Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję sponsora, grafika // Zostanę technikiem

Patryyś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję sponsora do postawienia serwera TS3. Serwer mam już gotowy, w sensie rangi i kanały. Na serwerze brak ikon i jakiej kolwiek grafiki (grafika również poszukuję). Posiadam licencje NPL i gotowe pliki serwerowe (prawie gotowe). Przeróżne boty automatyczne jak i muzyczne też posiadam. Umiem wszystko co związane z nimi, konfigurować. Jedynie dlaczego pisze ten temat to brak pieniedzy na hosting jak i brak grafika ;x 

Koszt hostingu:

Zależne od ochrony jak i lokalizacji.

Tak jak w temacie, również mogę zostać technikiem na serwerze TS3

Kontakt:

GG: 55471685

Prywatna wiadomość

Opublikowano

Witam, temat do obgadania w sensie że ja mam możliwość stawiania serwerów z licencja [Licensed hosting provider], w skrócie nie wykupie tych serwerów ale postawię ci serwer, jeśli potrzebujesz cos postawić czy uruchomic na VPS też nie będzie z tym problemu. 

Pasjonat
Opublikowano

Nie Polecam , miał współpracę z panem Elevate ale odmieniło sie patrysiowi i odchodząc ze serwera usunął wszystkie pliki serwerowe następna osoba która to robi po odejściu.

Opublikowano
5 godzin temu, badkiller685 napisał:

Nie Polecam , miał współpracę z panem Elevate ale odmieniło sie patrysiowi i odchodząc ze serwera usunął wszystkie pliki serwerowe następna osoba która to robi po odejściu.

Jesteś po prostu śmieszny, zostałem wystawiony po zrobieniu WSZYSTKIEGO na serwerze "pan Elevate" nic nie zrobił a Ja jak technik postanowiłem usunąć tylko kanały, rangi nie były ruszane ani boty serwerowe. Gówno wiesz to nie wypowiadaj się w tym temacie. Po zrobieniu wszystkiego dziś został mi odebrany dostęp do dwóch maszyn, napisałem w tej sprawie do Elevate po czym odpisał, że żadne hasła nie zostały zmienione. Tak jak ludie pisali pod prezentacją serwera ElevateCore.eu koleś ma chyba serio coś z głową ponieważ nawet nie potrafi normlanie odpisać na pytanie czy zostały zmienione hasła do maszyn. Smieszna sytuacja, zacznij bardziej wyjaśniać a nie piszesz, że nie polecasz i dodasz tylko jedną rzecz z całej tej sytuacji.

2 godziny temu, Misiegg napisał:

Jeżeli poszukujesz jeszcze grafika to zapraszam na priv :)

Grafika płatna?

Opublikowano
58 minut temu, Patryyś napisał:

Jesteś po prostu śmieszny, zostałem wystawiony po zrobieniu WSZYSTKIEGO na serwerze "pan Elevate" nic nie zrobił a Ja jak technik postanowiłem usunąć tylko kanały, rangi nie były ruszane ani boty serwerowe. Gówno wiesz to nie wypowiadaj się w tym temacie. Po zrobieniu wszystkiego dziś został mi odebrany dostęp do dwóch maszyn, napisałem w tej sprawie do Elevate po czym odpisał, że żadne hasła nie zostały zmienione. Tak jak ludie pisali pod prezentacją serwera ElevateCore.eu koleś ma chyba serio coś z głową ponieważ nawet nie potrafi normlanie odpisać na pytanie czy zostały zmienione hasła do maszyn. Smieszna sytuacja, zacznij bardziej wyjaśniać a nie piszesz, że nie polecasz i dodasz tylko jedną rzecz z całej tej sytuacji.

Grafika płatna?

To zalezy :D

Zapraszam priv

eMVhZaR.gif
Pasjonat
Opublikowano
21 godzin temu, Patryyś napisał:

Grafika płatna?

Jak ty na technika się nie nadajesz to o czym ty tu piszesz hah xd. 

Czemu mam się nie wypowiadać? temat jest do opinii twojej. 

Licz się z tym że będziesz miał takie opinie negatywne jak będziesz się tak zachowywać w stosunku do innych osób. :)

Opublikowano
1 godzinę temu, badkiller685 napisał:

Jak ty na technika się nie nadajesz to o czym ty tu piszesz hah xd. 

Czemu mam się nie wypowiadać? temat jest do opinii twojej. 

Licz się z tym że będziesz miał takie opinie negatywne jak będziesz się tak zachowywać w stosunku do innych osób. :)

Nie nadaję się na technika? Ty nawet nie umeisz dobrze zainstalować ionCube pod tego twojego crack m-bot'a. Dobrze, że wypowiadasz się tu. Jest się z czego pośmiać.

Co do tego, że mam się liczyć z takimi opiniani? Przestań, gówno napisałeś jak i skłamałeś bo jak napisałem wyżej to kanały zostały tylko usunięte a nie jak twoja wypowiedź zawierała "usunięty cały serwer" po prostu śmieszne.

Opublikowano

Na gg mi kumplu piszesz, że jestem spoko osobą, że nic do mnie nie masz, a tu piszesz, że mam coś z głową? 

Nie zmieniaj historii. Napisałeś, czy zmieniłem passy, napisałem, że nie. Dopiero chciałem je zmienić. Nie zrobiłem nic? Może dlatego, że wszystko robiłeś za moimi plecami bez wcześniejsze konsultacji ze mną? Jeżeli już piszesz,  że np taki @badkiller685 nic nie potrafi, to poco pisałeś do niego o mbota? O baze? Czemu on miał mbota sprawnego, kiedy Ty nie potrafiłeś go postawić?...

Usunięcie kanałów, zbanowanie użytkowników... Ts w 80% bazuje na kanałach, więc można to ująć jako usunięcie serwera, bo odnowienie kanałów i ponowna konfiguracja pod nie bota troszeczkę zajmie. 

Wystawiony? Kolego, nie zmieniaj historii pod siebie, bo Ci wyraźnie napisałem, że dane zmieniałem przez zaistniałą sytuację; dla bezpieczeństwa, pisałem Ci też, że zmiana tych danych nie znaczyły, że straciłem do Ciebie zaufanie, zrobiłem to dopiero wtedy, kiedy zrobiłeś co zrobiłeś.

Co do samego tematu. Chłopak sporo potrafi, może w niektórych sprawach jest mniej komunikatywny, ale swoje umie. 

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano
7 minut temu, Elevate napisał:

Na gg mi kumplu piszesz, że jestem spoko osobą, że nic do mnie nie masz, a tu piszesz, że mam coś z głową? 

Nie zmieniaj historii. Napisałeś, czy zmieniłem passy, napisałem, że nie. Dopiero chciałem je zmienić. Nie zrobiłem nic? Może dlatego, że wszystko robiłeś za moimi plecami bez wcześniejsze konsultacji ze mną? Jeżeli już piszesz,  że np taki @badkiller685 nic nie potrafi, to poco pisałeś do niego o mbota? O baze? Czemu on miał mbota sprawnego, kiedy Ty nie potrafiłeś go postawić?...

Usunięcie kanałów, zbanowanie użytkowników... Ts w 80% bazuje na kanałach, więc można to ująć jako usunięcie serwera, bo odnowienie kanałów i ponowna konfiguracja pod nie bota troszeczkę zajmie. 

Wystawiony? Kolego, nie zmieniaj historii pod siebie, bo Ci wyraźnie napisałem, że dane zmieniałem przez zaistniałą sytuację; dla bezpieczeństwa, pisałem Ci też, że zmiana tych danych nie znaczyły, że straciłem do Ciebie zaufanie, zrobiłem to dopiero wtedy, kiedy zrobiłeś co zrobiłeś.

Co do samego tematu. Chłopak sporo potrafi, może w niektórych sprawach jest mniej komunikatywny, ale swoje umie. 

Nie zmieniłeś haseł? Zapytałem napisałeś "nie" próbowałem się zalogować, nie udało mi sie po czym napisałem do Ciebie a Ty już nic nie odpisywałeś co było po prostu śmieszne. Zbanowanie uzytkowników? Przestan jedynie kto tam siedział to boty muzyczne. Konfiguracja bota pod nowe kanały to 5 minut no chyba, że Ty to będziesz robił to faktycznie "troszeczkę Ci to zajmie". Nie zmieniam żadnej historii, napisałem jak było a Ty chcesz jakoś się tu pokazać a wiesz, że mi na tym nie zależy co tu napiszesz. Ja technikiem nie muszę być dalej na localhoscie będę rył w PHP i tak jakoś sobie pożyje.

4 minuty temu, Makumba111 napisał:

@Patryyśmogę polecić tą osobę ze względu że znam ją już jakiś czas , coś tam potrafi . Czasami lubi wkurwiać ludzi ale można mu wybaczyć . 

Dziękuje kolego za pozytywną opinie :)

Opublikowano
3 minuty temu, Patryyś napisał:

Nie zmieniłeś haseł? Zapytałem napisałeś "nie" próbowałem się zalogować, nie udało mi sie po czym napisałem do Ciebie a Ty już nic nie odpisywałeś co było po prostu śmieszne. Zbanowanie uzytkowników? Przestan jedynie kto tam siedział to boty muzyczne. Konfiguracja bota pod nowe kanały to 5 minut no chyba, że Ty to będziesz robił to faktycznie "troszeczkę Ci to zajmie". Nie zmieniam żadnej historii, napisałem jak było a Ty chcesz jakoś się tu pokazać a wiesz, że mi na tym nie zależy co tu napiszesz. Ja technikiem nie muszę być dalej na localhoscie będę rył w PHP i tak jakoś sobie pożyje.

Dziękuje kolego za pozytywną opinie :)

No tak, zapytałeś, czy zmieniłem już hasła, napisałem, że nie, bo ich jeszcze wtedy nie zmieniałem, logowałem się na maszyny. Nie odpisałem, bo wszystko zmieniałem; to chyba normalne. 5 minut? Jeszcze niedawno siedziałeś nad tym 40-60 minut xd.  Nie chcę się pokazać, ale pisząc publiczny temat, licz się wolnością słowa, tak jak ja Ci mówiłem na opinie mojego serwera, mam w nie wyje&&ne bo są fałszywe. 

i do graphics design

Opublikowano
Przed chwilą, Elevate napisał:

No tak, zapytałeś, czy zmieniłem już hasła, napisałem, że nie, bo ich jeszcze wtedy nie zmieniałem, logowałem się na maszyny. Nie odpisałem, bo wszystko zmieniałem; to chyba normalne. 5 minut? Jeszcze niedawno siedziałeś nad tym 40-60 minut xd.  Nie chcę się pokazać, ale pisząc publiczny temat, licz się wolnością słowa, tak jak ja Ci mówiłem na opinie mojego serwera, mam w nie wyje&&ne bo są fałszywe. 

40-60 minut? To nie była tylko konfiguracja samych kanałow, lecz lekka zmiana całego bota mój drogi. Co do tych opinii pod prezentacja twojego "serwera" to osobicie mnie to nie interesuję, Ja wiem swoje, Ty wiesz swoje. Zakończyłeś ze mną współpracę to okej nic do tego nie mam, ale co do mojej pracy to tylko czas straciłem bo jednak myślałem ze w pewien sposób jakoś to wypali.

Opublikowano
Przed chwilą, Patryyś napisał:

40-60 minut? To nie była tylko konfiguracja samych kanałow, lecz lekka zmiana całego bota mój drogi. Co do tych opinii pod prezentacja twojego "serwera" to osobicie mnie to nie interesuję, Ja wiem swoje, Ty wiesz swoje. Zakończyłeś ze mną współpracę to okej nic do tego nie mam, ale co do mojej pracy to tylko czas straciłem bo jednak myślałem ze w pewien sposób jakoś to wypali.

Straciłeś czas? Przecież masz kopię, możesz z tym startować, więc nie mów mi, że straciłeś czas. Też myślałem, że to wypali. 

i do graphics design

Opublikowano
7 minut temu, Elevate napisał:

Straciłeś czas? Przecież masz kopię, możesz z tym startować, więc nie mów mi, że straciłeś czas. Też myślałem, że to wypali. 

Może i mam te kopie, ale nie potrzebuję ich bo nie mam co sam startować z serwerem. Serwer potrzebuje dobrego rozgłosu żeby ktoś jendak to zobaczył i zechciał rozmawiać akurat u mnie. Jakoś nie widzę startu mojego serwera w przeciągu kilku lat XD. Jedynie moge pomóc ludzią lub gdzieś dołączyć.

Opublikowano

Proszę o nie odbieganie od głównej tematyki. Zachowajcie kulturę w dyskusji i piszcie na temat.

W przypadku, jeśli dalej będzie robił się syf będę musiała zareagować. 

Opublikowano
1 minutę temu, Maja.. napisał:

Proszę o nie odbieganie od głównej tematyki. Zachowajcie kulturę w dyskusji i piszcie na temat.

W przypadku, jeśli dalej będzie robił się syf będę musiała zareagować. 

Dobrze pani Moderator :)

Pasjonat
Opublikowano
15 godzin temu, Makumba111 napisał:

@Elevate Jak wystartujesz z tym teamspeakiem to ci pokaże pakieciki 

hmm Elevate już ma teamspeak'a ze mną , jak chcesz bij 

IP: Ecredo.pl , taki hakierek z ciebie xD czekamy na te twoje Pakiety.

a i uświadamiam ciebie kolego że to jest slotówka od hostingu :)

Opublikowano
2 godziny temu, badkiller685 napisał:

Dobrało się dwóch debili z problemami psychicznymi, niezły psychiatryk tam kisicie. :v

ps; Wypierdolcie z okna razem, stfu. 

Opublikowano
2 godziny temu, badkiller685 napisał:

A kim Ty jesteś? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...