Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, Resso. napisał:

Ile online?

Tak jak na liczniku, wczoraj np najwięcej było ok. 670 ale wiadomo niedziela i eventy, przeważnie jest 500 - 600.

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
7 godzin temu, Balduria napisał:

Ls365Tl.png

ta wojna krolestw bez sensu wiadomo ze shinso wygra bo ich wiecej ;p ten dung 185 mial byc zmieniony blizej metki i bs naprawiony zeby bylo mozna 6/7 mixowac i nie przeskakiwalo czemu nie ma nadal ?;o 

Opublikowano

Ogarnijcie te dungi by nie było tyle latania bez sensu to jest taki wielki problem ? zepsuje rozgrywkę czy co.. ? 

/

Opublikowano

Aktualizacja przebiegła pomyślnie bez żadnych nieprzewidzianych błędów oraz innych takich. 

Zapraszamy do gry oraz udziału w konkursie na naszym fanpage.

Opublikowano

100 online bo licznik podkrecony dungi dlugo sie robi i farmic calymi dniami trzeba i w dodatku nudne jak uj ;p takie cos jak almadia tylko ze tam nikt juz nie gra tu tez nie bedzie juz coraz mniej a szkoda bo myslalem ze fajny serwer a nie ze kolejny do farmienia 

Opublikowano

Redki potrzebne praktycznie na wszystko od +0 do +7/8 po 3 redki nie raz po 10 a z dangow dropi 4-6 a easy/4fun to chyba tylko wymyslona nazwa i wiecej niz polowa rzeczy pvp tylko is

Opublikowano

@up

Z dungeonów potrafi polecieć do 15 red pereł dodatkowo jest wymiana u alchemika. IS? Full is pvp kosztuje 25 zł jakoś i SM można zdobyć w grze ze smoka, oraz itemshop odkupić od graczy jak ktoś nie chce ładować.

@ kinow

Ludzie w 1 dzień potrafią bez problemu zrobić całe eq. :) Więc faktycznie farmienia jest tyle, że hoho.

@ gienekfce

Napisz do mnie na forum na shoutboxie lub załóż temat ewentualnie wiadomość prywatna wtedy zobaczymy o co chodzi i czemu tak się dzieje bo póki co za mało informacji.

Opublikowano
24 minuty temu, Balduria napisał:

@up

Z dungeonów potrafi polecieć do 15 red pereł dodatkowo jest wymiana u alchemika. IS? Full is pvp kosztuje 25 zł jakoś i SM można zdobyć w grze ze smoka, oraz itemshop odkupić od graczy jak ktoś nie chce ładować.

@ kinow

Ludzie w 1 dzień potrafią bez problemu zrobić całe eq. :) Więc faktycznie farmienia jest tyle, że hoho.

@ gienekfce

Napisz do mnie na forum na shoutboxie lub załóż temat ewentualnie wiadomość prywatna wtedy zobaczymy o co chodzi i czemu tak się dzieje bo póki co za mało informacji.

tak i ludzi tez jest ze ohhoho nei wiem po co podkrecacie licznik ;p juz lepiej ucziciwe miec serwer co z tego ze na stronie jest napisane 500 osob a w m1 10 osob na almadi tak samo robicie 600 graczy w m1 nikogo xD w 1 dzien ale to tacy ludzie ktorzy zycia poza gra nie maja a nie taki ktory wejdzie na 3h i musi farmic ;p 

Opublikowano
Dnia 2.08.2017 o 15:56, hubeti napisał:

Redki potrzebne praktycznie na wszystko od +0 do +7/8 po 3 redki nie raz po 10 a z dangow dropi 4-6 a easy/4fun to chyba tylko wymyslona nazwa i wiecej niz polowa rzeczy pvp tylko is

jak jesteś pizda to i is do pvp chuja ci da :) ja pewnego woja 153lv full 150/153 + full is swoim beemikiem 153 zbr/bron 153 bizu 110 zjechałem 3;0 bez problemów. ;-]

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 2.08.2017 o 10:58, Kinow napisał:

100 online bo licznik podkrecony dungi dlugo sie robi i farmic calymi dniami trzeba i w dodatku nudne jak uj ;p takie cos jak almadia tylko ze tam nikt juz nie gra tu tez nie bedzie juz coraz mniej a szkoda bo myslalem ze fajny serwer a nie ze kolejny do farmienia 

nie tylko dniami ale i nocami.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

A moim zdaniem ciekawy serwer, chociaż denerwują niedopowiedzenia w opisach misji - ale da się przeżyć. 
Do 80-100lvlu praktycznie misje się robi bez expienia jakiegoś dodatkowego itd. 
Eq leci prosto, bony jak w masło wchodzą, tylko te średnie ciężko ustrzelić (może tylko mi).
Póki co (a gram tu pare minut) mogę polecić, bo ciężko teraz znaleźć jakikolwiek serwer ;/ 

Opublikowano

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

Proszę dołączyć skan do prezentacji, 6h.

Brak skanu, zamykam. 

• Kubek zmienił(a) tytuł na Balduria.pl [Easy/4Fun]
  • Aive zablokował(a) ten temat
  • Kubek odblokował(a) ten temat
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
5 godzin temu, Maczała napisał:

Licznik pokazuje 0. Serio tyle nie ma nikogo? Ładne forum.

Licznik czasami kłamie, ale w tej sytuacji to jednak może być potwierdzone info.

Mi niestety forum też się nie ładuje - serwer można uznać za martwy.

wykończę cię jak podatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...