Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2.eu [Dedyk] [Easy]

Medrzec_NoName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 19.07.2017 o 07:28, iksDeeikSdE napisał:

Nie polecamy. 

przeczytaj temat i wypowiedzi znajdziesz jak plusy i minusy. Plusów nie znajdziesz chyba że lubisz władować z 500 zł w IS i kupić w nim ulepy i wszystko z jego pomocą ulepszyć.  Surek i jego serwery to tylko minusy. Bombwork do tego w pakiecie. Licznik kręcony na maxa. Prowadzący to pizda - dziękuję dobranoc. 

Ja osiągnąłem wszystko bez wydawania kasy w IS. Więc chyba można

• Aive zablokował(a) ten temat
  • Gość odblokował(a) ten temat
  • Gość odblokował(a) i odblokował(a) ten temat
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, lewus123 napisał:

Jak odbywa się robienie EQ. Od 0+9, czy od razu jest ulepszenie na kolejny set?

Jest od 0 do +9 i potem na kolejny set od +0 

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

^ Dzięki za odpowiedź, z tego powodu nie wbije na serwer. Nie mam czasu dropić ulepów w nieskończoność, natomiast sam serwer wygląda ciekawie :)

/ Chociaż, jak wygląda system dungeonów,czytałem w prezentacji, że nie dropią ulepszacze, to w takim razie co tam dropi? 

Jak z balansem, WP czarowane, Healler leczenie? Szaman da radę sam dungeony robić?

NIE POLECAM 

Administracja jakaś chora na głowę, napisałem dziś skargę na moderatorkę, gdyż nie zbanowała użytkownika za obraze mojej osoby, do tego sama zaczęła obrażać moją osobę. 9 lat doświadczenia w metinie a nie wie jak wylevelować kilof XD. Niby nie osgiąneła nigdy na serwerze 30 poziomu XD!!!!

Jakby tego było mało, mój post z forum ze skargą został skasowany a ja nie zostalem poinformowany o jakichkolwiek działaniach zwiazanych z tą skargą. Moderatorka zbanowała mnie na 24h na SB.

Kolejna sprawa.  Oczernianie i niszczenie mojego imienia na tym forum. Dodała podpunkt, gdzie pisze, jak to obrażam innych na KAŻDYCH serwerach i szukam zaczepki. Oczywiście były to gołe słowa bez poparcia dowodami, po groźbach, że jest to karalna obsrała sie i skasowała owy podpunkt.

Reszta Team'u pewnie tak samo spi..... jak ona ;).

Omijać to gówno szerokim łukiem, kolesiostwo panuje na tym serwerze.  

Niby Easy serwer a stalek i trutek nie ma w sklepach XD. Skille kamieniami które cięzko dropnąć, jakby tego było mało, nawet ros i mikstur nie ma za yangi, wraz z kamieniem czy chociażby bodziem.

A ja osobiście podwalam Was do GF o zamknięcie serwera. Miłego dnia Wam zyczę :) 

A i jeszcze jedno. Wpier***** się na temat kidmoda jest żałosne, łbem nie myślicie kiedy to było i jakie zachowanie mialem ponad rok temu. 

Oby ten shit upadł, pluje na to ;)

Dowody obrazy tutaj będą załączone na IMGUR :)

Opublikowano

@lewus123tam ci dali jednoznacznie do zrozumienia z tego co widziałem że masz najebane pod kopułą i jakies problemy  ;D A moderacja jak administracja dołożyli do tego stwierdzenie - tak dobierajac słowa - ze jesteś idiota i nic więcej  -  jesteś po prostu zerem :D Z tego co widziałem to najwięcej sapałeś ty a z moderacji nikt cię nie obraził:d Bo wpierdoliłeś się z butami jak byś był u siebie i zacząłeś do moderatorów skakać i sapać - może resztę ssów z całej tej rozmowy ktoś wrzuci i da obraz tego jak naprawdę było - bo nawet na tym nikt cię pizdeczko nawet nie tknął a dał tylko wyraz tego jak bardzo mają ciebie i twoje płącze w dupie :D :D 

Moze wypadało by dorosnąć bo ty serio masz jakieś problemy emocjonalne i wydaje ci się że takim śmieciem ktoś się będzie przejmował i zawracał sobie głowę jego debilnymi widzi - misię :) xD Śmiali się z ciebie pół dnia na dodatek, i to cała administracja  :D I jeszcze dziękowali ze wyjebali cię stamtąd xD

A z tego twojego odgrażania się sądami "za obrazę twojej obsranej dupy" zrobili już kilkanaście memów które poszły w sieć :D Za kogo ty się w ogóle dzieciaku uważasz ?? Bo jak dla mnie jesteś nikim godnym uwagi - tylko zbiorem cyfer w sieci które jednoznacznie na każdym kroku dają innym do zrozumienia ze potrzebne ci leczenie :D 

Co d serwera powiem tylko tyle - z aktualizacji na aktualizacje ludzie mają coraz bardziej dość i coraz więcej ich odchodzi :) Resztę dopowiedzcie sobie sami :)

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

^ Napisał Pan wielce dorosły XD!! Oby ten shit upadł, post masz zgłoszony za obrazę mojej osoby, a administracja to jedno wielkie gówno. I zapoznaj się dy****u ze znaczeniem słowa ZDZIWIENIE a SPINANIE ODBYTNICY DO INNEJ OSOBY. Ktoś kto gra 9 lat w metina powinien mieć w małym palcu cały system do minimum 60 poziomu. I nie grozilem sądami, tylko paragrafem, dalej nie doczekałem się od nich serwerów, gdzie obrażam innych ;). Szkoda, że to pierwszy serwer na którym zagrałem od 2016 :v:v:v:v:v 

Opublikowano
3 godziny temu, lewus123 napisał:

^ Napisał Pan wielce dorosły XD!! Oby ten shit upadł, post masz zgłoszony za obrazę mojej osoby, a administracja to jedno wielkie gówno. I zapoznaj się dy****u ze znaczeniem słowa ZDZIWIENIE a SPINANIE ODBYTNICY DO INNEJ OSOBY. Ktoś kto gra 9 lat w metina powinien mieć w małym palcu cały system do minimum 60 poziomu. I nie grozilem sądami, tylko paragrafem, dalej nie doczekałem się od nich serwerów, gdzie obrażam innych ;). Szkoda, że to pierwszy serwer na którym zagrałem od 2016 :v:v:v:v:v 

Dobra wez juz spierdalaj

Opublikowano

Jeśli administracja była by jak to mówisz "Gówniana" to w grze była by masa botów sorry "Rzesza" codziennie widzę że ktoś jest banowany na chacie oraz jest system supportu na który także odpowiadają bo widać komunikat na chacie... Co jakiś czas są poprawki i aktualizacje widać że serwer jest zadbany, dla chcącego nic trudnego aby tam zrobić eq...
Jako iż już pisałem że nie lubię serwerów easy, i zazwyczaj pisałem opinie negatywne na temat owych typów serwerów to tym razem kolejny raz Polecam serwer.

Ps. Proszę ogarnijcie poziom bo zniżacie się do poziomu gangu małp jedna małpa zacznie to i kolejne się dołączają do rzucania mięsem.
Ps1. Te forum tak wymarło że nie ma kto ostrzeżeń walić? 

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano
Dnia 16.09.2017 o 20:55, lewus123 napisał:

Typie idź sie lecz do psychiatry porządnego xD W małym palcu to ja mogę smarkaczu mieć ciebie :D Bo budowa kilofa w metinie jest mi tak potrzebna do wiedzy jak kolor gówna które tydzień temu wysrałem xD Wiec wyjdź może z domu bo uważasz sie za bóg wie kogo i myślisz że każdy będzie obok ciebie skakał bo metina, poziomów kilofa czy ilosci gówna w głowie uczysz się na pamieć a później szpanujesz i próbujesz na tą gówno potrzebną wiedzę kumpli szukać bo ich nie masz i nigdy miał nie bedziesz :D Zrozum - jesteś nikim, zerem, śmieciem , nic nie wartym uwagi przyklejonym do monitora smrodem który moze mi jajka polizać i nic wiecej - a twoje gadanie o metinie znaczy tyle co świerzb na głowie faraona 3000 lat przed naszą erą - czyli nic :P  :D A paragrafami postrasz tego kto cię na świat wydal i nie wychował albo że pozwolił ci komputera dotykać i nie przekazał grama rozumu w genach :)Bo na tyle te twoje pragrafy są warte i zapewnie musiał byś mamusię i tatusia poprosić żeby ci pomogli "to załatwić" o ile raz wzięli by cię za normalnego , dwa ktoś takim gówniarzem by się przejął i jak każdy do tej pory wziął cię na poważnie :D Prędzej sam sobie dołek wykopiesz, bo ryj to masz tak rozjechany i rozszczekany jak 90 letnia dziwka w rosyjskim burdelu :) A posty i warny mam gdzieś :) Ktoś w końcu musi ci napisać prosto z most i uświadomić że KIMŚ mozesz być patrzac drugiemu człowiekowi w oczy. Siedząc przed monitorem jesteś zerem i nikim - typem z zaburzonym Ego i psychiką :) Co dobitnie pokazałeś i pokazujesz już od dawna :)

Więc idź rozpowiadaj po sieci jaki to z ciebie wielki moderator MPC i wielku kumpel innych moderatorów- i płacz później jaką z ciebie wszedzie bekę mają i jak na ciebie i twoje wielkie bzdury leją moczem - zimnym i odstanym bo ciepłego szkoda marnować na takiego śmieszka jak ty :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, Sztel1 napisał:

Jak tam z licznikiem? podkręcony czy prawdziwy? 

I jak tam z balansem? bo zamierzam zacząć ale nie wiem kim 

gra sporo osob

A jak balans to nie wiem nie powiem ci kocie

Opublikowano
Dnia 18.09.2017 o 19:20, RAvOO napisał:

gra sporo osob

A jak balans to nie wiem nie powiem ci kocie

morda kapciu i idź dalej liż tyłek administracji. Żegnam Kocie 

p.s serwera oczywiście nie polecam bo oszuści

Opublikowano

Eeeee coś im sie poyebało na tym serwie :) TuTorzy banują ludzi ...  I Strasza banami od tak sobie , wyzywając po matkach dodatkowo :D 

A od TuTorów kupowałem bryły z allegro i itemy za hajs poza grą - mimo że za taki handel na ym serwie jak jak sprzedawałem to mnie zbanowali i banują normalnych graczy :D Bomb dokłada sobie cegiełkę żeby serwer zamknać dając tutorom "możliwość banowania" , nie karania ich ....  xD na K jakiś typo nick miał i na pewno był TuTem... bo kupiłem od niego dość sporo bryłek przez allegro .... Trochę nie halo, bo gościu mi też pisał jeden że gonią i sie odgrażają zę "Jestem TuTem i cię zbanować mogę"... :D 

7812818616.png

Opublikowano

gram ok 1,5 miesiaca po 2h dziennie mam max lvl isa pvp isa exp mocne wzmocnione cale eq na 250/ na 251 ciezko jest. pelno sposobow na zarobek. jedyny minus to dzieci biegajace po m1 ktore zabijaja no ale to o to w tym chodzi, drugi minusik to te event zdecydowanie za czesto sa darmowe losy ktore jak zaczynalem grac byly po 10kkk a teraz ledwo po 7kkk schodza blaski tez czesto sa ale zapotrzebowanie na setki do misji jest mega wiec to spoko ale Darmowe losy mogli by ograniczyc. Karty Okey leca jak durne w czasie eventu nikt tego nie skupuje bo nic z nich nie leci dobrego.

Moja ocena servera to 5-
Ludzi sporo sklepow tez is eq rzeczy do misji do kupienia w m1
brak wojen
brak eventow typu turnieje pvp gildii ustawki
server pod is na pewno nie jest is mozna zdobyc po paru godzinach grania 
pozdrawiam

Opublikowano
2 godziny temu, STOCHU napisał:

gram ok 1,5 miesiaca po 2h dziennie mam max lvl isa pvp isa exp mocne wzmocnione cale eq na 250/ na 251 ciezko jest. pelno sposobow na zarobek. jedyny minus to dzieci biegajace po m1 ktore zabijaja no ale to o to w tym chodzi, drugi minusik to te event zdecydowanie za czesto sa darmowe losy ktore jak zaczynalem grac byly po 10kkk a teraz ledwo po 7kkk schodza blaski tez czesto sa ale zapotrzebowanie na setki do misji jest mega wiec to spoko ale Darmowe losy mogli by ograniczyc. Karty Okey leca jak durne w czasie eventu nikt tego nie skupuje bo nic z nich nie leci dobrego.

Moja ocena servera to 5-
Ludzi sporo sklepow tez is eq rzeczy do misji do kupienia w m1
brak wojen
brak eventow typu turnieje pvp gildii ustawki
server pod is na pewno nie jest is mozna zdobyc po paru godzinach grania 
pozdrawiam

Możesz mi podsunąć jeden/kilka sposobów na zarobek bo dopiero zaczynam grę tutaj i chciałbym troche zarobić na is oraz inne duperele :P 

Opublikowano
10 godzin temu, Sztel1 napisał:

Możesz mi podsunąć jeden/kilka sposobów na zarobek bo dopiero zaczynam grę tutaj i chciałbym troche zarobić na is oraz inne duperele :P 

chocby kopanie rud lowienie ryb robienie szarf

Opublikowano
6 godzin temu, STOCHU napisał:

chocby kopanie rud lowienie ryb robienie szarf

A gdzie się szarfy robi ? I po ile schodzą rudy czy ryby :P 

/

Opublikowano
19 godzin temu, p4w6i napisał:

A gdzie się szarfy robi ? I po ile schodzą rudy czy ryby :P 

szarfy sie robi w m1. ryby zalezy jakie schodza roznie rudy 8000- 5-7kkk

12 godzin temu, Sztel1 napisał:

A coś innego może?

metiny. eventy perly

Opublikowano
7 godzin temu, STOCHU napisał:

szarfy sie robi w m1. ryby zalezy jakie schodza roznie rudy 8000- 5-7kkk

metiny. eventy perly

Ty tu grasz w ogóle ze mu takie debilizmy wypisujesz o zarobku ?? 

Dnia 30.09.2017 o 20:57, Sztel1 napisał:

Najlepiej ci będzie wejść, grać. Exp i wbijaj eq do expa. Kamole do skilli na p zawsze ktoś ci da , bo jest tego zatrzęsienie. Dobij tak do 180 lvl i zrób eq do expa na ten lvl. I śmigaj na mape metin 160 + . Z samych jangów co leca i sztab jesteś w stanie w kilka godzin wyciągnąć ze 20-40kkk o ile jesteś wytrwały. W między czasie rób sobie misje , i mając startowy is spokojnie ci to wystarczy. Jak dobijesz do 220 lvl  z eq exp przenieś się na mape z metinami 200+ - i tam bijąc metki 220 znowu z samych yang wyklepiesz kilakdziesiąt kk stojac i bijąc metka za metkiem.

I tak w kilka dni jestes w stanie zarobić i kupić sobie full is mocny do expa i pvp -można powiedzieć że bez wysiłku - jedynie jangi zbierajć :P  Bo kostium exp + fryz + pet z mocnym dodaniem to  około 80-100kkk więc na spokojnie a i czasami znajdziesz za 20kkk / szt . Dalej - w międzyczasie rób sobie misje. I jak juz będziesz miał je w miarę zrobione , alchemik, rybak które idzie w jeden dzień ogarnąć -  idź na mape setao - tam w ciągu dnia z bicia samych metków nie dość ze yangów za cały dzień nazbierasz ze 100kkk to jeszcze nazbierasz kamieni berana setao które sprzedasz od 600 do 800kk/ szt a w ciągu dnia nafarmisz ich kilakdziesiąt jak nei więcej ( yangi = rękawica + moneta ) . 

W ciagu tygodnia jesteś w stanie się "ubrać" w is spokojnie, a jak masz czas zrobisz to szybciej. Później skup się na misjach - jak je po ogarniasz - na forum masz poradniki itp zawszze kogoś spytasz to ci powie  - nowy dung "Świątynia Pradrzewca" czy jakoś tak się to nazywa. 1 wejście to przy dobrym "rzucie" czasami nawet 100kkk zarobku. A nigdy stratny nie będziesz. I to jest najlepszy zarobek. Bo jak już dojdziesz do tego momentu - bedziesz sam wiedział co i jak najlepiej. Mi "Ubranie się" zajeło jakieś 3 dni - mając 180 lvl tyle czasu farmiłem metki i zbierałem hajs z gleby . Tyle że jest to dość mocny dung i trzeba mieć naprawde dobre eq. 

Trochę dłużej zajmują misje , bo są monotonne i nudne ale warto je robić. Więc nie ma sensu sie nad nimi zastanawiać. Alchemika da sie zrobić w 1 dzień majac górnictwo na P, łowienie też jest banalne i tez problemu z tym nie ma. I każdy ci powie na serwie ze tak najszybciej bez kombinowania zarobisz na "podstawy" czyli is itp itd. A później - samo juz jakos pójdzie :)

A dlaczego tak - bo dali mi bana za handel PLN i robie nowe konto. I w tydzień mam już 250 lvl, i około 600b ( 300kkk ) z samego zbierania yangów i selania kamieni berana ) nie mówiac ze praktycznie cały is z mocnymi i dodatkowo wzmocnionymi bonami. Nie wydając złotówki na serwer. 

P.S swoją droga zastanów się czy warto tu grac, bo ostatnio im się w główkach posrało. Banują za handel za pln, a tutorzy nie dość że kupę sm za to że debile "raz na tydzień wymianę zrobią"  dostają, i to nie 100 ale kilka tysięcy sm, to jeszcze handlują na allegro bryłkami nie dostając za to banów. 

JAk gram bo kolejne konto sprzedam za hajs. A banowac i tak mnie mogą :P Ale ogólnie serwer pod wielkimznakiem zapytania stoi i martwię się sądząc po akcjach bomba czy faktycznie tyle ludzi tu gra ile pokazuje licznik - bo jakoś czasami nie widać tych 2k :P 

7812818616.png

Opublikowano
5 godzin temu, Dusher napisał:

Ty tu grasz w ogóle ze mu takie debilizmy wypisujesz o zarobku ?? 

Najlepiej ci będzie wejść, grać. Exp i wbijaj eq do expa. Kamole do skilli na p zawsze ktoś ci da , bo jest tego zatrzęsienie. Dobij tak do 180 lvl i zrób eq do expa na ten lvl. I śmigaj na mape metin 160 + . Z samych jangów co leca i sztab jesteś w stanie w kilka godzin wyciągnąć ze 20-40kkk o ile jesteś wytrwały. W między czasie rób sobie misje , i mając startowy is spokojnie ci to wystarczy. Jak dobijesz do 220 lvl  z eq exp przenieś się na mape z metinami 200+ - i tam bijąc metki 220 znowu z samych yang wyklepiesz kilakdziesiąt kk stojac i bijąc metka za metkiem.

I tak w kilka dni jestes w stanie zarobić i kupić sobie full is mocny do expa i pvp -można powiedzieć że bez wysiłku - jedynie jangi zbierajć :P  Bo kostium exp + fryz + pet z mocnym dodaniem to  około 80-100kkk więc na spokojnie a i czasami znajdziesz za 20kkk / szt . Dalej - w międzyczasie rób sobie misje. I jak juz będziesz miał je w miarę zrobione , alchemik, rybak które idzie w jeden dzień ogarnąć -  idź na mape setao - tam w ciągu dnia z bicia samych metków nie dość ze yangów za cały dzień nazbierasz ze 100kkk to jeszcze nazbierasz kamieni berana setao które sprzedasz od 600 do 800kk/ szt a w ciągu dnia nafarmisz ich kilakdziesiąt jak nei więcej ( yangi = rękawica + moneta ) . 

W ciagu tygodnia jesteś w stanie się "ubrać" w is spokojnie, a jak masz czas zrobisz to szybciej. Później skup się na misjach - jak je po ogarniasz - na forum masz poradniki itp zawszze kogoś spytasz to ci powie  - nowy dung "Świątynia Pradrzewca" czy jakoś tak się to nazywa. 1 wejście to przy dobrym "rzucie" czasami nawet 100kkk zarobku. A nigdy stratny nie będziesz. I to jest najlepszy zarobek. Bo jak już dojdziesz do tego momentu - bedziesz sam wiedział co i jak najlepiej. Mi "Ubranie się" zajeło jakieś 3 dni - mając 180 lvl tyle czasu farmiłem metki i zbierałem hajs z gleby . Tyle że jest to dość mocny dung i trzeba mieć naprawde dobre eq. 

Trochę dłużej zajmują misje , bo są monotonne i nudne ale warto je robić. Więc nie ma sensu sie nad nimi zastanawiać. Alchemika da sie zrobić w 1 dzień majac górnictwo na P, łowienie też jest banalne i tez problemu z tym nie ma. I każdy ci powie na serwie ze tak najszybciej bez kombinowania zarobisz na "podstawy" czyli is itp itd. A później - samo juz jakos pójdzie :)

A dlaczego tak - bo dali mi bana za handel PLN i robie nowe konto. I w tydzień mam już 250 lvl, i około 600b ( 300kkk ) z samego zbierania yangów i selania kamieni berana ) nie mówiac ze praktycznie cały is z mocnymi i dodatkowo wzmocnionymi bonami. Nie wydając złotówki na serwer. 

P.S swoją droga zastanów się czy warto tu grac, bo ostatnio im się w główkach posrało. Banują za handel za pln, a tutorzy nie dość że kupę sm za to że debile "raz na tydzień wymianę zrobią"  dostają, i to nie 100 ale kilka tysięcy sm, to jeszcze handlują na allegro bryłkami nie dostając za to banów. 

JAk gram bo kolejne konto sprzedam za hajs. A banowac i tak mnie mogą :P Ale ogólnie serwer pod wielkimznakiem zapytania stoi i martwię się sądząc po akcjach bomba czy faktycznie tyle ludzi tu gra ile pokazuje licznik - bo jakoś czasami nie widać tych 2k :P 

I o taką odpowiedź mi chodziło, dziękuje :D A co do licznika to na początku sam nie byłem pewien czy jest aż tyle ludzi co pokazuje licznik, ale mogę śmiało stwierdzić, że ponad 1k śmiało jest. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...