Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedna mała uwaga. Czemu jako użytkownik niezarejestrowany nie mam możliwości chociażby przeczytania głupiego regulaminu?
Z tego co zauważyłem prace nad serwerem nie zostały zakończone... Widać to gdyż gdy wszedłem na serwer ktoś tworzył kanały które moim zdaniem już powinny być. Druga rzecz to brak części ikon. Więc po co się narażacie na krytykę?  
Co do botów muzycznych, na serwerze znajduje się jeden na poczekalni.

sygnatura.png

Opublikowano
7 minut temu, Wonoace napisał:

Jedna mała uwaga. Czemu jako użytkownik niezarejestrowany nie mam możliwości chociażby przeczytania głupiego regulaminu?
Z tego co zauważyłem prace nad serwerem nie zostały zakończone... Widać to gdyż gdy wszedłem na serwer ktoś tworzył kanały które moim zdaniem już powinny być. Druga rzecz to brak części ikon. Więc po co się narażacie na krytykę?  
Co do botów muzycznych, na serwerze znajduje się jeden na poczekalni.

Mhm czyli nie można tworzyć kanałów gdy się otworzy TeamSpeaka?

Z regulaminem to dzięki, naprawiłem to.. Niektórych ikonek brak, ponieważ muszę je dorobić. Bot jest jeden, będzie więcej...

Dzięki za błędy, zostaną naprawione jak najszybciej :)

Opublikowano
2 minuty temu, Wonoace napisał:

Konkretnie to żadnego opisu jako niezarejestrowany nie mogę zobaczyć :)

Zostało to naprawione, jeżeli dalej masz błąd to relognij...

Pasjonat
Opublikowano

Nie Polecam tego serwera i tej osoby , któremu znowu następnemu serwerowi usuniesz pliki?

wbiłem se posiedzieć na serwer ale no jak wiadomo właściciel zachowuje się jak dziecko poprostu jak 5-latek nic nie robie a tu wchodzę porozmawiać ale no nie da się gadać z właścicielem bo to kłamca i nie warto wogóle z tobą robić teamspeak'a bo się poprostu na to nie nadajesz.

powód trochę śmieszny: "Groźby DDoSami, Oszustwa, Nie chcę Cię znać - Demon."

Opublikowano

Um, ten Pan przed chwilą nie prowadził swojego projektu, po czym poszedł na jednego z większych serwerów w Polsce do "ekipy" i nagle znowu sam robi?

Masz chyba większe portfolio niż nie jedna prostytutka, mówiąc poetycko.

Osobiście, nawet tam więcej nie wejdę - nie polecam ze względu na to co się dzieje. Może jak się określisz, będę w stanie Ci zaufać - bo Cię nie znam, ale cała ta sytuacja jest dla mnie po prostu podejrzana :P

Brak polskich znaków, w prezentacji, to dla mnie graficzna oraz marketingowa katastrofa - robisz POLSKI serwer, na POLSKĄ scenę TeamSpeak.

Spędz troche czasu na szukaniu czcionki z polskimi znakami, włóż w to trochę wysiłku, bo z takim brakiem szacunku do użytkowników, daleko nie zajedziesz.

Przemilczę już fakt, że macie cracka, a chwalisz się wszędzie 128 slotami? Wchodzę a tu -

Name:Surf-TS3.pl | Surfuj z nami! | [ONLINE: 14]
Address:surf-ts3.pl
Version:3.0.13.6 (08/11/2016 08:48:33) on 
License:No license
Uptime:9 hours 2 minutes 57 seconds
Current Channels:295
Current Clients:19 / 32 (-1 reserved)
Current Queries:5 / 32

Przy połączeniu, informacja o cracku.

zaśmiecasz rynek, obniżasz standardy takim podejściem ;) 

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Neutral. Serwer sam w sobie jest bardzo dobrze wykonany ładny układ kanałów , ładne ikonki fajne opisy. Jedyny minus to administracja która ma swoją przeszłość ale każdy zasługuje na drugą szanse i może się zmienić. Życzę Powodzenia.

Opublikowano

hmm po wejściu na serwer od razu wiadomosc o crack licencji ale to pomine 

estetyka serwera jest nawet dobra ale nie najlepsza popracujcie nad wyglądem kanału z właścicielem jak i resztą administracji nie miałem okazji się poznać dla tego nie ocenie

na razię neutral :) powodzenia w dalszym rozwoju

Opublikowano

Właściciel owego serwera to zwykły lizodup wary większe niż u niejednego lachociaga, żeby nie być goloslownym to wystarczy prześledzić historię tej osoby a zwłaszcza sytuację gdzie brał on udział w mass banie na gownots a później zaczął lizać dupe ladacznicom z gownots i odszedł na gownots uprzednio niszcząc poprzedni projekt i tym samym dołączył do bandy gownianej strony mocy gdzie nikt nie ma własnego zdania a wszyscy muszą pisać myśleć i mówić to co każe im naczelna burdel mama.

dlatego nie polecam owego serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...