Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś mi wytłumaczy po co klientowi metina "dojście" do plików systemowych ?? Pomijając fakt że nie da się klienta odpalić :D

Module Name: C:\GAMES\Balduria.pl\Balduria.pl\Balduria.pl.exe
Time Stamp: 0x5958c722 - (null)

Exception Type: 0xc0000005

eax: 0x00000000    ebx: 0x00000000
ecx: 0x00000000    edx: 0x03e2e000
esi: 0x03e2e490    edi: 0x1e08bb90
ebp: 0x0019f9dc    esp: 0x0019f9d4

0x1e07f6f7    C:\GAMES\Balduria.pl\Balduria.pl\python27.dll
0x1e0eeb29    C:\GAMES\Balduria.pl\Balduria.pl\python27.dll
0x1e07f970    C:\GAMES\Balduria.pl\Balduria.pl\python27.dll
0x005633c7    C:\GAMES\Balduria.pl\Balduria.pl\Balduria.pl.exe
0x00562f25    C:\GAMES\Balduria.pl\Balduria.pl\Balduria.pl.exe
0x0049896e    C:\GAMES\Balduria.pl\Balduria.pl\Balduria.pl.exe
0x0049ba62    C:\GAMES\Balduria.pl\Balduria.pl\Balduria.pl.exe
0x004f3395    C:\GAMES\Balduria.pl\Balduria.pl\Balduria.pl.exe
0x76c82b5b    C:\Windows\System32\USER32.dll
0x76c750f3    C:\Windows\System32\USER32.dll
0x76c74d4a    C:\Windows\System32\USER32.dll
0x76c7ec69    C:\Windows\System32\USER32.dll
0x7752416d    C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll

0x004b8e89    C:\GAMES\Balduria.pl\Balduria.pl\Balduria.pl.exe
0x004b9d83    C:\GAMES\Balduria.pl\Balduria.pl\Balduria.pl.exe
0x005718a2    C:\GAMES\Balduria.pl\Balduria.pl\Balduria.pl.exe
0x74948744    C:\Windows\System32\KERNEL32.DLL
0x7751587d    C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll
0x7751584d    C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll

Pierwszy raz widze coś takiego a w większości przypadków "zaglądam" w bebechy :) I nie spotkałem się w plikach " z logami klienta" z takimi "wpisami" jeszcze nigdy :P CHyba że coś pominąłem :D

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to w skrócie podsumuję serwer: laggi w chuj, "dodawanie bonusów nie powiodło się" 21 razy z rzędu na serwerze 4fun, biżuterii EXP chyba nie ma (nie wiem administracja nie raczy powiedzieć) i na razie to tyle co mogę zaobserwować. A nie, potki na speeda ataku i ruchu po 10 sztuk w sklepiku... To już nieskończonych się nie dało? Jak na razie ten serwer z 4fun'em to ma mało wspólnego, ale zobaczymy dalej... O ile będę miał chęci grać dalej. Jedyny plus to ogrom ludzi.

Opublikowano
1 minutę temu, AveRa napisał:

No to w skrócie podsumuję serwer: laggi w chuj, "dodawanie bonusów nie powiodło się" 21 razy z rzędu na serwerze 4fun, biżuterii EXP chyba nie ma (nie wiem administracja nie raczy powiedzieć) i na razie to tyle co mogę zaobserwować. A nie, potki na speeda ataku i ruchu po 10 sztuk w sklepiku... To już nieskończonych się nie dało? Jak na razie ten serwer z 4fun'em to ma mało wspólnego, ale zobaczymy dalej... O ile będę miał chęci grać dalej. Jedyny plus to ogrom ludzi.

W prezentacji było wyraźnie napisane, że da się ulepszać pod exp tylko bronie i zbroje, zaś biżuterie jest też odpowiedni ss z nieb łez. Co do dodawania bonusów zrobię aby było 100%. Jeżeli gracze będą chcieli nieskończone potki też będą, co do lagów opublikuję wersję m1 bez drzew dla graczy ze słabszymi komputerami.

Opublikowano

Taki z tego serwera easy/4fun jak ze mnie biznesmen

3/4 gry tutaj to Dodawanie Bonusu Nie Powiodlo Sie

Konczace sie potki (kurwa serio) dropic pomoce (kurwa serio x2) 

Chcesz isc na pajaki?

Nie ma chuja ze tam idziesz!

Wbij 40lvl z 7 osobami na spocie

Opublikowano
4 minuty temu, RAvOO napisał:

Chcesz isc na pajaki?

Przecież to jest Almadia kropka w kropkę praktycznie - zmienione sety i kilka rzeczy ledwo :D 

Opublikowano
17 minut temu, RAvOO napisał:

Chcesz isc na pajaki?

2 minuty po starcie chciałem iść na orki. Po 5 osób na spocie orków? Serio?

Opublikowano

Nawet błędy z Almadii zostały - te które są cały czas ;D Systemy  ulepszeń nawet takie same pozmieniane tylko ikonki ulep i sety :D . Dodane kilka raptem "nowych" rzeczy że niby ktoś się nie skapnie typu jakiś NPCet czy zmiana nazwy NPCta :D Masakra :D Jakim debilem trzeba być żeby stawiać serwer praktycznie kropka w kropkę taki sam jak S1 i do tego jeszcze twierdzić że to EASY/Medium.... mówiłem to kilka razy to powiem i kolejny - Admini Almadii robią sobie jaja z ludzi a ludzie to łykają i próbują "walczyć" o tablet z biedronki za 50 zł - i tak nie wiadomo czy go dostaną :D

Nie polecam serwera :D Padnie tak jak za chwilę padnie Almadia bo ludzie już szumią :D

Opublikowano

Myślałem że serwer fajny godny pogrania że w końcu fajny easy a tu widać i czytając komentarze graczy znowu porażka. Kur wa nie rozumiem czemu sami zje bani administratorzy stawiają serwery a nic konkretnego :( a chodzę co niedziele do kościoła i modle się o dobry serwer a przede wszystkim lepszą administracje 

Opublikowano

Wchodząc na serwer myślałem, że zalogowałem się na Almadię 

Bugi z almadii, 3/4 to almadia 

Jeżeli Lawrence to Moon to polecam

"A"

Opublikowano
6fewsIA.png

Lista zmian wynikająca z przerwy technicznej:

Zmniejszono czasy respawnów wszędzie do 5 sekund.

Dodano Metiny (te same co w v2) na każdym spocie w v1.

Dodano Metiny w dolinie orków.

Dodano większy resp bossów w dolinie orków (9 ogonów, Wódz orków).

Dodano większy resp bossów na pustyni (9 ogonów, Wódz orków) + Zmniejszony czas ich respawnu.

Zwiększono znacznie exp w dolinie, v1, v2 oraz na ostatnim poziomie w av1.

Usunięto przycisk wysuwający możliwe channele do zmiany w ekranie logowania. (Są od razu wysunięte)

Usunięto przepustkę na DT.

Zwiększono ilość Fasolek Zen możliwych do kupna w sklepie.

Poprawiono przerabianie Mieczu Żalu, Chakramów oraz Łuku Kruka.

Usunięto możliwość zmiany 6/7 bonusu w założonym ekwipunku z racji tego, że mogło skutkować to bugiem.

Zwiększono szansę na drop Smoczych Monet z Legendarnego Bossa drużynowego.

Zwiększono respawny mobów na mapach:
* Kryjówka Generała V1
* Dolina Ogarów
* Miedziane Wzgórze
* + kilka innych

Zwiększono Exp na wszystkich mapach.

Poprawiono łączenie się KD Średnich.

Usunięto zawyżony dystans z łuku na 65 poziom.

Poprawiono ustawienie NPC na mapie aby było bardziej intuicyjne.

Poprawiono drop ze skrzyni serwerowej poziom 60+

Edytowano dialog do dungeonu 5 elementów.

Poprawiono pieczęć elit. lwa która dawała 40% przeciw potworom zamiast 40% więcej doświadczenia.

Dodano duże respawny bossów do misji w av1 i av2. (+/- 20 bossów na mape)

Dodano do hanlarki Książeczke UM która pozwala na:

*W przypadku wojownika:

- Zrestartowanie silnego ciała do poziomu G1
- Zrestartowanie berka do poziomu G1

*Nauczenie się umiejętności
* Combo (P) (Poz 2)
* Cięcie z siodła
* Dowodzenie P

Uwaga!
Aby widzieć niektóre zmiany wymagana jest aktualizacja clienta!!

Pozdrawiam
[HA]Moon
Opublikowano
15 godzin temu, iksDeeikSdE napisał:

Nawet błędy z Almadii zostały - te które są cały czas ;D Systemy  ulepszeń nawet takie same pozmieniane tylko ikonki ulep i sety :D . Dodane kilka raptem "nowych" rzeczy że niby ktoś się nie skapnie typu jakiś NPCet czy zmiana nazwy NPCta :D Masakra :D Jakim debilem trzeba być żeby stawiać serwer praktycznie kropka w kropkę taki sam jak S1 i do tego jeszcze twierdzić że to EASY/Medium.... mówiłem to kilka razy to powiem i kolejny - Admini Almadii robią sobie jaja z ludzi a ludzie to łykają i próbują "walczyć" o tablet z biedronki za 50 zł - i tak nie wiadomo czy go dostaną :D

Nie polecam serwera :D Padnie tak jak za chwilę padnie Almadia bo ludzie już szumią :D

Z tego co pamietam to na Almadi admin nawet nagrod w grze nie rozdal wiec o tablecie nawet niech nie mysla x D

Opublikowano
53 minuty temu, RAvOO napisał:

Z tego co pamietam to na Almadi admin nawet nagrod w grze nie rozdal wiec o tablecie nawet niech nie mysla x D

No takie dywagacje to już naprawdę można sobie darować bo to już głęboka przesada posądzać o bycie oszustem tak o na podstawie domysłów, gracz otrzymał już część nagrody w postaci sm, podał kilka minut temu niezbędny adres i niedługo otrzyma główną nagrodę. Szanujmy się.

Co do postu powyżej ze zmianami poprawek tam wdał się błąd i oczywiście nie chodziło o aure miecza do G1 tylko berserk. Przepraszam już to jest poprawione.

Za chwilę pojawią się wyniki loterii, która była prowadzona na naszym fanpage.

3 godziny temu, balistyn napisał:

Chciałem wejść na serwer, ale się nie da "błąd łączenia z serwerem" - patcher ściągnął to co potrzeba. 

Zapora może blokować client, antywirus.

Pozdrawiam.

A zapomniałbym odchudzona wersja m1 pojawi się za kilka h.

Opublikowano
5 minut temu, Balduria napisał:

No takie dywagacje to już naprawdę można sobie darować bo to już głęboka przesada posądzać o bycie oszustem tak o na podstawie domysłów, gracz otrzymał już część nagrody w postaci sm, podał kilka minut temu niezbędny adres i niedługo otrzyma główną nagrodę. Szanujmy się.

Co do postu powyżej ze zmianami poprawek tam wdał się błąd i oczywiście nie chodziło o aure miecza do G1 tylko berserk. Przepraszam już to jest poprawione.

Za chwilę pojawią się wyniki loterii, która była prowadzona na naszym fanpage.

Zapora może blokować client, antywirus.

Pozdrawiam.

Jesteś oszustem. Nie dość że serwer to praktycznie idealna kopia almadii  gdzie zmieniłeś tylko "estetykę" to dodatkowo walisz w huja na każdej linii :) Żeby 4 godziny wbijać śr 50 na tym serwie... Kompletny idiota z parciem na łatwy hajs. Tyle w temacie :) Serwera nie polecam - po jednym dniu ludzie już wypierdalają stąd :)

Opublikowano

znowu trzeba bedzie biegac po 87326428746287 na dungach jak na almadi ? jesli tak to nei zawitam nudne sa serwery gdzie niby easy a calymi dniami dungi nic wiecej potem sie dziwia ze po miesiacu ludzi nie ma jak kupa nie serw

Opublikowano
2 minuty temu, Kinow napisał:

znowu trzeba bedzie biegac po 87326428746287 na dungach jak na almadi ? jesli tak to nei zawitam nudne sa serwery gdzie niby easy a calymi dniami dungi nic wiecej potem sie dziwia ze po miesiacu ludzi nie ma jak kupa nie serw

To jest almadia - wszystko jest tu takie samo pomijając "kosmetyczne zmiany". I tak trzeba trzepać dungi milion razy. 

Opublikowano
18 minut temu, iksDeeikSdE napisał:

To jest almadia - wszystko jest tu takie samo pomijając "kosmetyczne zmiany". I tak trzeba trzepać dungi milion razy. 

a to nawet nie bede go pobierac nie mam zamiaru chodzic na dungach po 200 razy by cos ulepszyc a szkoda bo chcialem wbic z ekipa ;/ 

Opublikowano

Wynik bonowania na tym serwerze (przypomnę 4fun): 7h i nie wbiło 50 Sr. Zrozumiałbym na mediumie czy jakimś trudniejszym easy. Ale kurwa mać na 4funie? Tu mi powinno po jednej zmiance wbić a nie aż tyle pieprzenia z tym jest. Szkoda na ten serwer czasu. Może ta Pangea będzie normalniejsza.

Opublikowano

Do kilku osób powyżej od początku serwera go hejtujecie zaraz nawet wyciągnę wnioski, że ktoś wam jeszcze płaci za kolokwialnie pisząc ,,rzyganie'' na inne serwery, bo normalny człowiek zdrowy na rozsądku napisałby raz swoją opinie i tyle a zaś wy tego nie robicie ewidentnie widać jakiś cel w tym. Napisaliście co wam leży na żołądku, nie podoba wam się serwer, nie spełnia waszych oczekiwań? No niestety nie da się nigdy w niczym dogodzić każdemu my ze swojej strony możemy się jedynie starać. Pozdrawiam i żegnam was.

Abstrahując cytuje to co napisałem powyżej tak aby gracze zobaczyli i się skontaktowali z nami jeżeli wygrali SM bo niestety robicie mi syf w prezentacji.

19 minut temu, Balduria napisał:

uBWk3kF.png

Wyniki losowania SM, które było prowadzone na naszym fanpage już są.

Sprawdź czy wygrałeś pod adresem: Odnośnik do postu na fb

Gratulujemy wszystkim którym dopisało trochę szczęścia. :)

Opublikowano
11 minut temu, AveRa napisał:

Wynik bonowania na tym serwerze (przypomnę 4fun): 7h i nie wbiło 50 Sr. Zrozumiałbym na mediumie czy jakimś trudniejszym easy. Ale kurwa mać na 4funie? Tu mi powinno po jednej zmiance wbić a nie aż tyle pieprzenia z tym jest. Szkoda na ten serwer czasu. Może ta Pangea będzie normalniejsza.

U mnie to samo było w końcu wyjebałem ten szajs. Ludzi ei tak już po 1 dniu spieprzają z tego serwera. 

10 minut temu, Kinow napisał:

kiedy ta pangea ma startowac czy juz startowala :D ?

Dzisiaj o 18stej ale też nie wróżę niczego dobrego prawdę mówiąc - cięzko to widzę i wydaje mi się że będzie totalny niewypał. Tym bardziej jeśli jest tak jak w prezce ze drop ulep tylko na farm mapach bo napisali w prezentacji ze na dungach ulepy nie lecą. Wiec 15 luda będzie miało eq reszta bedzie się modlła o "chwilę" żeby znaleźć metka i go rozjebać... Ale jak już powiedziałem - ludzie co robią teraz serwery robią je tylko zeby na idiotach zarobić. Po za tym "100% szansy na max bony... " takie cuda w IS a nei w grze - więc Surkowy serwr pod hajs. 

5 minut temu, Balduria napisał:

Do kilku osób powyżej od początku serwera go hejtujecie zaraz nawet wyciągnę wnioski, że ktoś wam jeszcze płaci za kolokwialnie pisząc ,,rzyganie'' na inne serwery, bo normalny człowiek zdrowy na rozsądku napisałby raz swoją opinie i tyle a zaś wy tego nie robicie ewidentnie widać jakiś cel w tym. Napisaliście co wam leży na żołądku, nie podoba wam się serwer, nie spełnia waszych oczekiwań? No niestety nie da się nigdy w niczym dogodzić każdemu my ze swojej strony możemy się jedynie starać. Pozdrawiam i żegnam was.

Abstrahując cytuje to co napisałem powyżej tak aby gracze zobaczyli i się skontaktowali z nami jeżeli wygrali SM bo niestety robicie mi syf w prezentacji.

Normalny człowiek osrał by w każdy możliwy sposób gówna jakie ludziom pod nos podsuwacie i jak ich w chuja robicie - co nie tyczy się tylko Ciebie niestety....  :) Ale ż ety się do normalnych nei zaliczasz więc nie wiesz o co chodzi. Mam ci przypomnieć twoje "wymigi" od podania na początku twoich serwerów w których to pisałeś że "nie chcesz mówić żeby ludzie nie pomyśleli że olewasz inne swoje serwery" ?? Ludzie wiedzieli tydzień przed zapowiedzią tutaj na mpc . Więc zniknij najlepiej. Bo na forum innego serwera widziałem już ssy robione tydzień przed pojawieniem się "zapowiedzi Baldurii" z rozmowami na czacie o tym zę robisz kolejny serwer. Dzięki dobranoc. I to się odbija - almadia huczy i pustoszeje, Balduria po jednym dniu pustoszeje. 

Opublikowano

Ja tam serwer polecam. Mi się gra fajnie, nie jest nudno i jest te 600+ graczy :) Max wbity i teraz zostało tylko do zrobienia EQ i misje ^^ Polecam serwerek!

Opublikowano

Jak ten serwer to DnO.

Jak mozna robic jednego questa caly dzien?

Bo bogini ma respa co 1,5h? Śmiech na sali?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...