazywasz serwer gównem to nie wiem czy logiczne było dla Ciebie grać dalej X D

;33

Opublikowano
1 godzinę temu, BLURBLADE napisał:

skoro miałeś problem z oponką 110 i nazywasz serwer gównem to nie wiem czy logiczne było dla Ciebie grać dalej X D

Napisze jeszcze raz

3 linijka

Doputy nie zrozumiesz kontekstu i dlaczego takowe rzeczy sie dzialy to nawet mnie nie oznaczaj w mpc iz mi sie czasu tracic nie chce

Pozdrowka

Opublikowano
1 minutę temu, RAvOO napisał:

Napisze jeszcze raz

3 linijka

Doputy nie zrozumiesz kontekstu i dlaczego takowe rzeczy sie dzialy to nawet mnie nie oznaczaj w mpc iz mi sie czasu tracic nie chce

Pozdrowka

no nie umiesz wybonować eq,

co tu więcej do rozumienia X D

;33

Opublikowano
4 godziny temu, EricosPL napisał:

Polecacie serwer? Plusy i minusy poproszę

Nie polecamy. 

przeczytaj temat i wypowiedzi znajdziesz jak plusy i minusy. Plusów nie znajdziesz chyba że lubisz władować z 500 zł w IS i kupić w nim ulepy i wszystko z jego pomocą ulepszyć.  Surek i jego serwery to tylko minusy. Bombwork do tego w pakiecie. Licznik kręcony na maxa. Prowadzący to pizda - dziękuję dobranoc. 

Opublikowano

Za około 200 zł można wyposażyć się w is pvp, jeśli byście jednak chcieli mieć isa do expa no to jest taki sam wydatek :D Serwer to ostra symulacja farmy :P 

/

Opublikowano

Placzcie dalej xd.  Serwer very easy.  Kupon w grze jest pelno do kupienia.  3 dni i macie full is kupiony za yangi xd.  Oczywiście trzeba umieć grać i mieć sposób na zarobek ^^

Opublikowano

Server niby fajny, ale... IS. Startowy IS sie konczy i juz taki 150 lvl bez niego jest gownem.
Owszem, da sie zarobic na IS w grze, ale to tez trwa.. 25SM = 3 brylki. A 25SM to jest nic. Dla kogos tak jak up napisal grajacego 3 dni non-stop to faktycznie, nie problem zrobic to szybko, ale dla przecietnego gracza jednak nim uzbiera ten hajs to potrwa nieco dluzej.

Ogolnie nie polecam, mozna sie chwile pobawic ale to wszystko ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

xD z dmg to mozna coś pograć ;) tylko np wpakujesz 500zl  w is i nie musisz nic robić :D Szkoda, syf syfem pogania jedynie sety spoko. Surek do startu Sheim nie wypuszczaj juz nic więcej proszę ;v

Opublikowano
15 godzin temu, metka_pixel napisał:

xD z dmg to mozna coś pograć ;) tylko np wpakujesz 500zl  w is i nie musisz nic robić :D Szkoda, syf syfem pogania jedynie sety spoko. Surek do startu Sheim nie wypuszczaj juz nic więcej proszę ;v

Symulacja farmy wersja hard v421 :D Tego nie dopisali już :P a z isu to wyciągasz jakieś 100 luda więcej :D I kosztuje około 150 zł za set pvp, exp tyle samo :D 

/

Opublikowano

Czyżbym trafił w sedno tej całej szopki, że nikt nie skomentował mojego postu? Ciąg dalszy najeżdżania na dobry serwer czas zacząć. Każdy kto chce może przejść na 1 stronę tego tematu i przeczytać co napisałem. Nie chce mi się powielać tego samego.. Widzę, że użytkownicy iksdeeeeiksde oraz p4w6i zawitali również na ten temat i zaczęli serwer mieszać z najgorszym. 3 słowa: Serwer godny polecenia. Jeszcze 4: Graczy jest od pempka.

Opublikowano
3 minuty temu, deLucas napisał:

Czyżbym trafił w sedno tej całej szopki, że nikt nie skomentował mojego postu? Ciąg dalszy najeżdżania na dobry serwer czas zacząć. Każdy kto chce może przejść na 1 stronę tego tematu i przeczytać co napisałem. Nie chce mi się powielać tego samego.. Widzę, że użytkownicy iksdeeeeiksde oraz p4w6i zawitali również na ten temat i zaczęli serwer mieszać z najgorszym. 3 słowa: Serwer godny polecenia. Jeszcze 4: Graczy jest od pempka.

Nikt nie skomentował, bo możliwe, że uznał, iż masz mocne argumenty i jesteś przekonany o swojej racji, więc nie było by sensu ciągnąć tematu LUB nie czytał w ogóle, bo post był za długi. 

Spoko, już się wypowiedziałeś, nie chcesz powielać, to po co piszesz TEN oto post? Ktoś przyszedł, skomentował po swojemu i tak trochę nic Ci do tego. Powiem Ci nawet, że tacy ludzie są w każdej prezce i nic z tym nie zrobisz. 

Serwer - neutral, zobaczymy jak się rozwinie i ile postoi.

LutUbw5.png

Opublikowano
25 minut temu, deLucas napisał:

W którym momencie niby mieszam serwer z najgorszym hmm ? Grałem sporo osiągnąłem blisko najlepszego eq na serwie swego czasu i nie mam zamiaru hejtować a jedynie wyraziłem swoją opinię, która wielu użytkownikom forum się może przydać,gdyż zawarłem dotyczące cen isa i na czym polega serwer.

/

Opublikowano

eh droplem petaz w grze z bossa a okazalo sie ze niema bonow trzeba mu kupic dodania w is masakra te dodania tez powinny lotac z bossa

Opublikowano
29 minut temu, Fx3mous napisał:

eh droplem petaz w grze z bossa a okazalo sie ze niema bonow trzeba mu kupic dodania w is masakra te dodania tez powinny lotac z bossa

Lecą..... 25% na wejście 

Opublikowano
Dnia 20.07.2017 o 12:04, deLucas napisał:

Godne polecenia to jest twoje bezmózgowie :D Serwera nie poleca 99% osób które w tym temacie siedziały a wpadnie jakiś bezbek który do kompa dorwał się bo nagle matki w domu nie było i będzie wpychał swoje gówno znaczące zdanie ;D

Serwera NIE POLECAM jak wielu innych. Gracze uciekają i gówno ich jest. Serwer to paranoja i porazka , a śmieci które go postawiły liczą teraz hajs od naiwnych gimbusów które im go władowały :D A już szykują z Surkiem zapewne kolejne dziadostwo :D WIec deLucas pawianie z Chorzowskiego zoo... idź się ośmieszać gdzie indziej :D 

Opublikowano

Polecam nie sugerować się opinią innych graczy, tylko wbić samemu i ocenić.

Online jest naprawdę duży, wystarczy przejechać się po mapie.

Nie wiem czy Ci ludzie, którzy twierdzą, że coraz mniej ludzi gra, nie pomylili serwerów.

Na nawet wydaje mi się, że graczy przybywa zamiast ubywać.

Naprawde przyjemnie się gra

Opublikowano

Ośmieszać się? Bo bronie serwer przed takimi biednymi ludźmi jak ty? Bardzo się ciesze, że osiągnąłeś w takim krótkim czasie "prawie wszystko". Prawie wszystkie to według mnie serwery oceniasz negatywnie. Nie miałbym nic przeciwko gdyby wasze opinie były konstruktywne, ale zazwyczaj konczy się na "syf" i koniec. Więc jak można obok czegoś takiego przechodzić obojętnie? Wypowiadacie się średnio 4 razy w jednym temacie zamykając się w tak ubogim słownictwie opierającym się na obrażaniu założycieli serwerów i graczy którzy są "za" serwerem. Ale nie, to ja jestem bezmózgiem.

Serwer żyje i jak na razie nie widzę ubytku w graczach. Raz siedziałem do późnej nocy i chat głosowy nie zamykał się ani na moment.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer spoko gram juz pare dni w dzien w dzien lvl 250 mozna wbic 1 dnia ale co do wymagan na eq to wedlug mnie lekka przesada :D wszyscy full is ale w sumie metin nic dziwnego 

Zaczynajac gre szykuj sie na to ze cie na nic nie stac a lvl masz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...